Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi9
    01. Prosinac 2019. 19:07

Drage moje meni je danas drugi dan stimulacije. 
    Doze su cini mi se maximalne, jer za razliku od prve stimulacije ovaj put oPsecam grceve, mucninu i konstantnu toplotu.
    Videcemo kako ce biti ovaj put, u sat vremena raspon raspolozenja se krece od smera potpune nade do straha i tuge. Trebala sam da budem opustena za praznike i da krenem u februaru ali je moja dr promenila misljenje, tako da drzite mi palceve, trebace mi!
    Ne znam sta bih da mi nije vas. 

Danijela93
    02. Prosinac 2019. 23:25

Pozdrav cure.. 

Ja sam nova ovdje. Vec dugo citam po forumu I zanima me vase misljenje. 
    Imam 26godina I prije 8dana Sam imala embrio transfer. Zanima me vase misljenje jer vi ste sve vec upucene u dosta toga. Meni je ovo prva umjetna. 
    Od simptoma imam bolove kao da svaki Cas trebam dobiti I sise me jako bole. 

Radila Sam test Danas I negativan je. Sada neznam netko kaze da je prerano da bi test pokazao sta vi mislite o tome. U cetvrtak idem vaditi betu. 
    Inace zivim u Austriji I IVF sam tu radila. Kod Nas se beta vadi 12dana nakon embrio transfera. 

Hvala unaprijed

Mala 1
    03. Prosinac 2019. 08:57

Danijela mislim da je prerano. Dal su ti vracene blastociste? Pricekaj bar 10-ti dan pa onda test.
    Vec sam pisala da ja procurim pod utrogestanima i to 14 dana od punkcije. Kad taj dan prodje onda mozes test... Ali svakako je beta jedini pokazatelj 
    Sretno 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Danijela93
    03. Prosinac 2019. 09:40

Meni su izvadene 11 jajnih stanica od tih su se 6oplodile. 
    Jedna Blastocista mi je vracena I 5 su zaledili.
    Termin menstruacije Mi je vec prosao. Inace Sam vec trebala dobiti.. A vidjet cemo nadam se da ce biti pozitivno. :) 

Mala 1
    03. Prosinac 2019. 12:28

Gledas od punkcije, dan kad ti je bila punkcija + 14 dana. Ne gledas na svoju "normalnu" M... Neke zene ne dobiju uopće dok su na utrogestanima.... 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Danijela93
    03. Prosinac 2019. 13:24

Onda mi je danas 14. Dan. 

MimiDrimi
    03. Prosinac 2019. 15:26

Ima li netko da je imao sljedecu situaciju. Naime, iza mene je jedan IVF postupak, dobila sam M, prosla je i sada sam tu negdje oko plodnih dana. Naime, jucer i prekjucer spoting za vrijeme ovulacije. Citala sam da je to moguce, no nisam se s tim nikad susrela. Pretpostavljam da je to posljedica hormonske terapije iz prethodno stimuliranog postupka.... 
    ako zna netko nesto vise 😀

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

aanelaa
    03. Prosinac 2019. 22:05

pozz cure isto nova na forumu i prva potpomognuta. u petak transfer vracena 2 trodnevni da li je rano u ned radit test danas me pere neka nervozA

ivf 11/2019
    02/2020

• Snješka1808
    04. Prosinac 2019. 09:10

aanelaa

pozz cure isto nova na forumu i prva potpomognuta. u petak transfer vracena 2 trodnevni da li je rano u ned radit test danas me pere neka nervozA

Rano ti je.,čekaj bar da prođe deset dana

Danijela93
    04. Prosinac 2019. 09:18

Ja opet nisam mogla pricekati I napravila danas opet test 10dan nakon transfera I naravno opet negativan. Zena sto je imala isto transfer kada I ja uradila je danas test I njen je pozitivan. 

Bas Sam sva nikakva jedina nada koja Mi je ostala je Jos ta da sutra idem vaditi betu..:/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.