Drage moje meni je danas drugi dan stimulacije.
Doze su cini mi se maximalne, jer za razliku od prve stimulacije ovaj put oPsecam grceve, mucninu i konstantnu toplotu.
Videcemo kako ce biti ovaj put, u sat vremena raspon raspolozenja se krece od smera potpune nade do straha i tuge. Trebala sam da budem opustena za praznike i da krenem u februaru ali je moja dr promenila misljenje, tako da drzite mi palceve, trebace mi!
Ne znam sta bih da mi nije vas.
Pozdrav cure..
Ja sam nova ovdje. Vec dugo citam po forumu I zanima me vase misljenje.
Imam 26godina I prije 8dana Sam imala embrio transfer. Zanima me vase misljenje jer vi ste sve vec upucene u dosta toga. Meni je ovo prva umjetna.
Od simptoma imam bolove kao da svaki Cas trebam dobiti I sise me jako bole.
Radila Sam test Danas I negativan je. Sada neznam netko kaze da je prerano da bi test pokazao sta vi mislite o tome. U cetvrtak idem vaditi betu.
Inace zivim u Austriji I IVF sam tu radila. Kod Nas se beta vadi 12dana nakon embrio transfera.
Hvala unaprijed
Danijela mislim da je prerano. Dal su ti vracene blastociste? Pricekaj bar 10-ti dan pa onda test.
Vec sam pisala da ja procurim pod utrogestanima i to 14 dana od punkcije. Kad taj dan prodje onda mozes test... Ali svakako je beta jedini pokazatelj
Sretno
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Meni su izvadene 11 jajnih stanica od tih su se 6oplodile.
Jedna Blastocista mi je vracena I 5 su zaledili.
Termin menstruacije Mi je vec prosao. Inace Sam vec trebala dobiti.. A vidjet cemo nadam se da ce biti pozitivno. :)
Gledas od punkcije, dan kad ti je bila punkcija + 14 dana. Ne gledas na svoju "normalnu" M... Neke zene ne dobiju uopće dok su na utrogestanima....
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Ima li netko da je imao sljedecu situaciju. Naime, iza mene je jedan IVF postupak, dobila sam M, prosla je i sada sam tu negdje oko plodnih dana. Naime, jucer i prekjucer spoting za vrijeme ovulacije. Citala sam da je to moguce, no nisam se s tim nikad susrela. Pretpostavljam da je to posljedica hormonske terapije iz prethodno stimuliranog postupka....
ako zna netko nesto vise 😀
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
pozz cure isto nova na forumu i prva potpomognuta. u petak transfer vracena 2 trodnevni da li je rano u ned radit test danas me pere neka nervozA
ivf 11/2019
02/2020
pozz cure isto nova na forumu i prva potpomognuta. u petak transfer vracena 2 trodnevni da li je rano u ned radit test danas me pere neka nervozA
Rano ti je.,čekaj bar da prođe deset dana
Ja opet nisam mogla pricekati I napravila danas opet test 10dan nakon transfera I naravno opet negativan. Zena sto je imala isto transfer kada I ja uradila je danas test I njen je pozitivan.
Bas Sam sva nikakva jedina nada koja Mi je ostala je Jos ta da sutra idem vaditi betu..:/
Sortiraj odgovore
Najstariji