Curke,imam pitanja milion al suzdrzat cu se da postavim sva 😉
Dakle,u cetvrtak sam bila na et-u,vracena 2 svjeza,jedan 10-to stanicni,drugi 12-to stanicni.Od prvog dana imam grceve,bolove u jajnicima,u donjem dijelu leda,grudi tvrde,vrele,ne spavam,sva sam na iglama( treba docekat 6.4 da vadim betu).Zanima me,koliko treba da ovitrelle izade iz tijela?
Jel normalno da me sve otkida od bolova?
Vikend je,ginekologa ne mogu zvat (ne radi vikendom,a polikliniku gdje sam radila et ne vrijedi,dobit cu recepciju,nikad doktora)
Tnx 😉
Bonnie21
Ja sam od transfera imala Non stop , svaki dan menstrualne grčeve, grudi bolne i napete, neka probadanja , titranja u jajnicima . Tri dana pred očekivanu M su me grudi prestale boljeti i ispuhale, a grčevi i probadanja su se smanjivali . Ugl hajmo reci neki 7 dan od transfera se kod mene sve smirililo. Sada nemam nikakve bolove a grudi ispuhane skroz. Dobila još nisam a u srijedu vadim betu . Nadam se da će ti brzo proći i da će se sve dobro završiti 🍀❤️
Cao cure,
Meni je transfer 3 bčastuce bio u utorak i danas je 6 dan, ako dobro racunam. Danas su krenuli mentrualni bolovi ziganja i bolovi u krstima. Beta je tek za 5 dana. Bas sam prepadnuta.
Nola77
Nisam 🙀 Užasno me nešto strah. Cekat ću betu . Ali evo sada kao lagano ponovo da osjećam neki bol menstrualni ili mi je to vise psiha 🤭 Vise ni sama nisam sigurna. Još dva dana do bete i stvarno se nadam da će biti sve ok! Svakako javljam sve.❤️
Bonnie21
Ja sam od transfera imala Non stop , svaki dan menstrualne grčeve, grudi bolne i napete, neka probadanja , titranja u jajnicima . Tri dana pred očekivanu M su me grudi prestale boljeti i ispuhale, a grčevi i probadanja su se smanjivali . Ugl hajmo reci neki 7 dan od transfera se kod mene sve smirililo. Sada nemam nikakve bolove a grudi ispuhane skroz. Dobila još nisam a u srijedu vadim betu . Nadam se da će ti brzo proći i da će se sve dobro završiti 🍀❤️
Drzim fige za betu!🤞🤞🤞🤞🤞
Pticica dan transfera je nulti pa je dns 5i dan.
Bikica svaka cast na strpljenju😅 javi nam🙏🏻😍❤️
Pticica dan transfera je nulti pa je dns 5i dan.
Bikica svaka cast na strpljenju😅 javi nam🙏🏻😍❤️
Hvala Nola77.
Cao cure,
Meni je transfer 3 bčastuce bio u utorak i danas je 6 dan, ako dobro racunam. Danas su krenuli mentrualni bolovi ziganja i bolovi u krstima. Beta je tek za 5 dana. Bas sam prepadnuta.
Pozdrav pticice, ja sam imala transfer dan prije tebe.. Danas osjećam blage bolove kao da trebam dobit i to je sve...n grudi niti ista vise.. par dana prethodno su me zigali jajnici. Nemas razloga za strah.. menstrualni bolovi su normalni.
Cao cure,
Pozdrav pticice, ja sam imala transfer dan prije tebe.. Danas osjećam blage bolove kao da trebam dobit i to je sve…n grudi niti ista vise.. par dana prethodno su me zigali jajnici. Nemas razloga za strah.. menstrualni bolovi su normalni.
Mene ovo bas uplašilo jer me prikovao za krevet. Bas tako, grudi nista. Stalo je malo na sat kad sam stavila utrogestan,a posle se vratilo ali malo blaze. Ovo mi je 23 dan od početka menstruacije, pa mi malo rano za pms, a opet imam 42 godine pa me ne bi cudilo i da se telo ne ponaša po standardu. Daj boze da je ovo neka kasnija implementacija :)
Sortiraj odgovore
Najstariji