Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MimiDrimi
    20. Studeni 2019. 13:40

Vuky koji homeopatski čaj si pila ako se možeš sjetiti? I o kojim granilicama pričaš? 😉
    Marina21 sve si koristila kao i ja. Dobila sam dvije i kvalitetne sto je super. Shatavari prah sam čula da je dobar, no nisam ga konzumirala 😉

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

MimiDrimi
    20. Studeni 2019. 13:47

Vekyca ja sam preniskim amh sam 9dan ciklusa imala 1 folikul. Dodjem 11 dan na ultrazvuk kad osim njega od 18mm jos dva komada od 16mm. Do tada ih nije bilo. To ti naraste preko noć. Think pink i sretnoooooo 😉

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

vuky
    20. Studeni 2019. 14:35

Ne mogu se sjetiti jer sam to lupila kod Dr.Sadikovića u Ljubuškom, on me pregledao i dao mi je taj caj s obzirom na dijagnozu, hormone i taj neki preglef koji je radio, sve smo uzeli od njih i nazalost nije bilo naziva da upamtim! 
    Cure, ja idem danas malo lagano vjezbati, poludjeti cu... jos su mi ko menstrualni bolovi, ali cim nesto radim ih ni ne kuzim... izludjeti cu do bete 🤣

• Marina21
    20. Studeni 2019. 14:39

vuky

Marina koliko imaš godina?
    Meni je npr. AMH bio 8,47 u jednom labu, a 12,46 u drugom, razlika je mjesec dana u vadenju nalaza i pila sam u tom periodu neki homeopatski čaj i uzimala granulice…

Imam 34! Točno dan nakon rođendana dobila m, krenula u ivf, 2. Aspiracija, 7. Transfer. Sutra beta. 

vuky
    20. Studeni 2019. 14:41

Ne lupila, nego kupila 😁

vuky
    20. Studeni 2019. 14:42

Zelim ti sretno sutra ... kako se osjecas? Meni je transfer bio 10.11. A beta u pon... 

• Marina21
    20. Studeni 2019. 15:24

Kako se osjećam... Hm.. Ludo hahah. Danas me recimo ne boli drob ko jučer. Možda je bilo do stolice ne znam. Spava mi se, Al to je od utrogestana. Jučer sam bila 100% uvjerena ne da ću prokrvariti, nego da jesam. Pa sam plakala. Pa mi je mama rekla da popijem normabele. Pa sam bila u redu. Danas sam super psihički, onako, ravno mi je. Spremna sam na sve. Sisice me ne bole ni najmanje. Možda bradavice malo na pritisak. Al to ne smatram nikakvim simptom om. Imala sam mučninice 3 jutro za redom, Al jutros je i suprug imao. Odnose nismo imali od prije transfera. Ne vježbam, ne dižem teško, jedem non stop... I tako oo. Guglala sam i našla ovaj forum i sad mi on pomaže da idem iz dana u dan jer s vama nisam sama hah. I to vam je to. I da, blastocista je bila srednje kvalitete je*** ti srednju kvalitetu. Hahah. Luda sam to je ukratko. 

vuky
    20. Studeni 2019. 15:33

Joj da, ta raspolozenja, up and down... Ja sam jucer bila grozno, zivcirali su me svi... bez razloga... i bila sam isto sigurna da je skroz gotovo! nemam mucnine, ali mi povremeno ko da je mucno/stoji nesto u zelucu... i danas mi sva hrana ima bezveze okus... sve sto mi je inace fino, danas mi onako... ali povremeno jos boli trbuh! Cice isto, nista posebno... cini mi se da predvecer budu osjetljivije! Mene povremeno boli (i to kad sam mirna i ležim) a povremeno ko nesto presjece kroz jajnike... bo... uglavnom, mislim da nam sve moze biti simptom i ne mora... obzirom na sve hormone.... meni su vracene ko dvije odlucne trodnevne morule i vidjela sam ih, fino su se podjelile, ali vjeruj mi da ni to ne umiri puno .... opet nista to ne znaci...

TraTinčica
    20. Studeni 2019. 16:27

Joj hvala Vam cure na podrsci, evo ja se isplakala...sve me obuzelo :( i sad sto bude bude. 🙏🏻

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

20. Studeni 2019. 17:58

Vekyca, ne brini, i ja svaki put na prvoj folikulometriji imam samo 2, kasnije bi mi dr. pisao samo 4 a na punkciji bilo 6 stanica.
    TraTinčice, ti bo mogla i test već napravit ako nisi primala boostere.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.