![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Marina21 uzasno mi je zao 😞 isplaci se, izbaci iz sebe... i onda hrabro naprijed... nekad zivot tako nije fer ... i sto je ovo, ima koji plusic .... :(
Evo, ni ja nisam te sreće. Beta 0.133. Ko tiska od diva. Budi pozitivna, ne daj se, drži se. A ja potonula ne znam kako nastaviti dalje.
Žao mi je. Neću ti pametovat o pozitivi, ja cmizdrim od subote.
Imaš li išta smrzlica?
Drage moje, zelim da vas pitam da li je koja od vas radila punkciju bez anestezije?
Ja sam radila pre mesec dana, na zivo, 5 folikula… Nisam osetila nikad takvu bol.
Vec me frka od sledeceg puta 😞
Ja sam, još luda sama tako odabrala. Ono bez onih inekcija u guzu i bez lokalne. Uzas, ne znam koji mi je vrag bio.mislila sam brzo ce proci, a cinilo mi se da satima rovari po meni
E stavarno jesi 😂
Svaki put kad pomenem anesteziju, odgovor je tipa: ma kakva anestezija, traje "paklenih" minut 😶
Drage moje, zelim da vas pitam da li je koja od vas radila punkciju bez anestezije?
Ja sam radila pre mesec dana, na zivo, 5 folikula… Nisam osetila nikad takvu bol.
Vec me frka od sledeceg puta 😞
Sest puta isla bez anestezije, svaki put 18+
Boli kao sam vrag……
Zeno tebi jedan orden odmah!
Pa kako 😥
Evo, ni ja nisam te sreće. Beta 0.133. Ko tiska od diva. Budi pozitivna, ne daj se, drži se. A ja potonula ne znam kako nastaviti dalje.
Mi sve znamo kako se osecas... Isplaci se.
Sutra je novi dan, grlim te.
Ma koji bezosjecajni ljudi... 😞 Ja sam osjetila bolove uz lokalnu, ne mogu zamisliti kako je bez....
Je ono netko rekao da su mu bili svi simptomi stali u nekom trenu? ovo je tako cudno...
Drage žene da se javim, jučer prokrvarila i završila na hitnoj. Hvala bogu sve je u redu i odgovara trudnoći od 5+4, vide se dvije gestacijske, kontrola za tjedan dana i strogo mirovanje. Htjela sam podijelit s vama iskustvo da ako se kojoj dogodi da se ne prestraši ko ja jučer jer sam mislila da je sve gotovo 😔.
Lelibeli, pročitala sam prvu rečenicu i već se prepala. A onda ostatak... pa čestitam sad još jednom, prvi put je bilo za jednu bebu, sad za drugu 😁
Libeli cestitaaaam i j za drugu bebe. Sada odmaraj i biti ce sve okej.
Marina, zao mi je, znam kako ti je. Ja sam betu od 0,4 dobila za svoj rođendan... :( al idemo dalje.... 😉😉😉
Cekam s vama plusice. Nadam se i vjerujem za cure koje su ostale. 😉
Moram priznati da mi je ovaj forum tako prirastao srcu. Kao da sam s vama na kavici :)
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Lelibeli i ja sam se prestravila kad sam pocela citati! Bitno da je sad sve ok 🙏
Marina zao mi je, zelim ti puno snage da to prebolis i krenes hrabro dalje🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji