Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Studeni 2019. 22:19

vuky

Hvala cure, smirile ste me… svasta nadem kad trazim … a sto je blize beta, cini mi se dalje i teze… bas svega prolazimo…
    Mala1 nekako mislim da nema smisla do subote test, dok mi ne izade brevactid… valjda necu poludjeti do tada….

Kad si ga ono primila?
     ja sam ga primila u utorak i već u subotu je beta bila 6. Iznenadila sam se da j tako brzo izašao iz mene, ajd da je ljeto, piješ, znojis se, a nisam baš ni bila aktivna. samo nemoj test radit, izgleda da on reagira i na manje od 25 kako piše na njemu.
    Marina, prirodnjake možeš već sljedeći ciklus, a za stimulirani je meni dr. rekao 3 mjeseca pauze. Sretno s betom!

vuky
    19. Studeni 2019. 22:33

35,4-36,7mjerila sam temp tek od 6dt - samo jer mi je bilo ledeno a moji svi pod temp preko 38, i sad me kopkalo kakva bude... bila je maloprije 36, pa sada 36,7... valjda to nema ipak veze pod hormonima... nisam mjerila bazalnu, a ni inace nisam pratila temp... nego me zbunilo jer ko progesteron bi trebao dizati temp...
    Booster sam u petak primila... strpiti cu se sa testom do pon... 
    sorry cure, samo piiiiii... a realno, znam da nista ne mora znaciti nista...

yvette
    19. Studeni 2019. 23:52

Drzim fige da je to dobar znak, i meni je bilo hladno kad mi je temp pala na 36.4, i dugo dugo vremena u trudnoci se nije dizala. Isto sam na utrogestanu.
    Prvih nekoliko dana mi je bila 37 i cak sam popiskila sjenicu nesto rano oko 6 dnt i onda samo pad temperature, bas sam se bila prepala da cu procuriti, cak me i bolilo jako.

• Marina21
    20. Studeni 2019. 08:29

yvette

Drzim fige da je to dobar znak, i meni je bilo hladno kad mi je temp pala na 36.4, i dugo dugo vremena u trudnoci se nije dizala. Isto sam na utrogestanu.
    Prvih nekoliko dana mi je bila 37 i cak sam popiskila sjenicu nesto rano oko 6 dnt i onda samo pad temperature, bas sam se bila prepala da cu procuriti, cak me i bolilo jako.

Mene je jučer baš bolilo, tako da sam loše sanjala i slabo spavala i od tog lošeg sna bila u stresu cijeli dan. Popila sam normabel ujutro, i navečer, računam bolje to nego da trpim taj stres.
    Od simptoma apsolutno ništa. Imala sam mučninicu, al znam je imat i prije m. Sad je i suprug ima, tako a možda je nekakav virus. Znači sve visi u zraku do ujutro... Strah me te bete ko vraga... Više od aspiracije. Na zadnjem uzv prije aspiracije je došla sestra doktoru reći kako nekome u 8 folikula nije bilo ni jednog jajašca.. Možete zamisliti psihu osobe koja to čuje 2 dana prije aspiracije. 

MimiDrimi
    20. Studeni 2019. 09:23

Bozma

Majic, ja sam se u Splitu probala upisat kod 2 doktora.prvi mi je dao kontracepciju i da dodjem svaki mjesec s novim nalazom.nakon 4-5 mjeseci mi se cinilo da me samo zavlaci i da me nikad nece ni primit jer su kasnije fsh i lh bili dobri a androstedion nije. nakon toga sam pokusala kod drugog….slicno….dobila femoston…pocela ga piti ali me to kopkalo….vrijeme ide, prosla cijela godina a ja se ne pomladjujem i jos sebi uzimam mogucnost i da prirode o ostanem trudna a ni korak blize nisam postupku. Ni jedno od njih dvoje me nije nikad pregledalo, inace uvijek imam bar 6 antralnih….svi su gledali iskljucivo taj jedan prvi nalaz hormona. Kasnije su mi i nalazi hormona bili OK, cak i AMH bolji na drugom nalazu. Cudno mi je zasto me nisu bar u prirodnjak primili, vidim po forumima da se u Ri i Zg to naveliko radi. Meni nisu ni spomenuli.
    Nadam se da će to kod tebe drugačije bit, a i godine ti idu u prilog.

Od cega Bozma visi amh izmedju dva nalaza? Sto si jela, pila, radila? Help jako me zanima....

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Marina21
    20. Studeni 2019. 10:04

MimiDrimi

Bozma

Majic, ja sam se u Splitu probala upisat kod 2 doktora.prvi mi je dao kontracepciju i da dodjem svaki mjesec s novim nalazom.nakon 4-5 mjeseci mi se cinilo da me samo zavlaci i da me nikad nece ni primit jer su kasnije fsh i lh bili dobri a androstedion nije. nakon toga sam pokusala kod drugog….slicno….dobila femoston…pocela ga piti ali me to kopkalo….vrijeme ide, prosla cijela godina a ja se ne pomladjujem i jos sebi uzimam mogucnost i da prirode o ostanem trudna a ni korak blize nisam postupku. Ni jedno od njih dvoje me nije nikad pregledalo, inace uvijek imam bar 6 antralnih….svi su gledali iskljucivo taj jedan prvi nalaz hormona. Kasnije su mi i nalazi hormona bili OK, cak i AMH bolji na drugom nalazu. Cudno mi je zasto me nisu bar u prirodnjak primili, vidim po forumima da se u Ri i Zg to naveliko radi. Meni nisu ni spomenuli.
    Nadam se da će to kod tebe drugačije bit, a i godine ti idu u prilog.

Od cega Bozma visi amh izmedju dva nalaza? Sto si jela, pila, radila? Help jako me zanima….

Mimi ja imam snižene vrijednosti amh, 11.84 (1.66), i nakon toga 12.70 (1.78) i nakon prvog nalaza bila samteško deprimirana i tražila kako mogu poraditi na tome, uglavnom, sve što je dobro za jajca - d vitamin, 1000jedinica štrcalica za ispod jezika, koenzim q10, pa čak i ajurverdski pripravak od korijena divlje šparoge shatavari za koji kažu da je ženski tonik za dugo spolno zdravlje i vitalnost 😅. Vrijednosti  možeš tako malo popraviti ali ne previše. Svakako nema štete malo se boostati vitaminima. 

vuky
    20. Studeni 2019. 10:49

Marina koliko imaš godina?
    Meni je npr. AMH bio 8,47 u jednom labu, a 12,46 u drugom, razlika je mjesec dana u vadenju nalaza i pila sam u tom periodu neki homeopatski čaj i uzimala granulice... 

TraTinčica
    20. Studeni 2019. 10:54

Cure, danas me panika uhvatila jer mi krenulo prljanje (sukrvica) u subotu bi trebala betu vaditi, a planirala sam sutra ili u petak kucni test napraviti.... Jel imao netko takve simptome? 🙁

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Mala 1
    20. Studeni 2019. 10:58

TraTinčica

Cure, danas me panika uhvatila jer mi krenulo prljanje (sukrvica) u subotu bi trebala betu vaditi, a planirala sam sutra ili u petak kucni test napraviti…. Jel imao netko takve simptome? 🙁

Koji ti je dan od punkcije, kad bi kao trebala dobigi? 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

TraTinčica
    20. Studeni 2019. 11:00

Danas 😔

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.