Mene jucer i danas nista nije bolilo, nit nista. I eto danas smedi iscjedak a test mi bio pozitivan. Beta u ponedjeljak nekako cu izdrzati. 😔Ponedeljak kao da je iduce godine….nikako doci!Vjerujem ti draga da je daleko pon,a di je tek meni petak…a nemam hrabrosti radit test nekak mi jos rano za trodnevniJohan koji ti je danas dan?
Deseti cini mi se rano
Mene jucer i danas nista nije bolilo, nit nista. I eto danas smedi iscjedak a test mi bio pozitivan. Beta u ponedjeljak nekako cu izdrzati. 😔Ponedeljak kao da je iduce godine….nikako doci!Vjerujem ti draga da je daleko pon,a di je tek meni petak…a nemam hrabrosti radit test nekak mi jos rano za trodnevniJohan koji ti je danas dan?Deseti cini mi se rano
Mene jucer i danas nista nije bolilo, nit nista. I eto danas smedi iscjedak a test mi bio pozitivan. Beta u ponedjeljak nekako cu izdrzati. 😔Ponedeljak kao da je iduce godine….nikako doci!Vjerujem ti draga da je daleko pon,a di je tek meni petak…a nemam hrabrosti radit test nekak mi jos rano za trodnevniJohan koji ti je danas dan?Deseti cini mi se rano
Hm....a kad si imala ET?kad ono bi?izvini sve vas pratim ali mi se pomjesate 😉 s datumima
Nakon prijenosa starog 3 dana događa se:
1 dpt ... pečat raste i razvija se
2 dpt ... embrij se razvija u blastocisti
3 dpt ... blastocista se izlije iz dlaka 4 dpt ... blastocista je pričvršćena
na sluznicu
5 dpt ... počinje imlantacija (gniježdenje) i blastociste postaju više tonirane u sluznici
6 dpt ... proces implantacije se nastavlja, morula nastavlja tonuti u sluznicu
7 dpt ... morula je potpuno ugnijezdila u sluznicu, ima stanice posteljice i fetus
8 dpt ... stanice posteljice počinju hormon HCG u krvi
9 dpt ... više HCGs su u porastu kao fetus razvija
10 dpt ... više HCGs su svjetla
11 dpt ... razina HCG-a je sada dovoljno velika da može otkriti kućni test trudnoće iz urina Nakon prijenosa 5-dnevnog postera, događa se sljedeće:
0 dpt ... embrij je u fazi blastocista
1 dpt ... blastocista curenje iz pokrova
2 dpt ... adhezija blastociste na sluznicu
3 dpt ... implantacija počinje i blastociste polako utone u sluznicu
4 dpt ... implantacija se nastavlja dok se dublje pretvara u sluznicu
5 dpt .. Morula je potpuno ugnijezdila u sluznici i ima stanice placente i fetusa
6 dpt ... stanice posteljice počinju izlučivati hormon HCG u krvi
7 dpt ... više HCG nastaje kako se fetus razvija
8 dpt ... više HCG se proizvodi dok fetus razvija
9 dpt ... HCG razina je sada dovoljno velika da se može otkriti kućnim testom trudnoće iz urina
Bubamarice neznam, javila sam im tekli mi da izbacim aspirin i povisim utrogestan sa 3x2 na 4x2. I da ne treba znaciti nesto lose. Kad uradim betu da se javim.
Johan vjerujem da si ti još više nestrljiva, ali samo lagano. Bit će sve uredu sa svima nama. Vjerujem u to. 😊
Nadam se htjela bi napravit test al necu nezelim se razocarati,pricekat cu betu ,9.4 trebam dobit mengu pa najprije cemo to vidjeti....
Mimimi ja iza prvog transfera nisam dobila nista osim inekcija hcg koje sam špricala do 6 dana transfera, i dan danas ne znam zašto mislila sam da sam jedina koja nije dobila nikakvu potporu! Gdje si radila transfer, u Hrvatskoj ili negdje vani?Nado u Brisel sam išla raditi.. zvala ih kontam nismo se razumijeli i kažu ne trebaš ništa, još sam imala problem da mi se endometrij nije debljao dalje od 5mm..Prošle sedmice bio je 4,7mm i pomislila sam sigurno neće me zvat a opet jesu, jer nisu ni zvali me kad je bio 5,2mm opet mislim si valjda po krvi vide kad trebam transfer ali sad sam baš zbunjena, ne preostaje mi ništa drugo nego čekati..🤷♀️🤷♀️Ja sam u Njemačkoj radila i ovaj i prošli i jako sam razočarana u sve skupa, moraš biti i doktor i endokrinolog da bi nešto znao i da bi ti nešto učinili ! Jesu li ti dali bar inekcije kakve da koristiš ??
Draga Nado ništa oni meni nisu dali da koristim, ne znam ni sama šta će da bude baš ne razumijem..😑
Bubamarice neznam, javila sam im tekli mi da izbacim aspirin i povisim utrogestan sa 3x2 na 4x2. I da ne treba znaciti nesto lose. Kad uradim betu da se javim.
Johan vjerujem da si ti još više nestrljiva, ali samo lagano. Bit će sve uredu sa svima nama. Vjerujem u to. 😊Nadam se htjela bi napravit test al necu nezelim se razocarati,pricekat cu betu ,9.4 trebam dobit mengu pa najprije cemo to vidjeti….
Da to je najbolje pričekat mengu, ako ne dođe onda beta najsigurnija je. Jedva čekam ponedjeljak valjda ću prva biti na vađenju krvi. 😁 Držim ti fige do petka 😘
Johan vjerujem da si ti još više nestrljiva, ali samo lagano. Bit će sve uredu sa svima nama. Vjerujem u to. 😊Nadam se htjela bi napravit test al necu nezelim se razocarati,pricekat cu betu ,9.4 trebam dobit mengu pa najprije cemo to vidjeti….Da to je najbolje pričekat mengu, ako ne dođe onda beta najsigurnija je. Jedva čekam ponedjeljak valjda ću prva biti na vađenju krvi. 😁 Držim ti fige do petka 😘
Hvala draga i ja tebi...😘❤
Bubamarice, daaa to je to 😍 Kako je lijepo vidjeti tu drugu crticu ☺️ 😊😊
Grizli, utrice koristim. 5i dan, blastica jedna. Bas je bio ugruscic i evo od jutros prava menga. Zvati cu polikliniku da vidim sta dalje. Sad bih ja odmah po smrzlice. Sta mislis, ovo mi je prvi pokusaj (stimul) i sad ce biti prvi Fet, da li idem odmah kad prestane menga ili se ceka drugi ciklus? Ili nema pravila
Meto da....konacno i ta druga crtica!Nego....sto se tebe tice mozda je bolje da ovaj ciklus odmoris i ti a i tvoj organizam,pa tek iduci vrati smrzlice!Znam da si nestrpljiva,sve smo u istom sosu ali se nadam cemo se.kroz neki period sve baciti na druge teme "trudnoca" i koliko jos do kraja"😉Sve ce biti ok
Sortiraj odgovore
Najstariji