Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptiric1702
    06. Srpanj 2020. 13:35

Medic29

Cao,dali mi moze neka od vas napisat koje ste pretrage radile prije prvog pokusaja i dali ste nakon neuspjelog radile neke dodatne pretrage? Bila bih zahvalna. Cestitke onima koje su trudne i puno uspjeha onima koje se trude. Pozdrav🥰

Ja sam radila sve spolne hormone koji se vade od 2 do 5 dana ciklusa plus progesteron na 21. dan. Uz to je obavezan TSH i antitijela te mužev spermiogram. To je početak, s tim se ide specijalistu humane reprodukcije ili odabranom ginekologu koji ce dalje uputiti :) Prije početka MPO još ti treba vjenčani list ili ovjera kod javnog bilježnika o vanbračnom partnerstvu, tvoj i mužev nalaz HiV i hepatitis, svjež papa test i cervikalni brisevi. 

• Leptiric1702
    06. Srpanj 2020. 13:37

Bubica1

Leptiric1702

Žene moje evo da se javim. Nisam jos skroz dosla sebi, al pola sam isplakala pa ce bit bolje. Ni ovaj postupak nista, danas 12 dnt, beta 2.30 😔😔💔. Iako sam duboko u sebi znala, opet sam se nadala i opet sam umrla od tuge kad je mail stigao. Sad cemo mužić i ja napunit malo baterije pa u nove pobjede, valjda cu smognit psihicki snage za jos. Ovo su bila privatno 2 ICIS, krajem kolovoza imamo termin u bolnici u Splitu pa se nadam trećoj sreći i kako muž kaže našoj princezi s njegovim azurno plavim očima ❤️. Iako ni pokusaj prirodnjaka u ovom ciklusu nije iskljucen (vidjet cemo sto popodne kaže moj dr. Šparac). Svim čekalicama želim puuuno srece i velike bete i da se vidimo u rodilistu dogodine!

Draga, baš mi je žao…Znam da je teško, ali glavu gore, doći će i vama vaša mrvica, s azurno plavim okicamaSada se isplači koliko treba, malo odmori, napuni baterije i vjerujem da će idući postupak biti dobitan, želim ti svu sreću u tome!

Hvala vam, bit ce  velika beta iduci put, sigurna sam! 

Bubica1
    06. Srpanj 2020. 14:02

Leptiric1702

Medic29

Cao,dali mi moze neka od vas napisat koje ste pretrage radile prije prvog pokusaja i dali ste nakon neuspjelog radile neke dodatne pretrage? Bila bih zahvalna. Cestitke onima koje su trudne i puno uspjeha onima koje se trude. Pozdrav🥰

Ja sam radila sve spolne hormone koji se vade od 2 do 5 dana ciklusa plus progesteron na 21. dan. Uz to je obavezan TSH i antitijela te mužev spermiogram. To je početak, s tim se ide specijalistu humane reprodukcije ili odabranom ginekologu koji ce dalje uputiti :) Prije početka MPO još ti treba vjenčani list ili ovjera kod javnog bilježnika o vanbračnom partnerstvu, tvoj i mužev nalaz HiV i hepatitis, svjež papa test i cervikalni brisevi.

Ja bi se još nadovezala na Leptiric1702. Još i markere na sifilis, krvnu grupu i rh faktor za ženu. Što se tiče dalje, to i mene zanima jer mi je ovo prvi transfer.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Leptiric1702
    06. Srpanj 2020. 14:37

Bubica1

Leptiric1702

Medic29

Ja bi se još nadovezala na Leptiric1702. Još i markere na sifilis, krvnu grupu i rh faktor za ženu. Što se tiče dalje, to i mene zanima jer mi je ovo prvi transfer.

Da i to sam zaboravila. Ja sam i ovaj (drugi) "put obavila u istoj poliklinici 10 mjeseci nakon i nista ni drugo nije trebalo ponovo osim stitnjace za koju sam dobila najmanju terapiju jer sam je trebala snizit s 3.50 na 2.50. Imam stanje ranog ulaska u menopauzu (trenutno imam 25 god) pa mi se spolni hormoni ne mjenjaju nista znacajno osim nažalost na gore. Nalazi za HIV, hepatitis i sifilis traju godinu dana pa ih treba ponovit nakon isteka. Sad kako idemo državno u 9 mjesec trebam da bolnica ima ponovit sve nalaze i osvježit. Mužev spermiogram ne treba :) 

