Ja sam bas bas obilno dobila tacno na vreme, dva dana pre bete. Bice sledeci put! Snagu daju sve vase bete :D
Pticica zao mi je cuti. Odtuguj, ne znam kako se nosis u ovim situacijama ali meni pomaze planiranje novog postupka. Ako ti bude tesko pisi, tu smo, drz se💕
Pticica zao mi je cuti. Odtuguj, ne znam kako se nosis u ovim situacijama ali meni pomaze planiranje novog postupka. Ako ti bude tesko pisi, tu smo, drz se💕
Hvala ti Nola :)
Ja sam bas bas obilno dobila tacno na vreme, dva dana pre bete. Bice sledeci put! Snagu daju sve vase bete :D
Bas mi je zao😔 drzi se..skoro sve znamo taj osjećaj...💪
Bas mi je zao😔 drzi se..skoro sve znamo taj osjećaj…💪
Izgleda da svaka nova dusa bira svoju mamu. A ona koju sam predodredjena da odgajamdo kraja života i pomognem da postane dobar covek, nije bila u te tri blastice. Bice, cekam ja strpljivo :D
Pticicaaa,
Svaka cast na optimizmu i vedrini, sigurna sam da ce brzo snovi da ti se ostvare. Vazno je da nastavis tako da se trudis i da ne odustajes ☺️
@pticicaaa tako sam ja i govorila da jedna posebna duša čeka bas nas!
Samo treba doći na red “na tobogan”, tako sam si kao djete objašnjavala dolazak na svijet. Simptoma gotovo da ni nema još, jedino bolne grudi i to prema pazusima.
Toliko je suza proliveno, toliko negativnih testova viđeno.
Cure moje svima Vam želim taj trenutak čim prije. Doći će, ne kad mi želimo, nego onda kad je najbolji trenutak!
Divne ste cure! Veceras sam redjala dokumenta , da po njima vadim nova po istom redosledu. Nova fascikla, ali lepsa :D Javljajte vase Bete kako se dupliraju, dajete snagu! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji