pozz cure isto nova na forumu i prva potpomognuta. u petak transfer vracena 2 trodnevni da li je rano u ned radit test danas me pere neka nervozA
Kao sto gi je snjeska napisala čekaj.
Trodneveni su i tek ce ti biti 9dnt....
Nakon blastica se meni o
9dnt jedva, ali jedva vidjela crtica.
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Danijela izvadi beta
Bilo je bas tu situaciju da je test negativan, a beta pozitivna...
Nadam se i drzim fige
Sretno
5ICSI - sin
Danijela izvadi beta
Bilo je bas tu situaciju da je test negativan, a beta pozitivna…
Nadam se i drzim fige
Sretno
Hvala ti puno sto uvijek nades vremena I odgovoris mi :)
Vidjet cu sutra sta ce mi beta pokazati.
Ima li netko da je imao sljedecu situaciju. Naime, iza mene je jedan IVF postupak, dobila sam M, prosla je i sada sam tu negdje oko plodnih dana. Naime, jucer i prekjucer spoting za vrijeme ovulacije. Citala sam da je to moguce, no nisam se s tim nikad susrela. Pretpostavljam da je to posljedica hormonske terapije iz prethodno stimuliranog postupka….
ako zna netko nesto vise 😀
Mene tu sad svi pumpaju da ću zatrudnim sad prirodno jer od ovoga prije zaostane svega pa bude valjda više folikula nego u normalnom ciklusu. Nemam spotting Al me počelo boluckat dole ko kad sam se bockala. Baš sinoć. Dobro se pratimo 😅👌🏼
Inače, šta se psihe tiče sam ok. Ono, imam malo anksiozni napadaje, malo plačem na reklame i život je na vagi, ali počela sam opet trčati, hodati, joga.. Vidim da nisam čista u glavi Al se trudim. Tek mi je 10.1. kontrolni pregled, trebalo bi to biti taman pred 3. ciklus od postupka, pa se nadam da se neće čekat nego da ćemo odma dalje. Isto ko ti Mimi, odlučila sam užicat u ovom periodu. Al evo, reko malo da vidim šta suborci rade 🤗 pozdrav svima i samo 💪🏼
Di ste cure?nisam neko Vrjeme ulazila,malo da pauziram hahaha,vidim da se pridružile nove🥰🙏sretno svima
Mala kako si ti?
Mimidrimi sta ima kod tebe?sad citam spoting ja sam to imala proslu ovulaciju .sve je to u redu .isto prvi IVF punkcija pa prirodni ciklus i biokemijska trudnoca.trenurno sam opet cekanje ovulacije 15dc mi je danas bila sam dva puta na PRP ,i stalno imam smedji izcjedak .
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Aanella drzim fige❣️
I kako je Mala rekla rano je za test budi strpljena
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vita ok sam, ne smijem se žalit.
Pozitivna beta je orva stepenica, onda krece najgore 😂, pregledi, jel sve ok, jel kuca srcw, jel jos tu..... Onak uzas
Nisam se u prvoj trudnoci tako svega bojala, sad sam uplašena kao nikada.... Ne znam zasto...
Muka mi je po cijeli dan, od jutra do noci.... Ali sve cemo izdržat za bebicu
Jesi ti ok?
5ICSI - sin
Meni je danas katastrofa Dan. Cula Sam se Sa svojom medicinskom sestrom koja je cijelo vrijeme u kontaktu sa nama. I pitala Sam je Dali je prerano znaci 10.dan od embrio transfera I test negativan. I ona Mi kaze da Onda najvjerojatnije nisam ostala trudna jer testovi su dobri.
Ja sam inzistirala da ipak vadim betu tako da idem sutra. U meni je jedan tracak nade da ce mozda krv pokazati drugacije nego test..
Meni je zao ako nekoga smaram ovdje Ali jesnostavno Mi je lakse ovdje pisati jer nekako sve ste vi ovdje prosle svasta.
Sortiraj odgovore
Najstariji