mimimimi i ja držim fige 😊😘
Johan ne brini to ne mora značiti odmah loše, pokušaj ne razmišljati o tome. 😘 Al i ja sam bila loše i zabrinuta kad sam dobila smeđi iscjedak al eto prošao je. Tako da te razumijem.Svaki put kad me probode u ledjima i
jajnicima odmah mislim to je to evo menge…Kad si trebala mengu dobiti? Možda su to pozitivni siptomi ipak 😊
Sutra mi datum za mengu
Cure da li aspirin(Midol) moze da steti bebi? Toliko se sad nasikirah kad nazvah doktoricu i pita sta imam od terapije i tako kazem joj!pita pa zar niste prestali piti midol?reko ne....a jos bodem fragmin(to je protiv nekih ugrusaka)!toliko sam se sad nasikirala
Cure da li aspirin(Midol) moze da steti bebi? Toliko se sad nasikirah kad nazvah doktoricu i pita sta imam od terapije i tako kazem joj!pita pa zar niste prestali piti midol?reko ne….a jos bodem fragmin(to je protiv nekih ugrusaka)!toliko sam se sad nasikirala
Ja san pročitala da u prvih 3 mjeseca aspirin i ibruprofen nogu usporiti razvoj. Zato je meni rekla kad sam dobila smeđi iscjedak odmah izbaciti aspirin.
Johan ne brini to ne mora značiti odmah loše, pokušaj ne razmišljati o tome. 😘 Al i ja sam bila loše i zabrinuta kad sam dobila smeđi iscjedak al eto prošao je. Tako da te razumijem.Svaki put kad me probode u ledjima i
jajnicima odmah mislim to je to evo menge…Kad si trebala mengu dobiti? Možda su to pozitivni siptomi ipak 😊Sutra mi datum za mengu
Držim fige da ju ne dobiješ 😘
jajnicima odmah mislim to je to evo menge…Kad si trebala mengu dobiti? Možda su to pozitivni siptomi ipak 😊Sutra mi datum za menguDržim fige da ju ne dobiješ 😘
Hvala ti
jajnicima odmah mislim to je to evo menge…Kad si trebala mengu dobiti? Možda su to pozitivni siptomi ipak 😊Sutra mi datum za menguDržim fige da ju ne dobiješ 😘
I ja držim fige da ju ne dobiješ i javiš nam ljepe novosti❤
jajnicima odmah mislim to je to evo menge…Kad si trebala mengu dobiti? Možda su to pozitivni siptomi ipak 😊Sutra mi datum za menguDržim fige da ju ne dobiješ 😘I ja držim fige da ju ne dobiješ i javiš nam ljepe novosti❤
A neznam šta da vam kazem ovaj test me oneraspolozio,i imam osječaj da cu dobit M
Cure da li aspirin(Midol) moze da steti bebi? Toliko se sad nasikirah kad nazvah doktoricu i pita sta imam od terapije i tako kazem joj!pita pa zar niste prestali piti midol?reko ne….a jos bodem fragmin(to je protiv nekih ugrusaka)!toliko sam se sad nasikiralaJa san pročitala da u prvih 3 mjeseca aspirin i ibruprofen nogu usporiti razvoj. Zato je meni rekla kad sam dobila smeđi iscjedak odmah izbaciti aspirin.
Meni na nalazu sad bas ciitam nije pisao aspirin da pijem poslije ET,da zlo bude vece nalaz nisam ni uzela u ruke niti sam ga citala od kako sam zavrsila sa svime!evo sad me to bacilo u brigu i niko me ne zove da bilo sta kaze,jedino kad sam zvala rekli da ga izbacim ....gospode kako sam glupa!i sad se brinem sta dalje
Ja ništa ne koristim od toga osim folnu tako da sam zabrinuta da li će mi se uopće zaljepiti jer imam problema za debljanjem endometrij, tak da sam kao na iglama🤷♀️
John: nadam se nećeš ju dobiti😊
Sikiraciji nikad kraja...boze kako su zene u ono doba bez ikakvih problema ostajale trudne,idu i rade u.polju ne razmisljaju ni o cemu!Rode bez problema u kuci i boli ih patka!I kakve crne tablete i lijekovi.....a sada..zivo zlo
Sortiraj odgovore
Najstariji