![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Pozdrav drage clanice, mene zanima koji dan od ciklusa ste radile embriotransfer, ja 18-ti dan 2 blastociste (nesto mi se to cini predugo)
Hvala na odgovoru i sretno nam 💖💗💝
Dijanica, možeš detaljno opisati koliko je to trajalo i koji je vaš problem i koliko godina imate i naravno koliko to sve košta .Hvala
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Mimi Bravo super si, a pokušaj se što manje i družiti s njom, i moja je nsjpametnija i sve zna 🤷♂️na sreću ne živimo u istom gradu.
Sretno draga ima li kakvih simptoma, kod mene transfer bio u četvrtak trodnevni, danas bi trebala biti implementacija ako se ne varam ali još nikakvih znakova 🙈
Joj ja samo sto nisam dobila nazalost.
Znam da nije uspelo ni ovaj put 😣 stalno imam obrise, tako da se nemam cemu nadati. Trebala sam 25-og raditi test ali ga nikada ne docekam pa izgleda necu ni ovaj out 🙃.
Inace meni su vratili 12-og dva dvodnevna embriona.
A jeben mu 😞 koji ti je ovo postupak jedan mora upaliti i biti dobitan
Ovo mi je drugi IVF
Ali zelim da promenim kliniku, svi pricaju o Pragu, jel znas mozda kako doci do njih?
I meni je drugi o Pragu ne znam ništa, a koji je tvoj problem i koliko g imate.Mm ima Oligoasthenozoospermija tako ne znam koliko bi nam oni mogli pomoći ne znam stvarno 🙈. Imam još dva smrzilća pa ću vidjeti
Dijanica, možeš detaljno opisati koliko je to trajalo i koji je vaš problem i koliko godina imate i naravno koliko to sve košta .Hvala
Lrilibel oprosti krivi nic
Pozdrav drage clanice, mene zanima koji dan od ciklusa ste radile embriotransfer, ja 18-ti dan 2 blastociste (nesto mi se to cini predugo)
A mislim da ti to nema veze i ja sam bila u dugom protokolu ne znam kaj te brine, kad di imala transfer
Pozdrav Dijanice! Nije nista cudno sto su ti vracene blastociste 18- og dana. Meni je vracena blastocista 19-og dana. Pozdrav i srecno!
Meni je vracena blastocista 20-og dana ciklusa.
Danaa mi 7dnt blastice,kad mogu raditi test betu vadim preksutra
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Danaa mi 7dnt blastice,kad mogu raditi test betu vadim preksutra
Strpi se do preksjutra, mozda je rano za test. Beta ce sve pokazati. Meni je danas 6dnt blastice i receno mi je da radim betu tek 12dnt. Srecnooo
Mimi Bravo super si, a pokušaj se što manje i družiti s njom, i moja je nsjpametnija i sve zna 🤷♂️na sreću ne živimo u istom gradu.
Sretno draga ima li kakvih simptoma, kod mene transfer bio u četvrtak trodnevni, danas bi trebala biti implementacija ako se ne varam ali još nikakvih znakova 🙈
Joj ja samo sto nisam dobila nazalost.
Znam da nije uspelo ni ovaj put 😣 stalno imam obrise, tako da se nemam cemu nadati. Trebala sam 25-og raditi test ali ga nikada ne docekam pa izgleda necu ni ovaj out 🙃.
Inace meni su vratili 12-og dva dvodnevna embriona.
A jeben mu 😞 koji ti je ovo postupak jedan mora upaliti i biti dobitan
Ovo mi je drugi IVF
Ali zelim da promenim kliniku, svi pricaju o Pragu, jel znas mozda kako doci do njih?
Cure ja vas i dalje pratim i želim svima uspjeh, ja sam u Pragu uspila nakon tri neuspjeha u hrvatskoj, ako vam treba mogu vam poslat link klinike ili mail, pričaju vam hrvatski tako da nema nikakvih problema 🤗🤗
Lelibeli hvala puno, svaki info mnogo znaci.
Odlicno 🥰😎💪
Sortiraj odgovore
Najstariji