• Medic29
    06. Srpanj 2020. 17:44

Leptiric1702

Bubica1

Leptiric1702

Medic29

Da i to sam zaboravila. Ja sam i ovaj (drugi) "put obavila u istoj poliklinici 10 mjeseci nakon i nista ni drugo nije trebalo ponovo osim stitnjace za koju sam dobila najmanju terapiju jer sam je trebala snizit s 3.50 na 2.50. Imam stanje ranog ulaska u menopauzu (trenutno imam 25 god) pa mi se spolni hormoni ne mjenjaju nista znacajno osim nažalost na gore. Nalazi za HIV, hepatitis i sifilis traju godinu dana pa ih treba ponovit nakon isteka. Sad kako idemo državno u 9 mjesec trebam da bolnica ima ponovit sve nalaze i osvježit. Mužev spermiogram ne treba :)

To sve smo uradili. Ali sad nakon dva neuspjela friska i jedan smrznuti nisu mi nista drugo radili. U novoj klinici su mi rekli da moramo provjerit trombofiliju i radit biopsiju maternice. Pa zato pitam dali je mozda to netko od vas radio. Takoder su mi preporucili vadenje jajovoda(koji su zastopani i osteceni)jel navodno tekucina koja se nalazi u njima isto moze skoditi implantaciji embrija. Cekamo menstr.i onda krecemo polako. 

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

• Amna35
    06. Srpanj 2020. 17:50

Leptiric1702

Žene moje evo da se javim. Nisam jos skroz dosla sebi, al pola sam isplakala pa ce bit bolje. Ni ovaj postupak nista, danas 12 dnt, beta 2.30 😔😔💔. Iako sam duboko u sebi znala, opet sam se nadala i opet sam umrla od tuge kad je mail stigao. Sad cemo mužić i ja napunit malo baterije pa u nove pobjede, valjda cu smognit psihicki snage za jos. Ovo su bila privatno 2 ICIS, krajem kolovoza imamo termin u bolnici u Splitu pa se nadam trećoj sreći i kako muž kaže našoj princezi s njegovim azurno plavim očima ❤️. Iako ni pokusaj prirodnjaka u ovom ciklusu nije iskljucen (vidjet cemo sto popodne kaže moj dr. Šparac). Svim čekalicama želim puuuno srece i velike bete i da se vidimo u rodilistu dogodine!

Oooh bas mi je zao, ne predaji se, treca sreca. Malo se odmori od svega i u nove pobjede. 💗💗💗

• Leptiric1702
    06. Srpanj 2020. 18:10

Medic29

Leptiric1702

Bubica1

Leptiric1702

Medic29

To sve smo uradili. Ali sad nakon dva neuspjela friska i jedan smrznuti nisu mi nista drugo radili. U novoj klinici su mi rekli da moramo provjerit trombofiliju i radit biopsiju maternice. Pa zato pitam dali je mozda to netko od vas radio. Takoder su mi preporucili vadenje jajovoda(koji su zastopani i osteceni)jel navodno tekucina koja se nalazi u njima isto moze skoditi implantaciji embrija. Cekamo menstr.i onda krecemo polako.

Ja sam isto radila 2 svježa jer nemam nista za zamrznut. U prosincu sam u Zg u sv. Duhu izvadila i ja lijevi jajovod jer je bio skroz zacepljen i upravo je ta tekućina koja je curila oštetila prva dva embrija. Zahvat je laparoskopski i boravak u bolnici je 4 dana meni bio. Brz je oporavak, a bol ae brzo zaboravi. Ova dva sada ne znam zasto se nisu uhvatili, znat ce On 🙏❤️. Godinama imam mali miomcic na maternici, ali su rekli d ane smeta. Vidjet cu sto u bolnici u St kažu u rujnu. 

• Leptiric1702
    06. Srpanj 2020. 18:11

Amna35

Leptiric1702

Oooh bas mi je zao, ne predaji se, treca sreca. Malo se odmori od svega i u nove pobjede. 💗💗💗

Hvala ti, pouzdam se u trecu srecu :) sretno svima ❤️❤️

• Principessa_1709
    06. Srpanj 2020. 20:27

Imam pitanje za sve sretnice koje su ostale trudne :)
    Dok ste jos cekale betu, jeste skuzile da su vam aureole tamnije boje? I, ako jeste, koliko tamnije?
    Jel to bas evidentno tamnije ili ono "cini mi se da jesu"? 

06. Srpanj 2020. 20:46

Cure,eto i mene... 🙃✌
    Danas mi je 2 dnt feta, dvije blastice.  Transfer bio u subotu. Danas ujutro počeli grčevi kao menstruaciju i provlače se kroz cijeli dan... Ne znam jeli to dobar znak ili ne,ali mene plaši... Onako me sve nekako boli i pika, neki pritisak cijelo vrijeme dolje u trbuhu. Ovo mi je drugi postupak,prvi puta je bio ivf pa nije bilo ovako... ono me bolilo iza punkcije,poslije transfera ništa.  Molim vas vaša iskustva s tom boli,je li to normalno ako napreduju mrvice ili čemu bi se ta bol mogla pripisati? Aktivnost je normalna, čak i slabija nego u mojoj normalnoj funkciji 😆😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.