Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimimimi
    10. Travanj 2019. 16:05

johan

mimimimi

Meni je sutra dan za mengu i nadam se da neće doćì, baš sam uzbuđena 😬
    Draga ma nece doci…nesmije…

Nadam se da neće 🙂 Aa ako dodje Bozže moj, idemo dalje ❤❤

10. Travanj 2019. 20:07

mimimimi

johan

mimimimi

Vibriram da ne dođe 😊😊😊  

johan
    10. Travanj 2019. 20:30

mimimimi

johan

mimimimi

Tako je...❤❤

• Mimići
    10. Travanj 2019. 20:56

kikovica

Mimići

kikovica

Cestitke svima na + 🥰Imam pitanje. Kada zamrzavate blastice da li zamrzavate po 1 ili dvije? Kako mi je slika bila losa, od 11 kom samo se jedna razvila lijepo za 3. dan onda me dr pitala kako ce zamrznuti ako se razviju dalje i ja sam rekla ma stavite dvije. I razvile su se dvije koje su sada skupa na cekanju. Tako da imam jos jednu sansu a ne dvije 🤦🏼‍♀️
    Meni su zamrznuli 2+1 ( u jednom 2 u drugom 1). Mislim da lni gledaju i po kvaliteti
    Znam da gledaju po kvaliteti ali mislim da je bilo bolje da su zamrznuli 1+1 🤔. Dvaput je dvaput 😂

A da, a neki put ima vise sanse kad vrate dva. Nadam se da ce to kod vas biti 😉

• Mimići
    10. Travanj 2019. 20:57

velikanada001

Mimići čestitam od ❤️ 😁Nada88 nemoj odustajati ima još nade, možda prerano još. Meni test 8 dan bio negativan bila sam izvan sebe od tuge, ali sam se tješila da prerano i tako ispalo, sljedeća 2 pozitivna i beta 2437 😉

Hvala 😀 jos se ne veselimo previse dok u petak beta ne pokaze svoje

kikovica
    10. Travanj 2019. 22:17

Mimići

kikovica

Mimići

kikovica

Cestitke svima na + 🥰Imam pitanje. Kada zamrzavate blastice da li zamrzavate po 1 ili dvije? Kako mi je slika bila losa, od 11 kom samo se jedna razvila lijepo za 3. dan onda me dr pitala kako ce zamrznuti ako se razviju dalje i ja sam rekla ma stavite dvije. I razvile su se dvije koje su sada skupa na cekanju. Tako da imam jos jednu sansu a ne dvije 🤦🏼‍♀️
    Meni su zamrznuli 2+1 ( u jednom 2 u drugom 1). Mislim da lni gledaju i po kvaliteti
    Znam da gledaju po kvaliteti ali mislim da je bilo bolje da su zamrznuli 1+1 🤔. Dvaput je dvaput 😂
    A da, a neki put ima vise sanse kad vrate dva. Nadam se da ce to kod vas biti 😉

Sad cekam ponedjeljak da vidim jel se primio neki od ova dva a onda, ako ne, idem po smrzlice 🤞🏻

Bubamarica
    11. Travanj 2019. 07:02

velikanada001

Mimići čestitam od ❤️ 😁Nada88 nemoj odustajati ima još nade, možda prerano još. Meni test 8 dan bio negativan bila sam izvan sebe od tuge, ali sam se tješila da prerano i tako ispalo, sljedeća 2 pozitivna i beta 2437 😉

Bravo Velika nado na beti a sad da te pitam imas li ti kakve simptome trudnoce,mucnine i tako to...od svega mene samo sike bole,naduvane i stomak me po malo na kratko blago zaboli!UZV imam 17.4.al mislim da cu se smetnuti do tad....

11. Travanj 2019. 10:21

Bubamarica

velikanada001

Bravo Velika nado na beti a sad da te pitam imas li ti kakve simptome trudnoce,mucnine i tako to…od svega mene samo sike bole,naduvane i stomak me po malo na kratko blago zaboli!UZV imam 17.4.al mislim da cu se smetnuti do tad….

Iskreno zna me boljeti u donjem djelu leđa, piškim vise i volim kiselo. 😁 Sise me znaju samo ponekat zaboliti ali rjetko. Mučnine ništa, pokoji miris mi smeta. 😊

mimimimi
    11. Travanj 2019. 10:34

Jutrić curke... zanima me da li test može ono skroz blago pokazati i drugu crtu pozitivan da bude a na kraju na beti negativno ?

Bubamarica
    11. Travanj 2019. 11:23

velikanada001

Bubamarica

velikanada001

Bravo Velika nado na beti a sad da te pitam imas li ti kakve simptome trudnoce,mucnine i tako to…od svega mene samo sike bole,naduvane i stomak me po malo na kratko blago zaboli!UZV imam 17.4.al mislim da cu se smetnuti do tad….
    Iskreno zna me boljeti u donjem djelu leđa, piškim vise i volim kiselo. 😁 Sise me znaju samo ponekat zaboliti ali rjetko. Mučnine ništa, pokoji miris mi smeta. 😊

I ja vise piskim....sto se tice mirisa ne odgovara mi parfem....a neki dan kad sam isla vaditi betu prosla sam pored bolnicke kuhinje a mirisa stotinu i nije mi bas prijalo!Ali ovako mucnine nemam!kad ides na ultrazvuk?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.