mimimimi hvala 😊
Johan ima još nade 🙏
Bubamarica ima li rezultata? 😮Draga moja nema ja sluzbeno
dobila mengu…al idemo dalje u 5mj pa cemo vidjeti sve…svima vama želim srecu od ❤
Žao mi je baš da si ju na kraju dobila no ipak brzo će 5 mjesec opusti se i bit će sve oke❤
Johan stvarno mi je žao. 😔 Odmori se do 5 mjeseca i želim ti svu sreću da onda uspije. 😘
Bubamarice super čestitam 😍
mimimimi hvala 😊
Johan ima još nade 🙏
Bubamarica ima li rezultata? 😮Draga moja nema ja sluzbeno
dobila mengu…al idemo dalje u 5mj pa cemo vidjeti sve…svima vama želim srecu od ❤
Joj draga bas mi je zao, znam kako je to sad se opusti i u nove pobjede!
Žene drage još jednom čestitam na velikim beticama, sad uzivajte u svakom momentu pazite se i mazite!
Sad recite nama nos uvik čekalicama jeste imali bolove u donjem dijelu leđa , ja sam danas išla raditi i jako me strah da sam napravila glupost jer sam danas imala i menstrualne bolove i bolove i pritisak u donjem dijelu leđa, inače 7 dt !
Pozdrav svima! Meni je danas 2.dan nakon transfera. Nemam apsolutno nikakvih simptoma. Po internetu stalno citam da cure imaju grceve, spotting, bol u ledjima ili grudima. Mozda je jos prerano, ali tako se bojim da ne uspije!
Nada88 hvala, ja nisam imala nit imam veće simptome. Zna me zabolit donji dio oko jajnika, ponekad leđa, počela sam vise jesti paše mi kiselo 😁 i više puta idem pišati. Grudi me uopće ne bole. Al dva dana me nista ne boli pa onda dode jedan sa tim simptomima pa opet ništa i tako.
Needamiracle ne brini, neke imaju neke nemaju. I ja sam bila zabrinuta,al eto beta je velika 😉
Pozdrav svima! Meni je danas 2.dan nakon transfera. Nemam apsolutno nikakvih simptoma. Po internetu stalno citam da cure imaju grceve, spotting, bol u ledjima ili grudima. Mozda je jos prerano, ali tako se bojim da ne uspije!
Ja sam 4dan i nemam siptoma 🤷♀️ osim jednog dana što imala i to je to, mislim da je prerano još 🤷♀️
@mimimimi
Bas smo u slicnoj fazi! Ja osluskujem svaki trzaj u stomaku i stalno se nadam da cu vidjeti implantacijsko krvarenje. Zasad nista, iako, ako cu bit iskrena, svakakvih simptoma sam procitala da su zene imale tijekom stimulacije, a ja ni tad nista! Bila sam uvjerena da folikuli ne rastu jer me do zadnjeg dana nista nije boljelo 🙉 tako da, ili ja ne hvatam simptome dobro ili moje tijelo odbija dat ikakav znak. Javljaj ako se u tebe nesto promjeni!
Velika nada kolika ti je beta bila?
Nado hvala ti....ja i dalje ostajem uz vas,zelim vam da sve uspijete i da vam.se ostvari najveca zelja!Zelim vam isti onakav osjecaj kakav sam ja danas imala!
Johan zao mi je zbog m....meni nakon dvije inseminacije i jedne vantjelesne nije uspjelo,ali evo valjda ce sad sve biti ok..bitno je ne odustati
Cure kako se u fetu računa plodni dan, dan transfera ili dan povećanja progesterona odnosno uvođenja utogestana???
Sortiraj odgovore
Najstariji