Nada 88 hvala ti puno 😘
Johan ja jos uvijek imam nekakve grceve i sav mi cudan osjecaj,i jos jutros kao da me probolo kroz desni jajnik....sasrala sam se da izvinete sve ovdje 😂I da...oko ovog mirovanja poslije ET,moja dr.u nalazu napisala mirovanje s tim da normalna setnja i kretanje dolazi u obzir,nista tesko dizati,cak.i usisivac je fatalan....E,ja sam citavo vrijeme lezala,do wc-a i nazad u krevet,svekrva je tu sa mnom,ona je preuzela sve moje obaveze na sebe od kuhanja do pranja,itd,i hvala joj do neba,nadam se da ce sve ovo biti ok a onda bih zeljela da je nagradim necim lijepim u znak zahvalnosti!Ona je moja kraljica
Nada 88 hvala ti puno 😘
Johan ja jos uvijek imam nekakve grceve i sav mi cudan osjecaj,i jos jutros kao da me probolo kroz desni jajnik….sasrala sam se da izvinete sve ovdje 😂I da…oko ovog mirovanja poslije ET,moja dr.u nalazu napisala mirovanje s tim da normalna setnja i kretanje dolazi u obzir,nista tesko dizati,cak.i usisivac je fatalan….E,ja sam citavo vrijeme lezala,do wc-a i nazad u krevet,svekrva je tu sa mnom,ona je preuzela sve moje obaveze na sebe od kuhanja do pranja,itd,i hvala joj do neba,nadam se da ce sve ovo biti ok a onda bih zeljela da je nagradim necim lijepim u znak zahvalnosti!Ona je moja kraljica
Ja sam tako prvi puta samo lezala
Sad sam rekla da necu pa cemo vidjeti jer mi rekla dokt sve u normali
Nada 88 hvala ti puno 😘
Johan ja jos uvijek imam nekakve grceve i sav mi cudan osjecaj,i jos jutros kao da me probolo kroz desni jajnik….sasrala sam se da izvinete sve ovdje 😂I da…oko ovog mirovanja poslije ET,moja dr.u nalazu napisala mirovanje s tim da normalna setnja i kretanje dolazi u obzir,nista tesko dizati,cak.i usisivac je fatalan….E,ja sam citavo vrijeme lezala,do wc-a i nazad u krevet,svekrva je tu sa mnom,ona je preuzela sve moje obaveze na sebe od kuhanja do pranja,itd,i hvala joj do neba,nadam se da ce sve ovo biti ok a onda bih zeljela da je nagradim necim lijepim u znak zahvalnosti!Ona je moja kraljica
Bubamarice nije baš dobro samo ležat. Meni su rekli čim manje, ali više lagane šetnje i kretanje jer potrebno za cirkulaciju.
Nada 88 hvala ti puno 😘
Johan ja jos uvijek imam nekakve grceve i sav mi cudan osjecaj,i jos jutros kao da me probolo kroz desni jajnik….sasrala sam se da izvinete sve ovdje 😂I da…oko ovog mirovanja poslije ET,moja dr.u nalazu napisala mirovanje s tim da normalna setnja i kretanje dolazi u obzir,nista tesko dizati,cak.i usisivac je fatalan….E,ja sam citavo vrijeme lezala,do wc-a i nazad u krevet,svekrva je tu sa mnom,ona je preuzela sve moje obaveze na sebe od kuhanja do pranja,itd,i hvala joj do neba,nadam se da ce sve ovo biti ok a onda bih zeljela da je nagradim necim lijepim u znak zahvalnosti!Ona je moja kraljicaJa sam tako prvi puta samo lezala
Sad sam rekla da necu pa cemo vidjeti jer mi rekla dokt sve u normali
Ja sam prvu VTO prehodala,picila po kuci i prala i cistila,ma svasta nesto!E sad reko da promjenim strategiju....prosetam ja malo ali opet krevet!Mislim da tu nema pravila u stvari ono ako se zalijepi-zalijepi!Znam zenu koja je poslije ET isla u plastenik presadjivati paradajz i na pregledu-trudna,zamislite 😊Meni do nebesa bilo drago
Nada 88 hvala ti puno 😘
Johan ja jos uvijek imam nekakve grceve i sav mi cudan osjecaj,i jos jutros kao da me probolo kroz desni jajnik….sasrala sam se da izvinete sve ovdje 😂I da…oko ovog mirovanja poslije ET,moja dr.u nalazu napisala mirovanje s tim da normalna setnja i kretanje dolazi u obzir,nista tesko dizati,cak.i usisivac je fatalan….E,ja sam citavo vrijeme lezala,do wc-a i nazad u krevet,svekrva je tu sa mnom,ona je preuzela sve moje obaveze na sebe od kuhanja do pranja,itd,i hvala joj do neba,nadam se da ce sve ovo biti ok a onda bih zeljela da je nagradim necim lijepim u znak zahvalnosti!Ona je moja kraljicaJa sam tako prvi puta samo lezala
Sad sam rekla da necu pa cemo vidjeti jer mi rekla dokt sve u normaliJa sam prvu VTO prehodala,picila po kuci i prala i cistila,ma svasta nesto!E sad reko da promjenim strategiju….prosetam ja malo ali opet krevet!Mislim da tu nema pravila u stvari ono ako se zalijepi-zalijepi!Znam zenu koja je poslije ET isla u plastenik presadjivati paradajz i na pregledu-trudna,zamislite 😊Meni do nebesa bilo drago
Pod svoju "setnju *"podrazumijevam izlazak vani dba-tri puta uvucem vazduha i krevet!A i komsiluk radoznao....imam stomacica od hormona i svega,ubucila sam se i ono malo ato izadjem vani nadje se neko da bulji u moj stomacic 😂😂😂,i onda bolhe u kuci biti !ne znam kako vi,ali ne volim te radoznale poglede i hvatanja za stomak!
Nada 88 hvala ti puno 😘
Sad sam rekla da necu pa cemo vidjeti jer mi rekla dokt sve u normaliJa sam prvu VTO prehodala,picila po kuci i prala i cistila,ma svasta nesto!E sad reko da promjenim strategiju….prosetam ja malo ali opet krevet!Mislim da tu nema pravila u stvari ono ako se zalijepi-zalijepi!Znam zenu koja je poslije ET isla u plastenik presadjivati paradajz i na pregledu-trudna,zamislite 😊Meni do nebesa bilo dragoPod svoju "setnju *"podrazumijevam izlazak vani dba-tri puta uvucem vazduha i krevet!A i komsiluk radoznao….imam stomacica od hormona i svega,ubucila sam se i ono malo ato izadjem vani nadje se neko da bulji u moj stomacic 😂😂😂,i onda bolhe u kuci biti !ne znam kako vi,ali ne volim te radoznale poglede i hvatanja za stomak!
Hahaha ja sam isto mrsava inace i sad imam trbuščić od hormona i svi radoznali a mene ubise hormoni i nervoza od bete i rezultata...
Nada 88 hvala ti puno 😘
Mene i dalje boli u jajncima kao sad ce M 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji