Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

johan

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Uopce neznam sta da mislim...

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

mimimimi

Nada88

Jel imao neko vjetrove i grčeve u crijevima od vas, kod mene svaku vecer kad legnem vjetrovi po pola sata!
    Ja to od jučer imam premda mislim da mi je prerano za ikakve siptome možda je samo sikiracija da li ce se zaljepiti🤷‍♀️

Mislila sam da je to od utrogestana al sad si me ti pobila jer znam da ga ne koristiš , koliko često su ti vjetrovi?! Čitala sam upravo da su to imale neke cure koje su na kraju ostale trbusaste 😊😊😊

• Mimići

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Nada88

mimimimi

Nada88

Jel imao neko vjetrove i grčeve u crijevima od vas, kod mene svaku vecer kad legnem vjetrovi po pola sata!
    Ja to od jučer imam premda mislim da mi je prerano za ikakve siptome možda je samo sikiracija da li ce se zaljepiti🤷‍♀️
    Mislila sam da je to od utrogestana al sad si me ti pobila jer znam da ga ne koristiš , koliko često su ti vjetrovi?! Čitala sam upravo da su to imale neke cure koje su na kraju ostale trbusaste 😊😊😊

Nada88 ja koristim utrogestane i vjetrovi su mi vec normalni 😂 j tokom cijelog dana

mimimimi

Broj poruka: 188

Prijavi adminu

Nada88

mimimimi

Nada88

Pa jučer je baš bilo veselo znači često skroz i to krkljanje crijeva 😁😁 danas sam mirna ☺ ja se nadam za sve nas pozitivnim vijestima 🥰❤

Bubamarica

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Nada88

Ja imam vjetrice....😞 nikada mi se ovo nije desavalo

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

Znaci vjetrovi kod svih još da kod svih bude i jedan veliki + 😊😊😊😊

Bubamarica

Prijavi adminu

johan

Evo pojavila mi se crvena boja mislim da cu dobit mengu 😣😣

Johan hajde uradi test 😉

mimimimi

Prijavi adminu

Bubamarica

johan

Johan hajde uradi test 😉

Da hajde uradi ga i ne sekiraj se puno❤

Bubamarica

Prijavi adminu

mimimimi

Bubamarica

johan

Johan hajde uradi test 😉

I javi nam 😊 ali sam nekako uvjerena da je pozitivan pa cemo sutra na betu....ja malo nervozna zbog bete i kolika ce biti.Muzu ne smijem ni spomenuti nervozu....

mimimimi

Prijavi adminu

Bubamarica

mimimimi

Bubamarica

johan

Johan hajde uradi test 😉
    I javi nam 😊 ali sam nekako uvjerena da je pozitivan pa cemo sutra na betu….ja malo nervozna zbog bete i kolika ce biti.Muzu ne smijem ni spomenuti nervozu….

Drage moje curke puno vam svima sreće želim❤
     Ja ću da poludim do 16.4☺

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.