A ovdje sami blizanci. Pa to je bas krasno. Svima cestitam i zelim zdravu trudnocu. Mala, mozda moras cesce zbog te druge gestacijske , a i sigurnost je sigurnost. Neka tebe. Ja sam iz Slavonije isto i put uvijek kosta. Bas se napatim, al vjerujem da je to sve nista kada saznas lijepe vijesti 💪😉 Drzim fige i za drugo 😘
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Evo me
Jedna beba je s nama, druga ima žm, al lkodu se ne cuje srce
Uglavnom smo jako sretni i sad krecem na preglede kod svog ginekologa :)
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Mala1 vjerojatno si zato cesce morala na preglede, jer su pratili da li ce poceti kucati srce! Sretno dalje ❤️
Hvala puno Vuky!
😘
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Drage moje čestitam svima, ja sam danas malo bolje, za jedno 3mj idem opet al me svega strah.
Snješka ja idem sad odmah sa sljedecom M, isto me strah, ali sada znam sto ocekujem... i cemu se nadam... prvi put sam bila ziher da je to to... sad znam da su to samo metode pokusaja i promasaja... dati cu sve od sebe do uspjeha... i ti ces se posloziti brzo, sigurna sam...
Cure i ja prijavljujem negativnu betu( od ovog ponedjeljka..nekako nisam imala snage tipkati prije).
Bili su mi vratili 2 petodnevne balstice. Osjecam se jadno i tužno i mislim da nikada necu ostvariti trudnoću. Jos me vise ubijaju ljudi oko mene jer su sve cure trudne s prvim ili drugim dijetetom. Uzas..bas sam pala. Godine idu a pomaka nema.😓
Sorri sto sam depresivna ali me baš čopilo neko beznađe i bojazan.
Svima želim najveću sreću.😘
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Snješka ja idem sad odmah sa sljedecom M, isto me strah, ali sada znam sto ocekujem… i cemu se nadam… prvi put sam bila ziher da je to to… sad znam da su to samo metode pokusaja i promasaja… dati cu sve od sebe do uspjeha… i ti ces se posloziti brzo, sigurna sam…
Pa jel se može odma, i gdje idete? Ja sam u petrovoj, mene je jako strah imala sam dve van mater. Doktor na Svetom Duhu me operiro prošle godine i odrezo mi obadva jajovoda tako da su mi ovo jedine šanse ni sama neznam kako dalje, još mi je teže sad kad sam počela krvariti.
Cure i ja prijavljujem negativnu betu( od ovog ponedjeljka..nekako nisam imala snage tipkati prije).
Bili su mi vratili 2 petodnevne balstice. Osjecam se jadno i tužno i mislim da nikada necu ostvariti trudnoću. Jos me vise ubijaju ljudi oko mene jer su sve cure trudne s prvim ili drugim dijetetom. Uzas..bas sam pala. Godine idu a pomaka nema.😓
Sorri sto sam depresivna ali me baš čopilo neko beznađe i bojazan.
Svima želim najveću sreću.😘
Tako su i meni vratili, moramo skupiti hrabrosti i snagu i krenuti dalje, gdje ste išli
Sortiraj odgovore
Najstariji