Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MimiDrimi
    29. Studeni 2019. 09:25

A ovdje sami blizanci. Pa to je bas krasno. Svima cestitam i zelim zdravu trudnocu. Mala, mozda moras cesce zbog te druge gestacijske , a i sigurnost je sigurnost. Neka tebe. Ja sam iz Slavonije isto i put uvijek kosta. Bas se napatim, al vjerujem da je to sve nista kada saznas lijepe vijesti 💪😉 Drzim fige i za drugo 😘

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Mala 1
    29. Studeni 2019. 11:26

Evo me
    Jedna beba je s nama, druga ima žm, al lkodu se ne cuje srce
    Uglavnom smo jako sretni i sad krecem na preglede kod svog ginekologa :) 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

vuky
    29. Studeni 2019. 11:33

Mala1 vjerojatno si zato cesce morala na preglede, jer su pratili da li ce poceti kucati srce! Sretno dalje ❤️

Mala 1
    29. Studeni 2019. 12:27

Hvala puno Vuky!
    😘

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Amelie 1
    29. Studeni 2019. 13:15

Mala super! Pazi i mazi busu svoju🙃

• Snješka1808
    29. Studeni 2019. 14:54

Drage moje čestitam svima, ja sam danas malo bolje, za jedno 3mj idem opet al me svega strah. 

vuky
    29. Studeni 2019. 17:59

Snješka ja idem sad odmah sa sljedecom M, isto me strah, ali sada znam sto ocekujem... i cemu se nadam... prvi put sam bila ziher da je to to... sad znam da su to samo metode pokusaja i promasaja... dati cu sve od sebe do uspjeha... i ti ces se posloziti brzo, sigurna sam...

feli
    30. Studeni 2019. 09:09

Cure i ja prijavljujem negativnu betu( od ovog ponedjeljka..nekako nisam imala snage tipkati prije).
    Bili su mi vratili 2 petodnevne balstice. Osjecam se jadno i tužno i mislim da nikada necu ostvariti trudnoću. Jos me vise ubijaju ljudi oko mene jer su sve cure trudne s prvim ili drugim dijetetom. Uzas..bas sam pala. Godine idu a pomaka nema.😓
    Sorri sto sam depresivna ali me baš čopilo neko beznađe i bojazan.
    Svima želim najveću sreću.😘

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

• Snješka1808
    30. Studeni 2019. 15:44

vuky

Snješka ja idem sad odmah sa sljedecom M, isto me strah, ali sada znam sto ocekujem… i cemu se nadam… prvi put sam bila ziher da je to to… sad znam da su to samo metode pokusaja i promasaja… dati cu sve od sebe do uspjeha… i ti ces se posloziti brzo, sigurna sam…

Pa jel se može odma, i gdje idete? Ja sam u petrovoj, mene je jako strah imala sam dve van mater. Doktor na Svetom Duhu me operiro prošle godine i odrezo mi obadva jajovoda tako da su mi ovo jedine šanse ni sama neznam kako dalje, još mi je teže sad kad sam počela krvariti. 

• Snješka1808
    30. Studeni 2019. 15:46

feli

Cure i ja prijavljujem negativnu betu( od ovog ponedjeljka..nekako nisam imala snage tipkati prije).
    Bili su mi vratili 2 petodnevne balstice. Osjecam se jadno i tužno i mislim da nikada necu ostvariti trudnoću. Jos me vise ubijaju ljudi oko mene jer su sve cure trudne s prvim ili drugim dijetetom. Uzas..bas sam pala. Godine idu a pomaka nema.😓
    Sorri sto sam depresivna ali me baš čopilo neko beznađe i bojazan.
    Svima želim najveću sreću.😘

Tako su i meni vratili, moramo skupiti hrabrosti i snagu i krenuti dalje, gdje ste išli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.