Alex brzo ce i to proci, nadam se da ce brisevi biti ok i da ce ti vrijeme proletiti za cas.
A meni je 5dc, 4i bockanja i vcrs vec osjecam tezinu i pritisak u jajnicima i pocinje me boliti. Sinoc sam bila odlicno, cak je i seks bio savrsen😈🤣
Al vec sam se psihicki pripremila na hiper, opralo me nesto vcrs da cu dobiti covid a u tom slucaju nista od postupka, boli me glava cijeli dan jako, pa brijem na najgore🤯 drziii 🤞🏼.... u srijedu imam uzv pa javim situaciju... hvala sto mislis❤️
Curke moje,ja ujutro idem vadit betu,pojma nemam zasto.Od svih simptoma,ostale su jedino malo bolne grudi i povremeno zatezanje u jajnicima.Nikakve naznake da cu dobit vjesticu,vjerovatno zbog silnih tableta koje pijem.Radila sam test prije 2 dana,negativan iz aviona.
Jel postoji jos neka sansa ili da odmah pocnem plakat?
Bonnie,
Mnogima je test bio negativan . Zato sam ja i protivnik da se on uopste i radi jer samo ti zada brige a ne znas na cemu si. Betu sam ja radila 10 dana nakon transfera tako da ti mozes i danas ako si nestrpljiva
Bonnie,
Mnogima je test bio negativan . Zato sam ja i protivnik da se on uopste i radi jer samo ti zada brige a ne znas na cemu si. Betu sam ja radila 10 dana nakon transfera tako da ti mozes i danas ako si nestrpljiva
Hvala j!
Bila jutros,cekam nalaze 🤞🤞🤞🤞🤞
I ja bila jutros ponoviti betu, 4 dana od prve, danas 17dnt. Cila sam u grču, pogotovo jer oko mene svi imaju koronu, ukućani također. Je da sam je prebolila početkom 12 mjeseca, al isto me sada strah da ne bih opet dobila.
I ja bila jutros ponoviti betu, 4 dana od prve, danas 17dnt. Cila sam u grču, pogotovo jer oko mene svi imaju koronu, ukućani također. Je da sam je prebolila početkom 12 mjeseca, al isto me sada strah da ne bih opet dobila.
L,sretno ti bilo!
Kolika je bila prva beta?
Cek,koliko puta mozes dobit tu glupost?
Ja sam se od te korone totalno distancirala.Cujem neke brojeve na vijestima i nista vise.Na bolovanju sam skoro mjesec dana,muza okupam u dezinfekcijskom sredstvu cim uhvati za kvaku tako da vise nista ne pratim.
Cek,koliko puta mozes dobit tu glupost?
Ja sam se od te korone totalno distancirala.Cujem neke brojeve na vijestima i nista vise.Na bolovanju sam skoro mjesec dana,muza okupam u dezinfekcijskom sredstvu cim uhvati za kvaku tako da vise nista ne pratim.
Prva je bila 173. 0 na 13dnt. A kao kažu da sam sigurna 3 mjeseca, pa su sad produžuli na 6 mj, al znam ljude koji su imali dvaput u kratkom periodu. A od jucer imam na momente temp 37 i glava me boli, al to je vjerojatno od utrica i duphastona. Tješim se time
Evo da javim nove nalaze bete. Današnja na 17dnt, 4 dana od prve jeeeee lijepih 1151.0🍾🍾🙏🙏.
Leptiric to nije beta to je beturina!😍 Uzivaj i pazi se💕
Bonnie je stigao nalaz?
Sortiraj odgovore
Najstariji