Johan i ja sam jučer dobila slabi smeđi iscjedak. Ali mi nije jako. Rekla mi doktorica da izbacim aspirin i povecam utrogestan za jednu dozu. Sutra je beta pa cemo vidjeti. Rekla da to ne mora ništa značiti mnoge trudnice imaju taj smeđi iscjedak, neke kratko a neke duže u trudnoći.Da i ja sam povecala utrogestan al neznam za aspirin ,jucer mi bio samo kad sam se obrisala a danas mi bilo ujutro na dnevnom
I meni jučer i danas ujutro bilo, ali jučer kroz dan skroz slabo samo na papiru.
Tako i meni,kakve jos simptome imas? Mene boli zeludac i tjera me na povracanje,bol u ledjima grudi ne
Johan i ja sam jučer dobila slabi smeđi iscjedak. Ali mi nije jako. Rekla mi doktorica da izbacim aspirin i povecam utrogestan za jednu dozu. Sutra je beta pa cemo vidjeti. Rekla da to ne mora ništa značiti mnoge trudnice imaju taj smeđi iscjedak, neke kratko a neke duže u trudnoći.
A šta ti doktorica rekla dal je to implatacijsko ili??
Johan nije mi ništa rekla, valjda čeka sutra betu pa ćemo vidjeti. Rekla da ne brinem. Imam nekad bolove u donjem djelu, počeli mi smetati miris neke hrane, parfema pogotovo, više pišam i jedem. Grudi me uopće ne boli, jedine su malo veće.
Nada88 da i ja imam vjetrove nakon transfera, sad manje ali prvih 10 dana dosta bilo. 😁
Johan nije mi ništa rekla, valjda čeka sutra betu pa ćemo vidjeti. Rekla da ne brinem. Imam nekad bolove u donjem djelu, počeli mi smetati miris neke hrane, parfema pogotovo, više pišam i jedem. Grudi me uopće ne boli, jedine su malo veće.
Nada88 da i ja imam vjetrove nakon transfera, sad manje ali prvih 10 dana dosta bilo. 😁
Meni bol u ledjima i želudac me boli i dize mi se,tjera me na povračanje
Uuuuu pa muz će mi popiz..... svaku vecer jedno pola sata kad se umirim 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji