Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi9
    21. Studeni 2019. 10:12

Drage moje, zelim da vas pitam da li je koja od vas radila punkciju bez anestezije? 
    Ja sam radila pre mesec dana, na zivo, 5 folikula... Nisam osetila nikad takvu bol.
    Vec me frka od sledeceg puta 😞

vuky
    21. Studeni 2019. 10:15

Mimi zasto tako punkcija? Kamo to? radila jednom, sa lokalnom i bolilo samo malo... ma tko je takav da radi tak....

• Mimi9
    21. Studeni 2019. 10:23

vuky

Mimi zasto tako punkcija? Kamo to? radila jednom, sa lokalnom i bolilo samo malo… ma tko je takav da radi tak….

Pojma nemam 😥
    Ja sam u jednoj privatnoj klinici u Ljubljani, i kakvi su ludi Slovenci, kod njih nikad nema anestezije, sve na zivo! 
    Ludilo. 

21. Studeni 2019. 10:56

Mimi9

Drage moje, zelim da vas pitam da li je koja od vas radila punkciju bez anestezije?
    Ja sam radila pre mesec dana, na zivo, 5 folikula… Nisam osetila nikad takvu bol.

Ja sam, još luda sama tako odabrala. Ono bez onih inekcija u guzu i bez lokalne. Uzas, ne znam koji mi je vrag bio.mislila sam brzo ce proci, a cinilo mi se da satima rovari po meni

Mala 1
    21. Studeni 2019. 11:45

Mimi9

Ja sam radila pre mesec dana, na zivo, 5 folikula… Nisam osetila nikad takvu bol.

Sest puta isla bez anestezije, svaki put 18+
    Boli kao sam vrag...... 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Vita26
    21. Studeni 2019. 13:55

Ja sam punkciju imala pod anastezijom ,posle mi je boljelo ali bez anasteziju na punkciju 😳😳😳

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

yvette
    21. Studeni 2019. 15:02

Marina21 jesi vadila danas betu ili sam nesto krivo shvatila?

21. Studeni 2019. 16:00

Vuky, ima šta nova? Jesi radila test? 
    TraTinčica?

vuky
    21. Studeni 2019. 16:18

Nisam, nekako mislim da bi jos bio lazan... :/ Danas jos malo ko da imam stvari, u principu od 9dt kao da dobivam mengu i menstrualni bolovi, sinoc i preksinoc, cak me ujutro budila bol sto mi se zna desiti kad dobijem... cice osjetljive i to je to...  mislim da mi je sada temp normalna... nije mi hladno.. strah me nadati se... povremeno mi bude ne mučnina, nego kao neki kamen u zelucu... na pol mucno ajmo reci... i to je to ... 

• Marina21
    21. Studeni 2019. 16:38

Evo, ni ja nisam te sreće. Beta 0.133. Ko tiska od diva. Budi pozitivna, ne daj se, drži se. A ja potonula ne znam kako nastaviti dalje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI