Sikiraciji nikad kraja…boze kako su zene u ono doba bez ikakvih problema ostajale trudne,idu i rade u.polju ne razmisljaju ni o cemu!Rode bez problema u kuci i boli ih patka!I kakve crne tablete i lijekovi…..a sada..zivo zlo
Bubiii u pravu si skroz, danas samo kljukanje tabletama raznim😑
Bubamarice ne treba značiti da će nešto loše biti, meni je na nalazu pisalo da koristim aspirin, al eto javila sam za iscjedak i rekli da prestanem. I dobro da sam ju zvala jer bi još sad pila. To je kad nitko nezna lijepo objasnit tako i tako pijete poslje ako šta bude javite i gotovo. Al zašto da bude jednostavno kad može bit komplicirano. 😒😔
Cure stigao moj nalaz bete i iznosi 2437.56 😮😁😂😊😍 gledam i ne vjerujemmm
Sikiraciji nikad kraja…boze kako su zene u ono doba bez ikakvih problema ostajale trudne,idu i rade u.polju ne razmisljaju ni o cemu!Rode bez problema u kuci i boli ih patka!I kakve crne tablete i lijekovi…..a sada..zivo zlo
Ja iz toga razloga nisam ni htjela uzimati te tablete, pa sam imala cijelo vrijeme grižnju savjesti zašto ih ne uzimam! Slušaj znam mnoge koje su ga pile i sve je uredu, ne brini se nista
Cure stigao moj nalaz bete i iznosi 2437.56 😮😁😂😊😍 gledam i ne vjerujemmm
Super čestitam....ja dobila mengu
Cure stigao moj nalaz bete i iznosi 2437.56 😮😁😂😊😍 gledam i ne vjerujemmmSuper čestitam….ja dobila mengu
Hvala 😘 ajoj baš mi žao 😔
Cure stigao moj nalaz bete i iznosi 2437.56 😮😁😂😊😍 gledam i ne vjerujemmmSuper čestitam….ja dobila menguHvala 😘 ajoj baš mi žao 😔
Tj malo crveno se pojavila jako malo
Cure stigao moj nalaz bete i iznosi 2437.56 😮😁😂😊😍 gledam i ne vjerujemmmSuper čestitam….ja dobila menguHvala 😘 ajoj baš mi žao 😔Tj malo crveno se pojavila jako malo
Iskreno se nadam da je to lažna uzbuna 😔
velikanada001 čestitke od srca ☺❤
John baš mi je žao ali se ipak nadam da je to lažna menga i da će test biti pozitivan 😊❤
Neznam sta da vam kazem al Evo sad sam se tusirala i samo malo tamno smedjeg
Sortiraj odgovore
Najstariji