Di ste cure ???? Kakvi su rezultati, obrađujte nas malo čekamo 😊😊Jutroooo evo ja cekam svoju betu,nervozna sam mislim da mi je i muka od nervozeJoooojjjjj prava nervoza je iza tebe, sad samo smireno i pozitivno !!!! Puno sreće ti želim i jednu ogromnu beturinu
Hvalaaaaa nadiceee moja....pijem kafu i ruke mi drhte kad uzmem salicu,lipo me sram naroda oko mene😂
Di ste cure ???? Kakvi su rezultati, obrađujte nas malo čekamo 😊😊Jutroooo evo ja cekam svoju betu,nervozna sam mislim da mi je i muka od nervozeJoooojjjjj prava nervoza je iza tebe, sad samo smireno i pozitivno !!!! Puno sreće ti želim i jednu ogromnu beturinuHvalaaaaa nadiceee moja….pijem kafu i ruke mi drhte kad uzmem salicu,lipo me sram naroda oko mene😂
SRETNO!!!!!
Di ste cure ???? Kakvi su rezultati, obrađujte nas malo čekamo 😊😊Jutroooo evo ja cekam svoju betu,nervozna sam mislim da mi je i muka od nervozeJoooojjjjj prava nervoza je iza tebe, sad samo smireno i pozitivno !!!! Puno sreće ti želim i jednu ogromnu beturinuHvalaaaaa nadiceee moja….pijem kafu i ruke mi drhte kad uzmem salicu,lipo me sram naroda oko mene😂SRETNO!!!!!
Hvalaaaa 😘😘😘😘
Evo meni test sa ebaya negativan…
Johan pusti test s eBay , kupi si novi clearblue ili čekaj betu! Kako se osjećaš danas, ima li još simptoma?Jeste ….sacekaj betu i uzmi drugi test.S e-bay to nije sigurnoA bil je neki cudni cekat cu betu a jos imam taj smedji iscjedak
Johan mislim da to simptom rane trudnoce, jer bi već dobila mengu odmah nakon iscjetka. Meni je prestalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji