Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dijanica
    22. Prosinac 2019. 14:23

Pozdrav drage clanice, mene zanima koji dan od ciklusa ste radile embriotransfer, ja 18-ti dan 2 blastociste (nesto mi se to cini predugo) 
    Hvala na odgovoru i sretno nam 💖💗💝

Marta...
    22. Prosinac 2019. 14:59

Dijanica, možeš detaljno opisati koliko je to trajalo i koji je vaš problem i koliko godina imate i naravno koliko to sve košta .Hvala 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    22. Prosinac 2019. 15:01

Mimi9

Marta...

Mimi9

Marta...

Mimi Bravo super si, a pokušaj se što manje i družiti s njom, i moja je nsjpametnija i sve zna 🤷‍♂️na sreću ne živimo u istom gradu.

Sretno draga ima li kakvih simptoma, kod mene transfer bio u četvrtak trodnevni, danas bi trebala biti implementacija ako se ne varam ali još nikakvih znakova 🙈

Joj ja samo sto nisam dobila nazalost.
    Znam da nije uspelo ni ovaj put 😣 stalno imam obrise, tako da se nemam cemu nadati. Trebala sam 25-og raditi test ali ga nikada ne docekam pa izgleda necu ni ovaj out 🙃.
    Inace meni su vratili 12-og dva dvodnevna embriona.

A jeben mu 😞 koji ti je ovo postupak jedan mora upaliti i biti dobitan

Ovo mi je drugi IVF
    Ali zelim da promenim kliniku, svi pricaju o Pragu, jel znas mozda kako doci do njih?

I meni je drugi o Pragu ne znam ništa, a koji je tvoj problem i koliko g imate.Mm ima Oligoasthenozoospermija tako ne znam koliko bi nam oni mogli pomoći ne znam stvarno 🙈. Imam još dva smrzilća pa ću vidjeti 

Marta...
    22. Prosinac 2019. 15:02

Marta...

Dijanica, možeš detaljno opisati koliko je to trajalo i koji je vaš problem i koliko godina imate i naravno koliko to sve košta .Hvala

Lrilibel oprosti krivi nic

Marta...
    22. Prosinac 2019. 15:03

dijanica

Pozdrav drage clanice, mene zanima koji dan od ciklusa ste radile embriotransfer, ja 18-ti dan 2 blastociste (nesto mi se to cini predugo)

A mislim da ti to nema veze i ja sam bila u dugom protokolu ne znam kaj te brine, kad di imala transfer 

• Milica1987
    22. Prosinac 2019. 15:07

dijanica

Pozdrav Dijanice! Nije nista cudno sto su ti vracene blastociste 18- og dana. Meni je vracena blastocista 19-og dana. Pozdrav i srecno! 

22. Prosinac 2019. 15:52

dijanica

Meni je vracena blastocista 20-og dana ciklusa.

Vita26
    22. Prosinac 2019. 17:35

Danaa mi 7dnt blastice,kad mogu raditi test betu vadim preksutra

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Milica1987
    22. Prosinac 2019. 17:57

Vita26

Danaa mi 7dnt blastice,kad mogu raditi test betu vadim preksutra

Strpi se do preksjutra, mozda je rano za test. Beta ce sve pokazati. Meni je danas 6dnt blastice i receno mi je da radim betu tek 12dnt. Srecnooo

• Mimi9
    22. Prosinac 2019. 18:39

Lelibeli

Mimi9

Marta...

Mimi9

Marta...

Mimi Bravo super si, a pokušaj se što manje i družiti s njom, i moja je nsjpametnija i sve zna 🤷‍♂️na sreću ne živimo u istom gradu.

Sretno draga ima li kakvih simptoma, kod mene transfer bio u četvrtak trodnevni, danas bi trebala biti implementacija ako se ne varam ali još nikakvih znakova 🙈

Joj ja samo sto nisam dobila nazalost.
    Znam da nije uspelo ni ovaj put 😣 stalno imam obrise, tako da se nemam cemu nadati. Trebala sam 25-og raditi test ali ga nikada ne docekam pa izgleda necu ni ovaj out 🙃.
    Inace meni su vratili 12-og dva dvodnevna embriona.

A jeben mu 😞 koji ti je ovo postupak jedan mora upaliti i biti dobitan

Ovo mi je drugi IVF
    Ali zelim da promenim kliniku, svi pricaju o Pragu, jel znas mozda kako doci do njih?

Cure ja vas i dalje pratim i želim svima uspjeh, ja sam u Pragu uspila nakon tri neuspjeha u hrvatskoj, ako vam treba mogu vam poslat link klinike ili mail, pričaju vam hrvatski tako da nema nikakvih problema 🤗🤗

Lelibeli hvala puno, svaki info mnogo znaci. 
    Odlicno 🥰😎💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.