Evo moje žene da vam se javim. Još u čudu, u nevjerici, u šoku, plaču i sreći. 13 dnt (dvodevni, 4stanicni) moja beta je prvi put nakon 6 pokušaja pozitivna! Mojj poklon zaUskrs, beta je 173.0!!!!! Na utricima sam ujutro i navecer po 4, sad me dr stavila i na 3 duphastona. Slj beta je u utoral, ko će izdržat. Ugl moji dobitni simptomi su: od 6 dnt grcevi ko pms, stalno mokrenje, jako žedna (a inače ne pijem), umor, 9 i 10 dnt ja msm da je bio kad sam vidila spotting. Sinoc 13dnt sam mislila da je sve izgubljeno jer me probudila i još uvijek traje jaka bol, grčevi nalik ne pmsu, nego bas menzesu, toliko da me i strah dosta do utorka. Sise nula bodova, nista. Eto zasad od mene, želim svima srećuuu!!!!
Draga Leptirice, bas mi je drago, cestitam! I mene razveselio poklon za Uskrs, beta 738, 11 dan nakon transfera dvije blastocite. Plakala sam od sreće pola sata! Samo da se sad dobro nastavi, u utorak vadim opet plus progesteron, uzimam inace Cyclogest.
Moji simptomi su bili bol u krizima i žiganje u jajnicima i maternici, ne kao menstrualni grcevi vec više neko zatezanje. Ovaj cijeli tjedan sam nenormalno gladna i žedna, ali ono što mi je probudilo optimizam su mi bile grudi jucer ujutro...plave od kapilara i ogromnih tamnih bradavica. Spotting nisam imala nikakav, ni implantacijsko, samo pojačan kremasti iscjedak.
Draga Leptirice, bas mi je drago, cestitam! I mene razveselio poklon za Uskrs, beta 738, 11 dan nakon transfera dvije blastocite. Plakala sam od sreće pola sata! Samo da se sad dobro nastavi, u utorak vadim opet plus progesteron, uzimam inace Cyclogest.
Moji simptomi su bili bol u krizima i žiganje u jajnicima i maternici, ne kao menstrualni grcevi vec više neko zatezanje. Ovaj cijeli tjedan sam nenormalno gladna i žedna, ali ono što mi je probudilo optimizam su mi bile grudi jucer ujutro…plave od kapilara i ogromnih tamnih bradavica. Spotting nisam imala nikakav, ni implantacijsko, samo pojačan kremasti iscjedak.
I tebi također čestitam! Jutru puno divnih vijesti. Vidis kako ti simptomi ne moraju nista znacit, kod svakog drugacije. Ja sam po izdušenim grudima sumnjala na T, inače su mi u ciklusima ili kad obicno imam dobit grudi natekle, pune žila i modre. Sada apsolutno nista, a ostalo sve ko kad imam menzes. I dalje grčevito, kruljenje kao da sam gladna i blaga mučnina.
Drage žene😊 moja prva beta danas 12 dan od et 619. U šoku sam. Samo da se nastavi duplat....🙏.
Simptomi, grudi malo vrlo malo osjećam...nocas menst. grecevi.. malo ujutro kad ustanem osjecam se onako blago mučno...nista znacajno... dok vam pisem kao neko rastezanje u maternici....eto to je to.
Svima vam zelim velike bete..lijepe simptome i sretan Uskrs koji ga slave ❤️🐣
Nkiki 🤩❤️ Cestitam na divnoj beti! Koliko samo lijepih beta❤️ Hvala i sretan Uskrs svima tko slavi❤️
Drage žene😊 moja prva beta danas 12 dan od et 619. U šoku sam. Samo da se nastavi duplat….🙏.
Simptomi, grudi malo vrlo malo osjećam…nocas menst. grecevi.. malo ujutro kad ustanem osjecam se onako blago mučno…nista znacajno… dok vam pisem kao neko rastezanje u maternici….eto to je to.
Svima vam zelim velike bete..lijepe simptome i sretan Uskrs koji ga slave ❤️🐣
Koji divan Uskrs. I stižu nam paketići sreće pred Božić 😍😍❤️. Sretno svima!!!
Pozdrav drage,
Kad čitam vaše postove i bete bude mi malo lakše.
Mada sm ja već u razmišljanju da nije uspijelo. Naime ja sam išla u prirodni Fet tako sam taman i bez dodatnih hormona, koristim samo utriće, standarno. Od simptoma imam blago natečene grudi i neku stalnu proždrljivost, što mi zna biti i kada trebam dobriti. Pa biše ne znam da li je od toga ili od nervoze... Danas mi je tek 6 dnt, treba izdržati još do bete 🥺
Jutro cure nova sam ovdje... prvu betu sam radila 12 dan od transfera i bila je 134... drugu sam radila 14 dan i bila je 156... zvala sam u kliniku i rekli su mi da nastavljam sa terapijom do sutra kad cu opet vaditi betu i to ce biti 20 dan jer postoji mogucnost da su se oba vracena embrija uhvatila i da je onda jedan odusto... i.ali koja iskustva s tim ?
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Hej cure. Koliko divnih vijesti. Cestitam svakoj od vas,a sad uzivajte 😍.
Ja sam trebala ovaj ciklus icu u FET ali zbog briseva koje moram odraditi ne mogu do sledeveg ciklusa. Danas mi je 4 dan. Cekam da prodje pa da odem odraditi briseve.
Nola77 kako ide bockanje? Ides li na preglede? Sretno. 🍀💪🏻
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji