Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimimimi
    08. Travanj 2019. 19:03

johan

velikanada001

mimimimi hvala 😊
    Johan ima još nade 🙏
    Bubamarica ima li rezultata? 😮
    Draga moja nema ja sluzbeno
    dobila mengu…al idemo dalje u 5mj pa cemo vidjeti sve…svima vama želim srecu od ❤

Žao mi je baš da si ju na kraju dobila no ipak brzo će 5 mjesec opusti se i bit će sve oke❤

08. Travanj 2019. 19:29

Johan stvarno mi je žao. 😔 Odmori se do 5 mjeseca i želim ti svu sreću da onda uspije. 😘
    Bubamarice super čestitam 😍

08. Travanj 2019. 19:32

johan

velikanada001

mimimimi hvala 😊
    Johan ima još nade 🙏
    Bubamarica ima li rezultata? 😮
    Draga moja nema ja sluzbeno
    dobila mengu…al idemo dalje u 5mj pa cemo vidjeti sve…svima vama želim srecu od ❤

Joj draga bas mi je zao, znam kako je to sad se opusti i u nove pobjede!

08. Travanj 2019. 19:36

Žene drage još jednom čestitam na velikim beticama, sad uzivajte u svakom momentu pazite se i mazite! 
    Sad recite nama nos uvik čekalicama jeste imali bolove u donjem dijelu leđa , ja sam danas išla raditi i jako me strah da sam napravila glupost jer sam danas imala i menstrualne bolove i bolove i pritisak u donjem dijelu leđa, inače 7 dt ! 

• needamiracle
    08. Travanj 2019. 19:43

Pozdrav svima! Meni je danas 2.dan nakon transfera. Nemam apsolutno nikakvih simptoma. Po internetu stalno citam da cure imaju grceve, spotting, bol u ledjima ili grudima. Mozda je jos prerano, ali tako se bojim da ne uspije!

08. Travanj 2019. 19:51

Nada88 hvala, ja nisam imala nit imam veće simptome. Zna me zabolit donji dio oko jajnika, ponekad leđa, počela sam vise jesti paše mi kiselo 😁 i više puta idem pišati. Grudi me uopće ne bole. Al dva dana me nista ne boli pa onda dode jedan sa tim simptomima pa opet ništa i tako. 
    Needamiracle ne brini, neke imaju neke nemaju. I ja sam bila zabrinuta,al eto beta je velika 😉

mimimimi
    08. Travanj 2019. 19:52

needamiracle

Pozdrav svima! Meni je danas 2.dan nakon transfera. Nemam apsolutno nikakvih simptoma. Po internetu stalno citam da cure imaju grceve, spotting, bol u ledjima ili grudima. Mozda je jos prerano, ali tako se bojim da ne uspije!

Ja sam 4dan i nemam siptoma 🤷‍♀️ osim jednog dana što imala i to je to, mislim da je prerano još 🤷‍♀️

• needamiracle
    08. Travanj 2019. 20:07

@mimimimi  
    Bas smo u slicnoj fazi! Ja osluskujem svaki trzaj u stomaku i stalno se nadam da cu vidjeti implantacijsko krvarenje. Zasad nista, iako, ako cu bit iskrena, svakakvih simptoma sam procitala da su zene imale tijekom stimulacije, a ja ni tad nista! Bila sam uvjerena da folikuli ne rastu jer me do zadnjeg dana nista nije boljelo 🙉 tako da, ili ja ne hvatam simptome dobro ili moje tijelo odbija dat ikakav znak. Javljaj ako se u tebe nesto promjeni!

Bubamarica
    08. Travanj 2019. 20:42

Velika nada kolika ti je beta bila?
    Nado hvala ti....ja i dalje ostajem uz vas,zelim vam da sve uspijete i da vam.se ostvari najveca zelja!Zelim vam isti onakav osjecaj kakav sam ja danas imala!
    Johan zao mi je zbog m....meni nakon dvije inseminacije i jedne vantjelesne nije uspjelo,ali evo valjda ce sad sve biti ok..bitno je ne odustati

08. Travanj 2019. 20:42

Cure kako se u fetu računa plodni dan, dan transfera ili dan povećanja progesterona odnosno uvođenja utogestana???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.