Marta koji su tvoji simptomi nakon ET? Kako se osjecas?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pozdrav drage clanice, mene zanima koji dan od ciklusa ste radile embriotransfer, ja 18-ti dan 2 blastociste (nesto mi se to cini predugo)
Hvala na odgovoru i sretno nam 💖💗💝
Ciao dijanice
U mom slucaju je bilo nakon 13 dana od ciklusa. Nisam ti bas od pomoci jer ne znam od cega to zavisi 🙄Mimi Bravo super si, a pokušaj se što manje i družiti s njom, i moja je nsjpametnija i sve zna 🤷♂️na sreću ne živimo u istom gradu.
Sretno draga ima li kakvih simptoma, kod mene transfer bio u četvrtak trodnevni, danas bi trebala biti implementacija ako se ne varam ali još nikakvih znakova 🙈
Joj ja samo sto nisam dobila nazalost.
Znam da nije uspelo ni ovaj put 😣 stalno imam obrise, tako da se nemam cemu nadati. Trebala sam 25-og raditi test ali ga nikada ne docekam pa izgleda necu ni ovaj out 🙃.
Inace meni su vratili 12-og dva dvodnevna embriona.
A jeben mu 😞 koji ti je ovo postupak jedan mora upaliti i biti dobitan
Ovo mi je drugi IVF
Ali zelim da promenim kliniku, svi pricaju o Pragu, jel znas mozda kako doci do njih?
I meni je drugi o Pragu ne znam ništa, a koji je tvoj problem i koliko g imate.Mm ima Oligoasthenozoospermija tako ne znam koliko bi nam oni mogli pomoći ne znam stvarno 🙈. Imam još dva smrzilća pa ću vidjeti
Ja sam upravo napunila 35 a suprug 39. Nas problem je moj nizak AMH, jer kad smo odlucili da radimo na tome, zelela sam da se posavetujem sa doktorkom, i ona mi je rekla sta da izvadim, i usledio je sok. Niko mi nikada od drugih ginekologa nije trazio taj nalaz. A ja ispod svakog minimuma i tad krece nasa borba, za samo 4 meseca je pao sa 1,1 na 0,7. E sad zamisli koliki je posle dve stimulacije 😥 ne smem da ga izvadim 😭
Moj AMH je previsok znaci 17,3! Na prvoj punkciji sam imala preko 35 jajnih stanica a na drugoj 29, zato svaki put imam hiperstimulaciju jer mi jajnici burno reaguju.
Joj da to je opasno kako si sad
Sad sam dobro jer je fet bio.
Hope444
Ima li sta novog s tobom? Kad radis betu?
Meni je sutra 14 dan od tranfera kad bih trebala raditi betu.. testove sam radila 9 i 10 cisto negativni… sutra sam mislila opet uraditi test jer ce definitivno pokazati ako ima sta,nema danse da je rano sada. Jucer i prekucer me stomak skoro nikako nije bolio a evo danas boli,a grudi svo vrijeme jednako pomalo bole na dodir …
Sutra radim betu, kod mene i dalje sve isto tj bez simptoma, stomak me i dalje boli blagi bolovi, grudi samo ujutro kad ustanem kao malo da su nadosle, dok operem zube spale su, puno se brinem, tesko mi je, sad mi kolegica poslala poruku zeli mi srecu sutra, ja briznem u plac…pripremam se za scenarij, kako dalje…Kako se ti osjecas? Nisam radila ni jedan test do sad.
Sta da ti kazem … i ja znam da nema nista od ovog… ovo je vec 4 postupak i 7 godina braka,prelijepog gdje fali "samo" jos dijete za koje se svi toooolikoooo pitaju a zasto nema .. ali sad to nije ni vazno … samo se pitam kako dalje i hoce li ikad uspjeti … ni novac nije nesto sto imam na pretek,ipak se čovjek istrosi,ali kad bih znala da ce uspjeti dala bih zadnje ispod nokta … u momentu se slomim vjeruj,bojim se i za psihičko stanje,ovo ne moze da ne utice na psihu,svaka cast onom ko se ne slaže sa mnom po pitanju ovog … zelim ti sreću sta da ti drugo kazem,budi jaka i cuvaj se ,i javi rezultat-a cuda se desavaju,ko zna sta ce se desiti .. saljem ti veliki zagrljaj i poljubac 😘😘😘🌺🌺🌺
Mi smo 8 god u braku...sve sto si napisala potpisujem, bas sve!!!! 🤗🤗🤗🤗
https://www.ferticareprague.eu/hr/ ovo je klinika gdje smo mi bili, nakon 11 godina od prve trudnoće, 4 neuspjela postupka, oboje 37 godina, meni sve u redu njemu nalaz jako loš, doslovno brojevno u desetak spermija. U zagrebu su nam rekli da nema šanse nikad, u splitu su samo redali postupke bez obzira na stanje i endometrija i općenito. Prva trudnoća mi je prirodnim putem. U Pragu uspjeli iz prve i to blizanci 🤗🤗♥️♥️. Cijena sa svim, put(avion) , smještaj desetak dana, postupak, aspiracija, transfer i zamrzavanje još dva koja imamo i lijekovi, sve skupa cca. 4500-5000 e, al vjerujte isplatilo se svake lipe, od odnosa prema nama do savjeta, brige i samog postupka, sve od početka do kraja su odradili vrhunski i hvala bogu za nas uspješno 🙏. Sretno svima i ako treba koji savjet tu sam 😊
Milica1987
Hocu nadam se i ti isto 🙏
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
https://www.ferticareprague.eu/hr/ ovo je klinika gdje smo mi bili, nakon 11 godina od prve trudnoće, 4 neuspjela postupka, oboje 37 godina, meni sve u redu njemu nalaz jako loš, doslovno brojevno u desetak spermija. U zagrebu su nam rekli da nema šanse nikad, u splitu su samo redali postupke bez obzira na stanje i endometrija i općenito. Prva trudnoća mi je prirodnim putem. U Pragu uspjeli iz prve i to blizanci 🤗🤗♥️♥️. Cijena sa svim, put(avion) , smještaj desetak dana, postupak, aspiracija, transfer i zamrzavanje još dva koja imamo i lijekovi, sve skupa cca. 4500-5000 e, al vjerujte isplatilo se svake lipe, od odnosa prema nama do savjeta, brige i samog postupka, sve od početka do kraja su odradili vrhunski i hvala bogu za nas uspješno 🙏. Sretno svima i ako treba koji savjet tu sam 😊
Super baš mi je drago, a u čemu je razlika u kvaliteti lijekova metodi ili čemu 🙈. Blizanci ❤️❤️❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Martakoji su tvoji simptomi nakon ET? Kako se osjecas?
