Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bonnie21
    31. Ožujak 2021. 23:20

pticicaaa

Divne ste cure!Veceras sam redjala dokumenta , da po njima vadim nova po istom redosledu. Nova fascikla, ali lepsa :D Javljajte vase Bete kako se dupliraju, dajete snagu! :)

Nema prave rijeci za utjehu,odtuguj,otplaci,izvristi se....sve sto mislis da ce ti pomoci.
    Nikad ne odustaj,bar jedno malo bice ce staviti ruke oko tvoga vrata i zvati te mama. 

Alexandraaa90
    01. Travanj 2021. 13:20

Nola77

Eatpraylove i Bikica cure sretnooo dns, za beturinu❤️
    Alexandrasto ima novo, sto je rekao dr za FET?

Hej cekam da dobijem pa sa idem na pregled. U sl ciklusu bi trebao biti FET. Sta ima kod tebe?

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Nola_
    01. Travanj 2021. 13:39

Alexandraaa90

Nola77

Eatpraylove i Bikica cure sretnooo dns, za beturinu❤️
    Alexandrasto ima novo, sto je rekao dr za FET?

Hej cekam da dobijem pa sa idem na pregled. U sl ciklusu bi trebao biti FET. Sta ima kod tebe?

Super, to je dosta brzo onda, ne znam jel u praksi da se preskace ciklus, a ti mi ulijevas nadu da cu i ja moci odmah slj ciklus na FET.  Prosli put sam cekala dugo doduse radi milijun cista, pa ne znam kad bi me slali da je bilo drukcije. Ugl, ja JOS nisam dobila M🔫🔫 danas je 7i dan od zadnje tablete duphastona, uzimala sam preventivno radi ciste, ali brijem da mi je sve poremetio🙄 Osjecam se like shit, boli me majica na bradavicama doslovno, muci me nesanica i opcenito sam nekako... grizem haha

• Leptiric1702
    01. Travanj 2021. 14:22

Bok svima :) bila sam ovdje i prosle god, evo u iščekivanju bete se vraćam malo pričati s vama. Trenutno sam 12 dnt (prirodni ciklus Femara, vraćena drugi dan 4stanična mrvica). Ovo mi je 6 pokušaj i umorna sam više od simptoma i nesimptoma. Sutra beta i na užasnim sam iglama. Ovo je prvi ciklus gdje sam na 8 utrica dnevno, 2 puta po 4. Od 6dnt imam grčeve, jednu večer su bili nenormalno jaki da sam se izvijala u krevetu, otada ne staju, 0-24 prisutni baš pms grčevi i to dosta jaki. Sise ovaj put ko ispuhane kruške, a 9 i 10 dnt sam imala smeđi spotting. Nadam se da je to implantacija, ali intenzitet grceva me jako brine. Jel itko imao slična iskustva, a poz beta i lijepa trudnoca? 

• Bikica
    01. Travanj 2021. 15:44

Eh evo mene nakon sto su se emocije slegle. Da prijavim sve svoje simptome koje sam imala i imam još uvijek od početka postupka. Dakle ja čim sam počela sa gonalom grudi su mi nadošle i bile bas napuhane. Odmah nakon punkcije su krenuli lagani menstrualni grčevi da sam ja im govorila da mi sto prije vrate jer kao da ću dobit 😂 Ugl nakon transfera grudi i dalje napete, jako bolne, menstrualni grčevi svaki dan, neka probadanja, titranja , stalno se dole nešto desavalo.Dva dana pred očekivanu M grudi su ispuhale i prestale boljeti a dan pred M sam ujutro imala užasan menstrualni grč koji je trajao oko 10tak min. Nakon toga dva dana ništa i onda opet svaki dan lagana probadanja,grčevi , grudi nikad vise nisu ni narasle niti boljele. Dakle jucer Beta 391 💝 I dalje imam menstrualne grčeve , grudi i dalje ispuhane i ne bole. Eto ga malo opširnije ali znam kako je čekati betu i osluškivati svoje tijelo. Bas sam ovako opširno napisala jer sam ja imala apsolutno sve simptome da će svaki tren doći M i nije . Sve smo razl i sve je izgleda normalno. Mene su najviše brinule grudi ali evo trudna i bez bolnih i natočenih grudi. Drage moje cure samo pozitivno i sto manje se Sikirati oko simptoma jer zaista ništa ne znače. Po mojim simptomima ja sam bila sigurna da će doći M, a ustvari raste moja mrvica🙏 Sretno svima i želim vam od srca sve najljepše 😘 ja ću biti i dalje tu...

Nola_
    01. Travanj 2021. 16:29

Bikica hvala na detaljnom opisu, tocno je sve i nekako zvucalo obecavajuce. Lijepo te je citati tocno osjecam tvoju emociju i mir😌 beta ti je predivna, mazi buskicu i javljaj nam novosti🥰
    Leptiric i tvoji simptomi zvuce skroz obecavajuce! Javi nam novosti! 🤞🏼🤞🏼💕💕
    Da prijavim ja sam upravo dobila M!🥳 Naravno da moje tijelo radi kako hoce, i ovulacija mi je bila prije tocno 14 dana a ja se nadala ubrzat cu to duphastonima.. yeah right🤨 ali anyways to znaci sutraa💉💉 woohooo
    Dns je 1dc ako sam dobila u 16h jelda? Recite da je😇

• ginger39
    01. Travanj 2021. 18:44

Drage cure, nova sam ovdje i u iščekivanje bete koju idem vaditi sutra. Surfajući po netu naisla sam na ovaj forum i nakon nekoliko dana stalkanja :), voljela bih vam se pridružiti. Onaj tko nije prosao kroz potpomognutu, fakat ne može razumjeti kroz što prolazimo i koliko je to sve i fizicki, a pogotovo psihički, iscrpljućujuće. Nadam se da me primate i sretno nam svima koje cekamo betu. :)

• Leptiric1702
    02. Travanj 2021. 08:12

Nola ako je prava krv do 5, onda mi kažu da to smatram prvim danom.
    Ginger dobro nam dosla :)
    Bikice koliko god sam se jucer hvatala za tvoj post i simptome, ipak mislim da od mojih nista. Od 3 ne spavam koliko boli i koliko su jaki grcevi. Taman idem vaditi betu i suočiti se s neizbježnim. Ah... Čini se da će ovo ljeto biti priprema papira za Češku. 

• ginger39
    02. Travanj 2021. 10:11

Evo mene s vađenja bete, a sad nervoza iščekivanja. Što se simptoma tiče, ja imam grceve skoro svaki dan nakon transfera, sve dolje probada i zateže, a i križa me rasturaju, grudi su mi neprepoznatljive. Iscjedak obilan i imam osjecaj da cu dobit mengu non- stop. Konstantno sam gladna, umorna i pospana. Pripisala sam to sve progesteronu i nervozi oko svega ovoga. 

• Leptiric1702
    02. Travanj 2021. 10:49

ginger39

Evo mene s vađenja bete, a sad nervoza iščekivanja. Što se simptoma tiče, ja imam grceve skoro svaki dan nakon transfera, sve dolje probada i zateže, a i križa me rasturaju, grudi su mi neprepoznatljive. Iscjedak obilan i imam osjecaj da cu dobit mengu non- stop. Konstantno sam gladna, umorna i pospana. Pripisala sam to sve progesteronu i nervozi oko svega ovoga.

I ja taman vozim pokupiti nalaze 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.