Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NKiki26
    30. Ožujak 2021. 00:43

Drage moje.. meni je večeras 7dan od et poceo rozi iscjedak...tako da ovaj put nazalost niti poz bete niti biokemijske. Za implantaciju je kasno..blaste su u pitanju. Jako sam zalosna.😭

• NKiki26
    30. Ožujak 2021. 00:45

NKiki26

Drage moje.. meni je večeras 7dan od et poceo rozi iscjedak…tako da ovaj put nazalost niti poz bete niti biokemijske. Za implantaciju je kasno..blaste su u pitanju. Jako sam zalosna.😭 Ne mogu vjerovati da je moguce ovako rano poceti brljaviti. Zadnji put sam dobila 5 dana nakon prestanka uzimanja utorgestana?

• eatpraylove
    30. Ožujak 2021. 07:41

I kod mene veselje prerano, jutros odmah nakon sto sam se probudila tamno smeđi iscjedak količine male žličice. 14dnt, ima li netko iskustva? Razlog za preveliku brigu?

• pticicaaa
    30. Ožujak 2021. 07:58

NKiki26

Drage moje.. meni je večeras 7dan od et poceo rozi iscjedak…tako da ovaj put nazalost niti poz bete niti biokemijske. Za implantaciju je kasno..blaste su u pitanju. Jako sam zalosna.😭

Zao mi je Nkiki26. Bice jednom mora biti samo da nastavimo da se borimo.

• pticicaaa
    30. Ožujak 2021. 08:06

eatpraylove

I kod mene veselje prerano, jutros odmah nakon sto sam se probudila tamno smeđi iscjedak količine male žličice. 14dnt, ima li netko iskustva? Razlog za preveliku brigu?

Nemam iskustva, ali  bih uradila betu.

• Bonnie21
    30. Ožujak 2021. 08:12

NKiki26

NKiki26

Drage moje.. meni je večeras 7dan od et poceo rozi iscjedak…tako da ovaj put nazalost niti poz bete niti biokemijske. Za implantaciju je kasno..blaste su u pitanju. Jako sam zalosna.😭 Ne mogu vjerovati da je moguce ovako rano poceti brljaviti. Zadnji put sam dobila 5 dana nakon prestanka uzimanja utorgestana?

Kakvo je stanje jutros? 🤞🤞🤞🤞

• NKiki26
    30. Ožujak 2021. 08:26

Bonnie21

NKiki26

NKiki26

Jutros test blago pozitivan.. grčevi prisutni...malo ruzicaste mrlje.i dalje prilikom brisanja..

• Bonnie21
    30. Ožujak 2021. 08:31

NKiki26

Bonnie21

NKiki26

NKiki26

Jutros test blago pozitivan.. grčevi prisutni…malo ruzicaste mrlje.i dalje prilikom brisanja.

Heeeeej,nije to lose.....uopce nije lose 🤞🤞🤞🤞🤞

• Bonnie21
    30. Ožujak 2021. 08:33

pticicaaa

eatpraylove

Nemam iskustva, ali bih uradila betu.

Koliki sam ja citala a,vjeruj mi nacitala sam se,smedi iscjedak nije nuzno los znak.Ja sam prije godinu i pol bila trudna,pojavio mi se smedi iscjedak,letila sam kod dr,rekao je da je sve ok dok ne ide svjeza,bas svjeza krv.🤞

• NKiki26
    30. Ožujak 2021. 08:34

Bonnie21

NKiki26

Bonnie21

NKiki26

NKiki26

Jutros test blago pozitivan.. grčevi prisutni…malo ruzicaste mrlje.i dalje prilikom brisanja.

Heeeeej,nije to lose…..uopce nije lose 🤞🤞🤞🤞🤞

Oo osjećam kao da ce ovog trena pljusak iz mene poci...😔 Identično menstrualnom osjećaju. A vidit ćemo sve...sad mirujem malo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.