Dobro se osjećam, radim sve po kući pečem kolače čistim sve... A od simptoma ništa mislim da je rano danas je tek treći dan od transfera... Kod tebe jrl bio transfer
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pozdrav drage clanice, mene zanima koji dan od ciklusa ste radile embriotransfer, ja 18-ti dan 2 blastociste (nesto mi se to cini predugo)
Hvala na odgovoru i sretno nam 💖💗💝
Ciao dijanice
U mom slucaju je bilo nakon 13 dana od ciklusa. Nisam ti bas od pomoci jer ne znam od cega to zavisi 🙄Mimi Bravo super si, a pokušaj se što manje i družiti s njom, i moja je nsjpametnija i sve zna 🤷♂️na sreću ne živimo u istom gradu.
Sretno draga ima li kakvih simptoma, kod mene transfer bio u četvrtak trodnevni, danas bi trebala biti implementacija ako se ne varam ali još nikakvih znakova 🙈
Joj ja samo sto nisam dobila nazalost.
Znam da nije uspelo ni ovaj put 😣 stalno imam obrise, tako da se nemam cemu nadati. Trebala sam 25-og raditi test ali ga nikada ne docekam pa izgleda necu ni ovaj out 🙃.
Inace meni su vratili 12-og dva dvodnevna embriona.
A jeben mu 😞 koji ti je ovo postupak jedan mora upaliti i biti dobitan
Ovo mi je drugi IVF
Ali zelim da promenim kliniku, svi pricaju o Pragu, jel znas mozda kako doci do njih?
I meni je drugi o Pragu ne znam ništa, a koji je tvoj problem i koliko g imate.Mm ima Oligoasthenozoospermija tako ne znam koliko bi nam oni mogli pomoći ne znam stvarno 🙈. Imam još dva smrzilća pa ću vidjeti
Ja sam upravo napunila 35 a suprug 39. Nas problem je moj nizak AMH, jer kad smo odlucili da radimo na tome, zelela sam da se posavetujem sa doktorkom, i ona mi je rekla sta da izvadim, i usledio je sok. Niko mi nikada od drugih ginekologa nije trazio taj nalaz. A ja ispod svakog minimuma i tad krece nasa borba, za samo 4 meseca je pao sa 1,1 na 0,7. E sad zamisli koliki je posle dve stimulacije 😥 ne smem da ga izvadim 😭
Moj AMH je previsok znaci 17,3! Na prvoj punkciji sam imala preko 35 jajnih stanica a na drugoj 29, zato svaki put imam hiperstimulaciju jer mi jajnici burno reaguju.
Zeno draga pa ti imas jajnih celija za sve nas 😎💪
Blago tebi 🥰
Super baš mi je drago, a u čemu je razlika u kvaliteti lijekova metodi ili čemu 🙈. Blizanci ❤️❤️❤️
Meni je bio najvažniji odnos prema nama, što sam ovde sve prolazila skoro sama, a u Pragu suprug je stalno bio sa mnom, doslovno i na transferu. Drugi su mi bili lijekovi nakon transfera i imaju neke metode što u nas mislim samo u zagrebu na jednoj klinici ima, možete se konzultirati besplatno pošaljete nalaze oni vam kažu šta je za vas najbolje i šta napraviti prije samog početka postupka.
Što se tiče simptoma nemojte puno osluškivat tijelo, meni je ovaj forum pokazao koliko smo sve različite i da nema pravila, samo znajte da ste trudne od trenutka transfera jer je zametak u vama, a treba uvijek bit strpljiv i čekat betu, testovi su 0 bodova. 🙏 Za vas i veselim se budućim trudnicama 🤗😘
Sortiraj odgovore
Najstariji