Neznam sta da vam kazem al Evo sad sam se tusirala i samo malo tamno smedjeg
Ja se iskreno od srca nadam da to nije menga već simptom neki 🙂
Neznam sta da vam kazem al Evo sad sam se tusirala i samo malo tamno smedjegJa se iskreno od srca nadam da to nije menga već simptom neki 🙂
I ja a vidjet cu sad dalje kak ce bit ,dal ce bit crveno ko menga ili ne
Cure da li aspirin(Midol) moze da steti bebi? Toliko se sad nasikirah kad nazvah doktoricu i pita sta imam od terapije i tako kazem joj!pita pa zar niste prestali piti midol?reko ne….a jos bodem fragmin(to je protiv nekih ugrusaka)!toliko sam se sad nasikirala
Ej draga šta kaze beta???
mimimimi hvala 😊
Johan ima još nade 🙏
Bubamarica ima li rezultata? 😮
mimimimi hvala 😊
Johan ima još nade 🙏
Bubamarica ima li rezultata? 😮
Draga moja nema ja sluzbeno
dobila mengu...al idemo dalje u 5mj pa cemo vidjeti sve...svima vama želim srecu od ❤
Cure da li aspirin(Midol) moze da steti bebi? Toliko se sad nasikirah kad nazvah doktoricu i pita sta imam od terapije i tako kazem joj!pita pa zar niste prestali piti midol?reko ne….a jos bodem fragmin(to je protiv nekih ugrusaka)!toliko sam se sad nasikiralaEj draga šta kaze beta???
Ejj 1221.89
Sikiraciji nikad kraja…boze kako su zene u ono doba bez ikakvih problema ostajale trudne,idu i rade u.polju ne razmisljaju ni o cemu!Rode bez problema u kuci i boli ih patka!I kakve crne tablete i lijekovi…..a sada..zivo zloBubiii u pravu si skroz, danas samo kljukanje tabletama raznim😑
Prije trudnoce kljukanje lijekovima,pa tokom trudnoce nikad kraja!doslo bez lijekova ne mozes ni.ostati trudna nit roditi
Bubamarice ne treba značiti da će nešto loše biti, meni je na nalazu pisalo da koristim aspirin, al eto javila sam za iscjedak i rekli da prestanem. I dobro da sam ju zvala jer bi još sad pila. To je kad nitko nezna lijepo objasnit tako i tako pijete poslje ako šta bude javite i gotovo. Al zašto da bude jednostavno kad može bit komplicirano. 😒😔
Ma vjerovatno nece biti nista,mozda panicim...predugo cekam na ovo i svega se onda bojim,jbg 😒
mimimimi hvala 😊
Johan ima još nade 🙏
Bubamarica ima li rezultata? 😮Draga moja nema ja sluzbeno
dobila mengu…al idemo dalje u 5mj pa cemo vidjeti sve…svima vama želim srecu od ❤
Ejj 1221.89 je beta
Sikiraciji nikad kraja…boze kako su zene u ono doba bez ikakvih problema ostajale trudne,idu i rade u.polju ne razmisljaju ni o cemu!Rode bez problema u kuci i boli ih patka!I kakve crne tablete i lijekovi…..a sada..zivo zloBubiii u pravu si skroz, danas samo kljukanje tabletama raznim😑Prije trudnoce kljukanje lijekovima,pa tokom trudnoce nikad kraja!doslo bez lijekova ne mozes ni.ostati trudna nit roditi
Da zbilja tako ispada🤦♀️ ja ću da poludim do rezultata tek mi 4dan ako je 1nulti onda sam 4dana.. A u četvrtak bi kao mengu trebala dobiti pa ću da vidim izludjoh😑
Sortiraj odgovore
Najstariji