Jel imao neko vjetrove i grčeve u crijevima od vas, kod mene svaku vecer kad legnem vjetrovi po pola sata!Ja to od jučer imam premda mislim da mi je prerano za ikakve siptome možda je samo sikiracija da li ce se zaljepiti🤷♀️
Mislila sam da je to od utrogestana al sad si me ti pobila jer znam da ga ne koristiš , koliko često su ti vjetrovi?! Čitala sam upravo da su to imale neke cure koje su na kraju ostale trbusaste 😊😊😊
Jel imao neko vjetrove i grčeve u crijevima od vas, kod mene svaku vecer kad legnem vjetrovi po pola sata!Ja to od jučer imam premda mislim da mi je prerano za ikakve siptome možda je samo sikiracija da li ce se zaljepiti🤷♀️Mislila sam da je to od utrogestana al sad si me ti pobila jer znam da ga ne koristiš , koliko često su ti vjetrovi?! Čitala sam upravo da su to imale neke cure koje su na kraju ostale trbusaste 😊😊😊
Nada88 ja koristim utrogestane i vjetrovi su mi vec normalni 😂 j tokom cijelog dana
Jel imao neko vjetrove i grčeve u crijevima od vas, kod mene svaku vecer kad legnem vjetrovi po pola sata!Ja to od jučer imam premda mislim da mi je prerano za ikakve siptome možda je samo sikiracija da li ce se zaljepiti🤷♀️Mislila sam da je to od utrogestana al sad si me ti pobila jer znam da ga ne koristiš , koliko često su ti vjetrovi?! Čitala sam upravo da su to imale neke cure koje su na kraju ostale trbusaste 😊😊😊
Pa jučer je baš bilo veselo znači često skroz i to krkljanje crijeva 😁😁 danas sam mirna ☺ ja se nadam za sve nas pozitivnim vijestima 🥰❤
Evo pojavila mi se crvena boja mislim da cu dobit mengu 😣😣Johan hajde uradi test 😉Da hajde uradi ga i ne sekiraj se puno❤I javi nam 😊 ali sam nekako uvjerena da je pozitivan pa cemo sutra na betu….ja malo nervozna zbog bete i kolika ce biti.Muzu ne smijem ni spomenuti nervozu….
Drage moje curke puno vam svima sreće želim❤
Ja ću da poludim do 16.4☺
Sortiraj odgovore
Najstariji