Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi9
    22. Studeni 2019. 08:58

vuky

Mislim, nije mi to najgore, nego puno bi lakse minus probavila i sve da sad ne moram svima nesto objasnjavati i ponovo i ponovno emotivno sve prolaziti… ne znam sto cemo dalje… pustiti cu sve…

Apsolutno te razumem. 
    Posto zivim preko grane u mogucnoati sam da svojima nista ne govorim, jer su daleko i samo bi brinuli, ali zato njegovi, posebno majka, kao lanac oko vrata, taman kad zelim da zaboravim eto je, i to me iscrpljuje. Moj suprug naravno ne zna da mi njegova majka govori kako bi trebali da se razidjemo ukoliko ne budemo imali dece, jer oni ne mogu da zamisle sina (ne nas nego sina kao jedinku) da sutra nema dece!
    Molila sam supruga da nista ne govorimo i nije razumeo zasto, ali posle prvog neuspeha je shvatio jer je izludeo od pitanja. Ovaj put cutimo 😶

• Marina21
    22. Studeni 2019. 09:00

Baš to šta ste rekle sve... Vi mi ovde pomaže da prođem kroz sve lakše. 
    Sretna sam za vas koje ste uspjele ko za sebe! 
    Jučer sam malo tako dramila pa se sredila i izašla van. Što je tu je. Jutros sam opet baš ne postoji bolji izraz od u kurcu ali eto tako sam. Sad će malo radit jogu i uživati u suncu koje je izašlo. 
    I mene muči taj povratak na posao. Nekako bih najradije dala otkaz. 
    Zvala sam Petrovu, rekli su da uzmem novu D1 i u siječnju da se javim za novi postupak. Ne znam samo dal da mijenjam doktora obzirom da mi ovaj ni jednom nije bio na pregledu, ni na punkciji, a ni na transferu. Ako ima koja cura iz Petrove za kakav prijedlog kod koga da odem.
    Nemam ništa smrznuto, od 7 jajnih stanica, 4 se oplodile, 3 stale u razvoju, 1 blastocista vraćena. 

• Marina21
    22. Studeni 2019. 09:01

Mimi9

vuky

Mislim, nije mi to najgore, nego puno bi lakse minus probavila i sve da sad ne moram svima nesto objasnjavati i ponovo i ponovno emotivno sve prolaziti… ne znam sto cemo dalje… pustiti cu sve…

Apsolutno te razumem.
    Posto zivim preko grane u mogucnoati sam da svojima nista ne govorim, jer su daleko i samo bi brinuli, ali zato njegovi, posebno majka, kao lanac oko vrata, taman kad zelim da zaboravim eto je, i to me iscrpljuje. Moj suprug naravno ne zna da mi njegova majka govori kako bi trebali da se razidjemo ukoliko ne budemo imali dece, jer oni ne mogu da zamisle sina (ne nas nego sina kao jedinku) da sutra nema dece!
    Molila sam supruga da nista ne govorimo i nije razumeo zasto, ali posle prvog neuspeha je shvatio jer je izludeo od pitanja. Ovaj put cutimo 😶

Ajme grozno! Drži se. Te neke stvari su bitni je od ičeg. Držite se ❤️

vuky
    22. Studeni 2019. 09:43

Mimi9 žao mi je, drzi se... a suprugova mama je jako bezosjecajna žena... mozda ipak trebas reci suprugu na neki način da ti je to rekla, iako znam da je to skakljivo, svakako ih drzite dslje od sebe!
    Marina21  i ki cemo skoro otici dir po suncu, onda cu na trening napokon pravi danas... sutra beta, u pon zatvoriti bolovanje i vratiti se na posao 500km od muza... mislim da cu i ja napokon morati se odluciti za otkaz!
    Raumisljam kamo na pregled sada, jer kao sa nama je sve ok... no očito sa mnom nesto nije sto netko propusta! Isto nemam snrznuto nista, imala sam samo 2 stanice, obhe su se odlično oplodile i bili subidlicni embriji i nista....

