@mimimimi
Bas smo u slicnoj fazi! Ja osluskujem svaki trzaj u stomaku i stalno se nadam da cu vidjeti implantacijsko krvarenje. Zasad nista, iako, ako cu bit iskrena, svakakvih simptoma sam procitala da su zene imale tijekom stimulacije, a ja ni tad nista! Bila sam uvjerena da folikuli ne rastu jer me do zadnjeg dana nista nije boljelo 🙉 tako da, ili ja ne hvatam simptome dobro ili moje tijelo odbija dat ikakav znak. Javljaj ako se u tebe nesto promjeni!Ja u stimulaciji sam imala malo napuhan stomak i ne sjećam se jesam li još šta jer je to bilo prije 5mjeseci i tek onda transfer 4.4 🤦♀️ ja se samo bojim da mi se neće primiti jer je problem endometrij bio uvijek tanak, a terapije3ne koristim nikakve 😑
Ne brini, ne bi ti oni uradili transfer da endometrij nije dovoljno zadebljao, ili bi barem dali tabletice. Sve iznad 7mm je ok za transfer, jesu ti rekli koliki je?U tom i je problem što ja nikakve tablete za debljanje endometrija nisam dobila i sedmicu prije et mi je bio 4,7mm što je malo a dva dana prije tog bio 5,2mm i sedmicu kasnije oni mene zovnu gdje je endometrij tanak mislim nema logike😑Ii da na dan transfera mi nisu rekli koliko je ništa 🤷♀️🤦♀️
Gdje si radila ivf? Koliko sam ja upratila neki svjetski standari su >7mm i moja klinika(Bahceci Sarajevo) se drzala toga. U nas doduse nije to bio glavni problem, moj endometrij je bio 9mm bez ikakvih lijekova, ali mi imamo problema na muskoj strani :(
Mimimi ista stvar kao i kod mene prvi put! Al sad za FET Nikako mi nije jasno da nisi dobila bas nista prije transfera za zadebljanje endometrija, šta si uzimala od lijekova !??
Ni meni nije jasno da nisu napisali estrofem i utrogestan i rijesen problem. 🤷🏻♀️
Bubamarice Kolika ti je beta??
Johan juce mi je bio 12-ti dan i bila je 1221.89
Bubamarice Kolika ti je beta??Johan juce mi je bio 12-ti dan i bila je 1221.89
Ma to ti je super draga moja
Bubamarice Kolika ti je beta??Johan juce mi je bio 12-ti dan i bila je 1221.89
Bubamarice kakve simptome imaš i dalje?
Nisam ništa dobila, imala sam čak histereskopiju i operisana sam bile su neke adhezije i poslje toga sam pilule pila 21dan i nakon toga 10 dana odprilke bio je transfer, inače koristim tablete za štitnu i to je to, folna standard kao i svaka od nas ali ništa specijalno nisam dobila 🤷♀️
Kad ste rekle da najranije mogu kućni test uraditi, transfer je bio 4.4. Ma skroz sam zbunjena i zabrinuta sad🤦♀️😑
A kucni test bi mogla mislim napraviti 10 dan od transfera! Nemaš se sad svrhe nervirati, sad pusti tako kako je možda u konačnici ipak bude uspješno , strpi se još malo! Znam kako se osjećaš jer mi je isto tako bilo zadnji put, van sebe sam bila i svi nešto uzimaju ja nista! Nakon negativne bete otišla sam tamo i napravila dar mar i dalje su mi tvrdili da su u pravu, i odlučila sam se za još ovaj pokušaj kod njih!
Reci mi koji je problem kod vas, kakva dijagnoza? Da li je bio ICSI ili iVF?
A kucni test bi mogla mislim napraviti 10 dan od transfera! Nemaš se sad svrhe nervirati, sad pusti tako kako je možda u konačnici ipak bude uspješno , strpi se još malo! Znam kako se osjećaš jer mi je isto tako bilo zadnji put, van sebe sam bila i svi nešto uzimaju ja nista! Nakon negativne bete otišla sam tamo i napravila dar mar i dalje su mi tvrdili da su u pravu, i odlučila sam se za još ovaj pokušaj kod njih!
Reci mi koji je problem kod vas, kakva dijagnoza? Da li je bio ICSI ili iVF?
Ja inače prirodnim putem bi mogla ostat trudna sem tog problema tanak endometrij, znači po nekom pravilu su rekli da sam plodna ehh zbog bolesti neurofibromatoze mi radimo iVf..😑 po mišljenju mom pogotovo zbog tankog endometrija su trebali dati nešto ali nadam se uz Božju pomoć da će biti sve ok jer su mi najbolji embrij stavili i ostala su još dva.. Ja sam u novembru bila na punkciji i bilo je 17folikula, uglavnom na kraju od svega toga 8se je oplodilo a 5 ih je bilo loše i tako da sve do aprila uvijek pretraga, čas sve ok, čas ne..kad na histereskopiju ok ukloni se se treba poslije pilule pa uvijek nalazi i rekla sam sebi ma neće me ni ovaj put zvati čak i ginekologica mi je rekla da ne vjeruje da hoće zvati zbog tankog endometrija minimum onaj mali odgovara in 6mm a međutim u mene 4,7mm.. I 7 dana kasnije kad na et.. A ništa nisam vidjela da je mjerila samo je ubacila i gotovo odma doma nikakvo ležanje kod njih.. Ahhh Bože moj bit će šta bude i ja se raspisah ovdje samo smaram🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ipak hvala Nadooo😘
Bubamarice Kolika ti je beta??Johan juce mi je bio 12-ti dan i bila je 1221.89Bubamarice kakve simptome imaš i dalje?
Onako ponekad neki manji bol naidje,sike mi bolne i naduvane,piskim cesto,i pojacan mi apetit
Sortiraj odgovore
Najstariji