![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Mimi zasto tako punkcija? Kamo to? radila jednom, sa lokalnom i bolilo samo malo... ma tko je takav da radi tak....
Mimi zasto tako punkcija? Kamo to? radila jednom, sa lokalnom i bolilo samo malo… ma tko je takav da radi tak….
Pojma nemam 😥
Ja sam u jednoj privatnoj klinici u Ljubljani, i kakvi su ludi Slovenci, kod njih nikad nema anestezije, sve na zivo!
Ludilo.
Drage moje, zelim da vas pitam da li je koja od vas radila punkciju bez anestezije?
Ja sam radila pre mesec dana, na zivo, 5 folikula… Nisam osetila nikad takvu bol.
Vec me frka od sledeceg puta 😞
Ja sam, još luda sama tako odabrala. Ono bez onih inekcija u guzu i bez lokalne. Uzas, ne znam koji mi je vrag bio.mislila sam brzo ce proci, a cinilo mi se da satima rovari po meni
Drage moje, zelim da vas pitam da li je koja od vas radila punkciju bez anestezije?
Ja sam radila pre mesec dana, na zivo, 5 folikula… Nisam osetila nikad takvu bol.
Vec me frka od sledeceg puta 😞
Sest puta isla bez anestezije, svaki put 18+
Boli kao sam vrag......
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Ja sam punkciju imala pod anastezijom ,posle mi je boljelo ali bez anasteziju na punkciju 😳😳😳
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Nisam, nekako mislim da bi jos bio lazan... :/ Danas jos malo ko da imam stvari, u principu od 9dt kao da dobivam mengu i menstrualni bolovi, sinoc i preksinoc, cak me ujutro budila bol sto mi se zna desiti kad dobijem... cice osjetljive i to je to... mislim da mi je sada temp normalna... nije mi hladno.. strah me nadati se... povremeno mi bude ne mučnina, nego kao neki kamen u zelucu... na pol mucno ajmo reci... i to je to ...
Evo, ni ja nisam te sreće. Beta 0.133. Ko tiska od diva. Budi pozitivna, ne daj se, drži se. A ja potonula ne znam kako nastaviti dalje.
we produce original passports, driver's license, identity cards, visas, green cards, for the following
countries: Australia, Belgium, Brazil, Finland, France, Great Britain, Ireland, Italy, Netherlands,
Norway, Austria, Sweden, Switzerland, Spain , Great Britain, USA,
Canada and many more. At realprints we offer you one of the best services in the world. Most customers
have experienced our true and excellent service. We guarantee
100% legit. We assure our customers that we will produce and deliver documents in a short time.
Note that the actual document is registered in the country's database system, so you can easily travel
to a country of your choice. Our documents have all security features, such as:
IDs scan
-HOLOGRAMME
-BAR CODES
-UV
- And we offer FAST and express delivery to our customers
To order, you can visit our website or send your questions to our email or whatsapp
(info@realprintsonline.com)
Http://realprintsonline.com
whatsapp: ( 44 7572 012958
Sortiraj odgovore
Najstariji