• Marina21
    22. Studeni 2019. 09:59

vuky

Mimi9 žao mi je, drzi se… a suprugova mama je jako bezosjecajna žena… mozda ipak trebas reci suprugu na neki način da ti je to rekla, iako znam da je to skakljivo, svakako ih drzite dslje od sebe!
    Marina21 i ki cemo skoro otici dir po suncu, onda cu na trening napokon pravi danas… sutra beta, u pon zatvoriti bolovanje i vratiti se na posao 500km od muza… mislim da cu i ja napokon morati se odluciti za otkaz!
    Raumisljam kamo na pregled sada, jer kao sa nama je sve ok… no očito sa mnom nesto nije sto netko propusta! Isto nemam snrznuto nista, imala sam samo 2 stanice, obhe su se odlično oplodile i bili subidlicni embriji i nista….

Di si bila na postupku? 
    I mi smo "zdravi". Ja sam čak bila na histeroskopiju, otkloniti su mi nekako zadebljanje fundusa maternice... Mislila sam sad je to to. Niko nema nikakvo rješenje... Odgovor... Ništa. A informacije daju na kapaljku. 

vuky
    22. Studeni 2019. 10:05

Bila sam u Cito, razgovor nula bodova, no nisam ga iskreno ni zahtjevala... zabrijaka sam da cemo ovako uspjeti 100% i info sam potrazila tu po forumu i na nekoliko stranih foruma! Ali sam odnos, hmmm... bika na dva uzv, trajali su 1min, sa uzv i razgovorom... punkcija bez razgovora, transfer kad je zavrsio mi je rekao da budem dobar domacin, da su oni svoj dio obavili odlicno ... i bilo mi na vrh jezila a kako se to bude dobar domacin embrijima, no presutila... tada mi je to minimalno komunikacihe odgovaralo, no sada cu morati potraziti neke odgovore... i mozda malo detaljniji pristup... razmisljam o dr.Škvorcu....

vuky
    22. Studeni 2019. 10:06

Di si ti na postupku? Mi smo isli pvt, jer sam si ja ufurala da ce mi jedan postupak biti dovoljan... mislim da cu pkakati par dana... :/ 

Lelibeli
    22. Studeni 2019. 10:36

Cure žao mi je zbog vas 😔 glavu gore i nemojte se predat. Ja sam prošla Split, Zagreb i na kraju se odlučili za Prag i vjerujte nisam požalila, od samog pristupa do odnosa prema meni, mužu on je čak bio sa mnom na transferu 🤗dobili smo čak slike i video razvoja beba, prvi put da sam se osjećala sigurno i da netko zna šta radi. Nastavak znate 😊🍀🍀. Ono što nemaju kod nas je Embryo glue, mene je to odmah kupilo, to pomaže zametku da se zaljepi za endometrij, jer do sada svaki put vraćene super blastociste a uvijek negativan ishod. Ako mogu još kako kome pomoć slobodno pitajte 🤗

vuky
    22. Studeni 2019. 10:42

Mene je muz odmah jutros pitao za Prag ako hocu, ali to je tako puno para... i onda da nam bude neuspjeh opet.... mene je ovo toliko pogodilo i pogadalo da ne znam ako bi opet... Sa kim si tamo komunicirala? Da li si prvo preko maila ili ste odmah isli gore na pregled?

• Marina21
    22. Studeni 2019. 10:48

Lelibeli

Cure žao mi je zbog vas 😔 glavu gore i nemojte se predat. Ja sam prošla Split, Zagreb i na kraju se odlučili za Prag i vjerujte nisam požalila, od samog pristupa do odnosa prema meni, mužu on je čak bio sa mnom na transferu 🤗dobili smo čak slike i video razvoja beba, prvi put da sam se osjećala sigurno i da netko zna šta radi. Nastavak znate 😊🍀🍀. Ono što nemaju kod nas je Embryo glue, mene je to odmah kupilo, to pomaže zametku da se zaljepi za endometrij, jer do sada svaki put vraćene super blastociste a uvijek negativan ishod. Ako mogu još kako kome pomoć slobodno pitajte 🤗

Ako imaš vremena i volje molim te napiši postupak i cijenu. Hvala ti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.