Evo pojavila mi se crvena boja mislim da cu dobit mengu 😣😣
Johan hajde uradi test 😉Evo pojavila mi se crvena boja mislim da cu dobit mengu 😣😣
Johan hajde uradi test 😉
Uradit cu sutra ujutro taj sa ebaya…
Javiiii 😊
Da li jos uvijek neko osjeca napuhanost?
Ja još ništa osim tih vjetrova i krkljanje crijeva jučer ali mislim da mi je skroz rano za neke simptome 😀
Ja sam imala blagu hiperstimulaciju,jajnici mi bas bili uvecani pa ova napuhanost mozda potice od toga!A vjetrici….uh…cak i zeludac kao da mi je napuhan 😒
Aa kad si imala punkciju i et?
Punkcija 22.03.(18jajnih stanica) A ET 27.03.,zbog hiperstimulacije su mi tek peti dan vratili embrione
Evo pojavila mi se crvena boja mislim da cu dobit mengu 😣😣
Johan hajde uradi test 😉Evo pojavila mi se crvena boja mislim da cu dobit mengu 😣😣
Johan hajde uradi test 😉
Uradit cu sutra ujutro taj sa ebaya…
Javiiii 😊
Hocu
Da li jos uvijek neko osjeca napuhanost?
Ja još ništa osim tih vjetrova i krkljanje crijeva jučer ali mislim da mi je skroz rano za neke simptome 😀
Ja sam imala blagu hiperstimulaciju,jajnici mi bas bili uvecani pa ova napuhanost mozda potice od toga!A vjetrici….uh…cak i zeludac kao da mi je napuhan 😒
Aa kad si imala punkciju i et?
Punkcija 22.03.(18jajnih stanica) A ET 27.03.,zbog hiperstimulacije su mi tek peti dan vratili embrione
Vjerovatno zbog toga možda još napuhanost 🤔
Di ste cure ???? Kakvi su rezultati, obrađujte nas malo čekamo 😊😊
Jutroooo evo ja cekam svoju betu,nervozna sam mislim da mi je i muka od nervoze
Meni su rekli da će nalaz biti navečer ili sutra ujutro. Nisam znala da se tak dugo čeka, al eto. 😊
Evo meni test sa ebaya negativan…
Johan pusti test s eBay , kupi si novi clearblue ili čekaj betu! Kako se osjećaš danas, ima li još simptoma?
Sortiraj odgovore
Najstariji