![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Petrova
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Ja sam kod dr.Tomičića.
Kakav vam je plan za dalje?
Jesi se narucila u ambulantu? Ja dobila termin tek 3.1.
Ja 84.,on 81.
Idemo u Cito, mozemo nakon mjesec dana pauze, nakon kratkog protokola ( stimulacija blaga) smo, taman mi to pada tamo oko Bozica, zavisi od tog kakav ce mi biti ciklus!
Ja sam kod dr.Tomičića.
Kakav vam je plan za dalje?
Jesi se narucila u ambulantu? Ja dobila termin tek 3.1.
Nisam se naručila rekla mi biologica da dođem tek u drugom mj. Sad ni sama neznam, budem zvala da se naručim na pregled da vidimo šta dalje, kako je ovo sve psihički teško,.
Meni biologica nije nista rekla. Niti kakve su kvalitete blastice. Ivf sestre su mi rekle da se narucim u ambulantu s novom uputnicom.
Je,užasno tesko psihički..dižem se,zivim i liježem samo s tim mislima..jos kad vidis sve ukolo tvoje s djecom,a mi nista..pritisak sam sa sobom je jedva podnosljiv.
Ja 84.,on 81.
Same here! Ja sam isto u Petrovoj. Idem 15.1. ponovo, iza sebe jedan neuspjeli pokušaj, a oko mene svi sa djecom ili trudni i cekaju drugo-treće. Baš je jako teško.
Ali moramo dalje sa podignutom glavom. Samo jakima su dani ovakvi izazovi zato jer ih možemo podnijeti! 😉
Ja sam si rekla da ću uživati u blagdanima, pa krećem u akciju. 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Tako je! Samo jako naprijed!💪
Ja 84.,on 81.
vuky, ja sam isto u CIto, isto radila jedan ciklus pauze izmedju dva stimulirana. koliko sam citala po netu, za blagu stimulaciju je dovoljan jedan ciklus pauze, a za punu 3-4 mjeseca. jedino sto sam skuzila da bolnice rade pauzu od 4mj cak i kada je blaga stimulacija u pitanju. nisam sigurna zasto.
ovo sve sto pisete slazem se s vama... kada drugi oko vas cekaju drugo ili trece dijete. meni je tesko kada me kolegice koje imaju dijete ne shvacaju ozbiljno. kao ono, pretjerujem sto idem na ivf. u smislu sto se malo vise ne trudimo. nije to nitko izgovorio ali tako ispada :(
Zato imamo forum da se izjadamo jedna drugoj kad padnemo...😊
Ja nisam nikome jos rekla kroz sta prolazim pa mogu pricati samo s MM...i s vama na forumu kad trebam zensku podrsku a pogotovo od onih koje me razumiju i znaju kroz što prolazim(o).
Ja 84.,on 81.
Sortiraj odgovore
Najstariji