Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    31. Ožujak 2021. 14:47

Bikica wow koja beta divno😍😍🙏🏻❤️

• pticicaaa

Ja sam bas bas obilno dobila tacno na vreme, dva dana pre bete. Bice sledeci put! Snagu daju sve vase bete :D

• jannanna123

Bikiceeeee samo tako nastaviii 🎉🎉🎉🎉 cestitke ☺️☺️☺️

Nola_
    31. Ožujak 2021. 14:49

Pticica zao mi je cuti. Odtuguj, ne znam kako se nosis u ovim situacijama ali meni pomaze planiranje novog postupka. Ako ti bude tesko pisi, tu smo, drz se💕

• pticicaaa
    31. Ožujak 2021. 15:02

Nola77

Pticica zao mi je cuti. Odtuguj, ne znam kako se nosis u ovim situacijama ali meni pomaze planiranje novog postupka. Ako ti bude tesko pisi, tu smo, drz se💕

Hvala ti Nola :)

• NKiki26
    31. Ožujak 2021. 15:54

pticicaaa

Ja sam bas bas obilno dobila tacno na vreme, dva dana pre bete. Bice sledeci put! Snagu daju sve vase bete :D

Bas mi je zao😔 drzi se..skoro sve znamo taj osjećaj...💪

• pticicaaa
    31. Ožujak 2021. 18:48

NKiki26

pticicaaa

Bas mi je zao😔 drzi se..skoro sve znamo taj osjećaj…💪

Izgleda da svaka nova dusa bira svoju mamu. A ona koju sam predodredjena da odgajamdo kraja života i pomognem da postane dobar covek, nije bila u te tri blastice. Bice, cekam ja strpljivo :D

• jannanna123
    31. Ožujak 2021. 19:08

Pticicaaa, 
    Svaka cast na optimizmu i vedrini, sigurna sam da ce brzo snovi da ti se ostvare. Vazno je da nastavis tako da se trudis i da ne odustajes ☺️

• eatpraylove
    31. Ožujak 2021. 20:06

@pticicaaa tako sam ja i govorila da jedna posebna duša čeka bas nas!
    Samo treba doći na red “na tobogan”, tako sam si kao djete objašnjavala dolazak na svijet. Simptoma gotovo da ni nema još, jedino bolne grudi i to prema pazusima.
    Toliko je suza proliveno, toliko negativnih testova viđeno.
    Cure moje svima Vam želim taj trenutak čim prije. Doći će, ne kad mi želimo, nego onda kad je najbolji trenutak!

• pticicaaa
    31. Ožujak 2021. 22:49

Divne ste cure!  Veceras sam redjala dokumenta , da po njima vadim nova po istom redosledu. Nova fascikla, ali lepsa :D Javljajte vase Bete kako se dupliraju, dajete snagu! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.