Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

johan

Nada88

Johan draga kad ti je počelo smedarenje i jel uvijek ista količina ili se malo pojačalo ???
    Evo danas oko 4 kad sam se probudila bol u trbuhu,jajnicima i idem na wc obrisem se i na papiru nesto smedje,stavim dnevni na njemu

Bit će to sve super , vjerujem!!! Samo sad miruj vise nego obično , inače imaš li još kakvih simptoma? 

johan

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Nada88

johan

Nada88

Johan draga kad ti je počelo smedarenje i jel uvijek ista količina ili se malo pojačalo ???
    Evo danas oko 4 kad sam se probudila bol u trbuhu,jajnicima i idem na wc obrisem se i na papiru nesto smedje,stavim dnevni na njemu

Bit će to sve super , vjerujem!!! Samo sad miruj vise nego obično , inače imaš li još kakvih simptoma?

Ne grudi me ne bole malo su samo povecane,ucvrscene...i to trbuh,ledja i jajnici tupa bol i napuhanost

Prijavi adminu

Sve mi to kod tebe dobro zvuci , s obzirom da sam iščitala i sve naše i strane forume o tim simptomima jako puno njih je imalo bas sve ovo sto ti opisuješ 

johan

Prijavi adminu

Nada88

Sve mi to kod tebe dobro zvuci , s obzirom da sam iščitala i sve naše i strane forume o tim simptomima jako puno njih je imalo bas sve ovo sto ti opisuješ

Nadam se draga da je tako a test necu raditi vidjet cu kaj ce beta pokazati 

Prijavi adminu

Cure jel puši koja od vas, znam da nije ni vrijeme ni mjesto za ovo pitanje ali ne mogu si pomoći 🙈  prebacila sam se na E cigaretu i smanjila skroz ali ne mogu , pogotovo sad u ovom stresu

johan

Prijavi adminu

Nada88

Cure jel puši koja od vas, znam da nije ni vrijeme ni mjesto za ovo pitanje ali ne mogu si pomoći 🙈 prebacila sam se na E cigaretu i smanjila skroz ali ne mogu , pogotovo sad u ovom stresu

Ja ti pusim smanjila sam al nisam prestala tocno kako velis nemogu sad prestat pod ovim pritiskom,a i citaja sam da se nesmije naglo i mojoj kolegici gin rekla da nek neprestane odmah nego smanjiva jer bi to bio prevelik sok za organizam...mislim da cig neodredjuju dal ce se primit ili ne

mimimimi

Broj poruka: 188

Prijavi adminu

Ee cure što se pušenja tiče ja prestala prije 5mjsc.kad sam počela stimulacijom i super se zasad osjećam niti mi se traže premda i nisam baš  neki pušač bila ali sam ju s'užitkom dimila😁 kao što navedoh nikakve terapije nisam dobila nakon transfera 🤷‍♀️ u četvrtak je bio i neke simptome i nemam mislim da je prerano osim sto5me malo stomak grču ali budemo vidjeli i ako sam zabrinuta da li će sve biti okej 😑

Prijavi adminu

mimimimi

Ee cure što se pušenja tiče ja prestala prije 5mjsc.kad sam počela stimulacijom i super se zasad osjećam niti mi se traže premda i nisam baš neki pušač bila ali sam ju s'užitkom dimila😁 kao što navedoh nikakve terapije nisam dobila nakon transfera 🤷‍♀️ u četvrtak je bio i neke simptome i nemam mislim da je prerano osim sto5me malo stomak grču ali budemo vidjeli i ako sam zabrinuta da li će sve biti okej 😑

Blago tebi i ja pokušavam vec dugo prestati ali ne ide,  3 moje prijateljice ostale iz prve trudne na VTO i dimile su kao lude, pa eto nekako me to tješi ! Prošli postupak nisam pušila i nisam ostala trudna , sad sam samo malo smanjila! Sto se tiče grčeva u stomaku to ti je još od punkcije, ja sam u prošlom postupku imala strasne grčeve al i 20 puta su me bocnuli u jajnik jer sam imala jako puno folikula!
    Opusti se valjda oni znaju ili nadajmo se bar da znaju šta rade iako im ja nista ne vjerujem, bar ne ovima vani zato sad kad idem u HR odem kod Poljaka na cito malo na konzultacije 😊

Prijavi adminu

mimimimi

Ee cure što se pušenja tiče ja prestala prije 5mjsc.kad sam počela stimulacijom i super se zasad osjećam niti mi se traže premda i nisam baš neki pušač bila ali sam ju s'užitkom dimila😁 kao što navedoh nikakve terapije nisam dobila nakon transfera 🤷‍♀️ u četvrtak je bio i neke simptome i nemam mislim da je prerano osim sto5me malo stomak grču ali budemo vidjeli i ako sam zabrinuta da li će sve biti okej 😑

Čini mi se da sam u tvojim postovima pročitala da ti se endometrij slabo deblja, cikla i ananas prije transfera jako jako pomažu u tome!!!!

Bubamarica

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

ivana2

Bubamarica

ivana2

Svako dobro vam zelim cure i hocu vam pitat meni je uragjen et 29 .03 dali dali da uradim test ili rano je inace me probodaju jajnici i boim se u mokraci imam ko troskice molim beta tek u petak inace je poceo nekakav iscedak svetlo zuti je li je to normalno hvala puno😙😙😙
    Pozdrav Ivancice,rano ti je za test,mozda srijeda da uradis!Taj iscjedak ti je mozda od utrogestana ako ga koristis….😘
    Hvala draga bas si me opustila koristim crinon gel i prolutex apulu i kleksan ampulu i sve vitamine inace jako probodaju jajnici a prije dva dana nista ni sam osecala inace mene je 3 ci ivf nadam se treca sreca ali ipak ni sam mirna ipak me zabrinjava hvala od 💙💙💙

Kleksan?Da li ti mozda imas problem s trombofilijom?I mene i juce i danas stalno nekako boli stomacic,ali trudim se da ne mislim,tesko jeste,ali setnja malo slusam na youtube opustajucu muziku ili imas "Zvuk mora,Istocni.Krit,talasi,predivno i tako i ti radi!Strpljenje je klljuc svega!😘

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.