Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimimimi
    08. Travanj 2019. 16:51

johan

Neznam sta da vam kazem al Evo sad sam se tusirala i samo malo tamno smedjeg

Ja se iskreno od srca nadam da to nije menga već simptom neki 🙂

johan
    08. Travanj 2019. 16:52

mimimimi

johan

Neznam sta da vam kazem al Evo sad sam se tusirala i samo malo tamno smedjeg
    Ja se iskreno od srca nadam da to nije menga već simptom neki 🙂

I ja a vidjet cu sad dalje kak ce bit ,dal ce bit crveno ko menga ili ne

johan
    08. Travanj 2019. 16:52

Bubamarica

Cure da li aspirin(Midol) moze da steti bebi? Toliko se sad nasikirah kad nazvah doktoricu i pita sta imam od terapije i tako kazem joj!pita pa zar niste prestali piti midol?reko ne….a jos bodem fragmin(to je protiv nekih ugrusaka)!toliko sam se sad nasikirala

Ej draga šta kaze beta???

08. Travanj 2019. 18:23

mimimimi hvala 😊
    Johan ima još nade 🙏
    Bubamarica ima li rezultata? 😮

johan
    08. Travanj 2019. 18:32

velikanada001

mimimimi hvala 😊
    Johan ima još nade 🙏

Draga moja nema ja sluzbeno 
    dobila mengu...al idemo dalje u 5mj pa cemo vidjeti sve...svima vama želim srecu od ❤ 

Bubamarica
    08. Travanj 2019. 18:48

johan

Bubamarica

Cure da li aspirin(Midol) moze da steti bebi? Toliko se sad nasikirah kad nazvah doktoricu i pita sta imam od terapije i tako kazem joj!pita pa zar niste prestali piti midol?reko ne….a jos bodem fragmin(to je protiv nekih ugrusaka)!toliko sam se sad nasikirala
    Ej draga šta kaze beta???

Ejj 1221.89

Bubamarica
    08. Travanj 2019. 18:53

mimimimi

Bubamarica

Sikiraciji nikad kraja…boze kako su zene u ono doba bez ikakvih problema ostajale trudne,idu i rade u.polju ne razmisljaju ni o cemu!Rode bez problema u kuci i boli ih patka!I kakve crne tablete i lijekovi…..a sada..zivo zlo
    Bubiii u pravu si skroz, danas samo kljukanje tabletama raznim😑

Prije trudnoce kljukanje lijekovima,pa tokom trudnoce nikad kraja!doslo bez lijekova ne mozes ni.ostati trudna nit roditi

Bubamarica
    08. Travanj 2019. 18:57

velikanada001

Bubamarice ne treba značiti da će nešto loše biti, meni je na nalazu pisalo da koristim aspirin, al eto javila sam za iscjedak i rekli da prestanem. I dobro da sam ju zvala jer bi još sad pila. To je kad nitko nezna lijepo objasnit tako i tako pijete poslje ako šta bude javite i gotovo. Al zašto da bude jednostavno kad može bit komplicirano. 😒😔

Ma vjerovatno nece biti nista,mozda panicim...predugo cekam na ovo i svega se onda bojim,jbg 😒

Bubamarica
    08. Travanj 2019. 18:58

johan

velikanada001

mimimimi hvala 😊
    Johan ima još nade 🙏
    Draga moja nema ja sluzbeno
    dobila mengu…al idemo dalje u 5mj pa cemo vidjeti sve…svima vama želim srecu od ❤

Ejj 1221.89 je beta 

mimimimi
    08. Travanj 2019. 19:01

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

Sikiraciji nikad kraja…boze kako su zene u ono doba bez ikakvih problema ostajale trudne,idu i rade u.polju ne razmisljaju ni o cemu!Rode bez problema u kuci i boli ih patka!I kakve crne tablete i lijekovi…..a sada..zivo zlo
    Bubiii u pravu si skroz, danas samo kljukanje tabletama raznim😑
    Prije trudnoce kljukanje lijekovima,pa tokom trudnoce nikad kraja!doslo bez lijekova ne mozes ni.ostati trudna nit roditi

Da zbilja tako ispada🤦‍♀️ ja ću da poludim do rezultata tek mi 4dan ako je 1nulti onda sam 4dana.. A u četvrtak bi kao mengu trebala dobiti pa ću da vidim izludjoh😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.