Betu bi trebala vaditi u petak, al ja sam uvijek surovo realna pa ipak mislim da nista od ovog puta pokazalo bi se da je iako je test neki nikad čula za njega.
Inače sam u jednoj klinici u Njemačkoj u postupku, al sad ćemo vidjet gdje i kako dalje!
Na konzultacijama sam bila i kod nekih u Hrvatskoj i oni se cude šta ovi ovdje rade i zašto po ovom principu rade!
Nemojte jos odustat, znalo se desavat da su negativni testovi pa da beta bude pozitivna.
Betu bi trebala vaditi u petak, al ja sam uvijek surovo realna pa ipak mislim da nista od ovog puta pokazalo bi se da je iako je test neki nikad čula za njega.
Inače sam u jednoj klinici u Njemačkoj u postupku, al sad ćemo vidjet gdje i kako dalje!
Na konzultacijama sam bila i kod nekih u Hrvatskoj i oni se cude šta ovi ovdje rade i zašto po ovom principu rade!Nemojte jos odustat, znalo se desavat da su negativni testovi pa da beta bude pozitivna.
Slažem se i ja isto...pričekaj betu ipak nemoj se sikirati 😘😘
Pričekat cu do petka, možda se ipak čudo dogodi 😂😂 hvala cure 😘
Cestitke svima na + 🥰Imam pitanje. Kada zamrzavate blastice da li zamrzavate po 1 ili dvije? Kako mi je slika bila losa, od 11 kom samo se jedna razvila lijepo za 3. dan onda me dr pitala kako ce zamrznuti ako se razviju dalje i ja sam rekla ma stavite dvije. I razvile su se dvije koje su sada skupa na cekanju. Tako da imam jos jednu sansu a ne dvije 🤦🏼♀️
Na konzultacijama sam bila i kod nekih u Hrvatskoj i oni se cude šta ovi ovdje rade i zašto po ovom principu rade!
Nado sacekaj betu , nemoj se molim te nervirati 😘
Cestitke svima na + 🥰Imam pitanje. Kada zamrzavate blastice da li zamrzavate po 1 ili dvije? Kako mi je slika bila losa, od 11 kom samo se jedna razvila lijepo za 3. dan onda me dr pitala kako ce zamrznuti ako se razviju dalje i ja sam rekla ma stavite dvije. I razvile su se dvije koje su sada skupa na cekanju. Tako da imam jos jednu sansu a ne dvije 🤦🏼♀️
Meni su zamrznuli 2+1 ( u jednom 2 u drugom 1). Mislim da lni gledaju i po kvaliteti
Mimići čestitam od ❤️ 😁
Nada88 nemoj odustajati ima još nade, možda prerano još. Meni test 8 dan bio negativan bila sam izvan sebe od tuge, ali sam se tješila da prerano i tako ispalo, sljedeća 2 pozitivna i beta 2437 😉
Meni je sutra dan za mengu i nadam se da neće doćì, baš sam uzbuđena 😬
Meni je sutra dan za mengu i nadam se da neće doćì, baš sam uzbuđena 😬
Draga ma nece doci...nesmije...
Cestitke svima na + 🥰Imam pitanje. Kada zamrzavate blastice da li zamrzavate po 1 ili dvije? Kako mi je slika bila losa, od 11 kom samo se jedna razvila lijepo za 3. dan onda me dr pitala kako ce zamrznuti ako se razviju dalje i ja sam rekla ma stavite dvije. I razvile su se dvije koje su sada skupa na cekanju. Tako da imam jos jednu sansu a ne dvije 🤦🏼♀️Meni su zamrznuli 2+1 ( u jednom 2 u drugom 1). Mislim da lni gledaju i po kvaliteti
Znam da gledaju po kvaliteti ali mislim da je bilo bolje da su zamrznuli 1+1 🤔. Dvaput je dvaput 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji