Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    21. Studeni 2019. 17:11

Marina21 uzasno mi je zao 😞 isplaci se, izbaci iz sebe... i onda hrabro naprijed... nekad zivot tako nije fer ... i sto je ovo, ima koji plusic .... :(

21. Studeni 2019. 17:14

Marina21

Evo, ni ja nisam te sreće. Beta 0.133. Ko tiska od diva. Budi pozitivna, ne daj se, drži se. A ja potonula ne znam kako nastaviti dalje.

Žao mi je. Neću ti pametovat o pozitivi, ja cmizdrim od subote.
    Imaš li išta smrzlica?

• Mimi9
    21. Studeni 2019. 18:01

Bozma

Mimi9

Drage moje, zelim da vas pitam da li je koja od vas radila punkciju bez anestezije?
    Ja sam radila pre mesec dana, na zivo, 5 folikula… Nisam osetila nikad takvu bol.
    Vec me frka od sledeceg puta 😞

Ja sam, još luda sama tako odabrala. Ono bez onih inekcija u guzu i bez lokalne. Uzas, ne znam koji mi je vrag bio.mislila sam brzo ce proci, a cinilo mi se da satima rovari po meni

E stavarno jesi 😂
    Svaki put kad pomenem anesteziju, odgovor je tipa: ma kakva anestezija, traje "paklenih" minut 😶

• Mimi9
    21. Studeni 2019. 18:02

Mala 1

Mimi9

Drage moje, zelim da vas pitam da li je koja od vas radila punkciju bez anestezije?
    Ja sam radila pre mesec dana, na zivo, 5 folikula… Nisam osetila nikad takvu bol.
    Vec me frka od sledeceg puta 😞

Sest puta isla bez anestezije, svaki put 18+
    Boli kao sam vrag……

Zeno tebi jedan orden odmah! 
    Pa kako 😥

• Mimi9
    21. Studeni 2019. 18:05

Marina21

Evo, ni ja nisam te sreće. Beta 0.133. Ko tiska od diva. Budi pozitivna, ne daj se, drži se. A ja potonula ne znam kako nastaviti dalje.

Mi sve znamo kako se osecas... Isplaci se. 
    Sutra je novi dan, grlim te. 

vuky
    21. Studeni 2019. 18:11

Ma koji bezosjecajni ljudi... 😞 Ja sam osjetila bolove uz lokalnu, ne mogu zamisliti kako je bez....

Je ono netko rekao da su mu bili svi simptomi stali u nekom trenu? ovo je tako cudno... 

Lelibeli
    21. Studeni 2019. 19:20

Drage žene da se javim, jučer prokrvarila i završila na hitnoj. Hvala bogu sve je u redu i odgovara trudnoći od 5+4, vide se dvije gestacijske, kontrola za tjedan dana i strogo mirovanje. Htjela sam podijelit s vama iskustvo da ako se kojoj dogodi da se ne prestraši ko ja jučer jer sam mislila da je sve gotovo 😔. 

21. Studeni 2019. 19:40

Lelibeli, pročitala sam prvu rečenicu i već se prepala. A onda ostatak... pa čestitam sad još jednom, prvi put je bilo za jednu bebu, sad za drugu 😁

MimiDrimi
    21. Studeni 2019. 19:46

Libeli cestitaaaam i j za drugu bebe. Sada odmaraj i biti ce sve okej.
    Marina, zao mi je, znam kako ti je. Ja sam betu od 0,4 dobila za svoj rođendan... :( al idemo dalje.... 😉😉😉
    Cekam s vama plusice. Nadam se i vjerujem za cure koje su ostale. 😉 
    Moram priznati da mi je ovaj forum tako prirastao srcu. Kao da sam s vama na kavici :)

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Amelie 1
    21. Studeni 2019. 20:06

Lelibeli i ja sam se prestravila kad sam pocela citati! Bitno da je sad sve ok 🙏
    Marina zao mi je, zelim ti puno snage da to prebolis i krenes hrabro dalje🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.