Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    johan
    08. Travanj 2019. 20:58

Bubamarica

Velika nada kolika ti je beta bila?
    Nado hvala ti….ja i dalje ostajem uz vas,zelim vam da sve uspijete i da vam.se ostvari najveca zelja!Zelim vam isti onakav osjecaj kakav sam ja danas imala!
    Johan zao mi je zbog m….meni nakon dvije inseminacije i jedne vantjelesne nije uspjelo,ali evo valjda ce sad sve biti ok..bitno je ne odustati

Drago mi je zbog tebe a ja cu u nove pobjede 😘😘

johan
    08. Travanj 2019. 20:59

Bubamarice Kolika ti je beta??

mimimimi
    08. Travanj 2019. 20:59

needamiracle

@mimimimi
    Bas smo u slicnoj fazi! Ja osluskujem svaki trzaj u stomaku i stalno se nadam da cu vidjeti implantacijsko krvarenje. Zasad nista, iako, ako cu bit iskrena, svakakvih simptoma sam procitala da su zene imale tijekom stimulacije, a ja ni tad nista! Bila sam uvjerena da folikuli ne rastu jer me do zadnjeg dana nista nije boljelo 🙉 tako da, ili ja ne hvatam simptome dobro ili moje tijelo odbija dat ikakav znak. Javljaj ako se u tebe nesto promjeni!

Ja u stimulaciji sam imala malo napuhan stomak i ne sjećam se jesam li još šta jer je to bilo prije 5mjeseci i tek onda transfer 4.4 🤦‍♀️ ja se samo bojim da mi se neće primiti jer je problem endometrij bio uvijek tanak, a terapije3ne koristim nikakve 😑

johan
    08. Travanj 2019. 21:03

Ja imala 1 prirodni i 1 stimulirani i oba puta nisam isla na posao e sad sam rekla da cu ic radit iduci put...

• Suncica89
    08. Travanj 2019. 21:17

Drage zene, prvi put vam pisem ali sam vas pratila sve vrijeme cekanja moje bete i puno ste mi pomogle. Posto sam vidjela da jedna drugoj pisete simptome ja sad odlucila da svoje zapisujem po danima kako bi vam ih prenijela.
    Ukratko prva vt, uglavnom zbog endometrioze, nije bilo insiminacija jer su mi laparoskopijom utvrdili zacepljene jajovode. 
    Punkcija radjena 23.03. transfer 26.03. nadjeno 17 jajnih celija, oplodjenih 14, prezivjelih do 3. dana 12. Izvrsen je transfer 2 osmocelijske. E sad simptomi :)
    0. dan  malo krvarila jer je transfer bio malo grublji zbog zavaljene materice, lezala cijeli dan,
    1. dan i dalje lezala ustajala samo u toalet, probadanje jajnika zbog blage hiperstimulacije na pocetku postupka koja se smirila, i bolne grudi (ali to je pocelo vec od stoperice)
    2. dan putovala kuci 300 kilometara u polulezecem polozaju, kada sam stigla prosetala malo da protegnem noge, grudi i jajnici isto
    3. i 4. dan malo setnje, kafe, grudi i jajnici isto, od tada sam stalno setala po malo, isla na kafu ali nisam radila
    5. dan sam osjetila jaka probadanja ne u stomaku nego nekako dole unutra :) i par jakih grceva u stomaku, grudi sve vrijeme bole
    6. dan isto nekoliko probadanja kao i 5. dan, to je probadanje kao da me nesto dole ubada
    7. dan je prestalo ziganje, jedino sam primjetila bol u jajnicima prilikom mokrenja, grudi isto
    8. dan mi se dosta spavalo i sitna probadanja jajnika
    9. dan sam jedino primjetila da grudi sve manje bole
    10. dan su ponovo pocele jace da bole grudi i glava, bila sam ubjedjana da cu dobiti posto me glava uvijek dan ranije boli
    11. dan nisam mogla izdrzari uradila betu, a ona 223 :)
    13. dan (danas) beta 440Tu sam za pitanja jer napominjem u ovim danima cekanja puno ste mi pomogleee

🙍‍♀️ 1989.
    🙎‍♂️ 1989.
    🙍‍♀️ endometrioza, pcos, ir, pai 1......
    👼 ICSI 2019, 17jc, 12 oplodjenih, transfer 2-3.dan, 26.11.2019.rodila se Masa
    ❌️ 2022. FET, vanmatericna
    ❌️ 2023.oktobar ICSI, 4jc, 3 oplodjene, jedna transfer...beta 0.3

• needamiracle
    08. Travanj 2019. 21:30

mimimimi

needamiracle

@mimimimi
    Bas smo u slicnoj fazi! Ja osluskujem svaki trzaj u stomaku i stalno se nadam da cu vidjeti implantacijsko krvarenje. Zasad nista, iako, ako cu bit iskrena, svakakvih simptoma sam procitala da su zene imale tijekom stimulacije, a ja ni tad nista! Bila sam uvjerena da folikuli ne rastu jer me do zadnjeg dana nista nije boljelo 🙉 tako da, ili ja ne hvatam simptome dobro ili moje tijelo odbija dat ikakav znak. Javljaj ako se u tebe nesto promjeni!
    Ja u stimulaciji sam imala malo napuhan stomak i ne sjećam se jesam li još šta jer je to bilo prije 5mjeseci i tek onda transfer 4.4 🤦‍♀️ ja se samo bojim da mi se neće primiti jer je problem endometrij bio uvijek tanak, a terapije3ne koristim nikakve 😑

Ne brini, ne bi ti oni uradili transfer da endometrij nije dovoljno zadebljao, ili bi barem dali tabletice. Sve iznad 7mm je ok za transfer, jesu ti rekli koliki je? 

08. Travanj 2019. 21:30

Bubamarica

Velika nada kolika ti je beta bila?
    Nado hvala ti….ja i dalje ostajem uz vas,zelim vam da sve uspijete i da vam.se ostvari najveca zelja!Zelim vam isti onakav osjecaj kakav sam ja danas imala!
    Johan zao mi je zbog m….meni nakon dvije inseminacije i jedne vantjelesne nije uspjelo,ali evo valjda ce sad sve biti ok..bitno je ne odustati

2437.56 

08. Travanj 2019. 21:34

Zene kad pričamo o bolovima u grudima da li su vas bolje bradavice ili bas grudi?

mimimimi
    08. Travanj 2019. 21:46

needamiracle

mimimimi

needamiracle

@mimimimi

Ne brini, ne bi ti oni uradili transfer da endometrij nije dovoljno zadebljao, ili bi barem dali tabletice. Sve iznad 7mm je ok za transfer, jesu ti rekli koliki je?

U tom i je problem što ja nikakve tablete za debljanje endometrija nisam dobila i sedmicu prije et mi je bio 4,7mm što je malo a dva dana prije tog bio 5,2mm i sedmicu kasnije oni mene zovnu gdje je endometrij tanak mislim nema logike😑

mimimimi
    08. Travanj 2019. 21:46

mimimimi

needamiracle

mimimimi

needamiracle

@mimimimi

U tom i je problem što ja nikakve tablete za debljanje endometrija nisam dobila i sedmicu prije et mi je bio 4,7mm što je malo a dva dana prije tog bio 5,2mm i sedmicu kasnije oni mene zovnu gdje je endometrij tanak mislim nema logike😑

Ii da na dan transfera mi nisu rekli koliko je ništa 🤷‍♀️🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.