Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

johan

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

velikanada001

johan

velikanada001

Johan i ja sam jučer dobila slabi smeđi iscjedak. Ali mi nije jako. Rekla mi doktorica da izbacim aspirin i povecam utrogestan za jednu dozu. Sutra je beta pa cemo vidjeti. Rekla da to ne mora ništa značiti mnoge trudnice imaju taj smeđi iscjedak, neke kratko a neke duže u trudnoći.
    Da i ja sam povecala utrogestan al neznam za aspirin ,jucer mi bio samo kad sam se obrisala a danas mi bilo ujutro na dnevnom

I meni jučer i danas ujutro bilo, ali jučer kroz dan skroz slabo samo na papiru.

Tako i meni,kakve jos simptome imas? Mene boli zeludac i tjera me na povracanje,bol u ledjima grudi ne

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

Jel imao neko vjetrove i grčeve u crijevima od vas, kod mene svaku vecer kad legnem vjetrovi po pola sata!

johan

Prijavi adminu

velikanada001

Johan i ja sam jučer dobila slabi smeđi iscjedak. Ali mi nije jako. Rekla mi doktorica da izbacim aspirin i povecam utrogestan za jednu dozu. Sutra je beta pa cemo vidjeti. Rekla da to ne mora ništa značiti mnoge trudnice imaju taj smeđi iscjedak, neke kratko a neke duže u trudnoći.

A šta ti doktorica rekla dal je to implatacijsko ili??

johan

Prijavi adminu

Nada88

Jel imao neko vjetrove i grčeve u crijevima od vas, kod mene svaku vecer kad legnem vjetrovi po pola sata!

Meni su se sad javili vjetrovi

Broj poruka: 56

Prijavi adminu

Johan nije mi ništa rekla, valjda čeka sutra betu pa ćemo vidjeti. Rekla da ne brinem. Imam nekad bolove u donjem djelu, počeli mi smetati miris neke hrane, parfema pogotovo, više pišam i jedem. Grudi me uopće ne boli, jedine su malo veće.
    Nada88 da i ja imam vjetrove nakon transfera, sad manje ali prvih 10 dana dosta bilo. 😁

Prijavi adminu

johan

Nada88

Ja sam inače kukavica al na tvome mjestu bi momentalno napravila test, pokazat će ti sigurno 

johan

Prijavi adminu

velikanada001

Johan nije mi ništa rekla, valjda čeka sutra betu pa ćemo vidjeti. Rekla da ne brinem. Imam nekad bolove u donjem djelu, počeli mi smetati miris neke hrane, parfema pogotovo, više pišam i jedem. Grudi me uopće ne boli, jedine su malo veće.
    Nada88 da i ja imam vjetrove nakon transfera, sad manje ali prvih 10 dana dosta bilo. 😁

Meni bol u ledjima i želudac me boli i dize mi se,tjera me na povračanje

Prijavi adminu

velikanada001

Uuuuu pa muz će mi popiz..... svaku vecer jedno pola sata kad se umirim 😂😂

johan

Prijavi adminu

Nada88

johan

Nada88

Ja sam inače kukavica al na tvome mjestu bi momentalno napravila test, pokazat će ti sigurno

I ja sam bojim se negativnog rezultata

johan

Prijavi adminu

A l lmam neki sa e baya nevjerujem mu 😁

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.