![](/media/img/6f/66/f992ab31875ba4ef30d8.jpeg)
Danas 😔
Gle ja sam uvijek dobivala tocno 14 dana od punkcije bez obzira na utrogestane. Isto pocne s brljanjem, lagano i onda kak treba....
Kod mene to nikad nije dobar znak, al znam da sam citala da je kod nekih bila trudnoća.... Popiski test ili vadi betu
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Sretno
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Da danas mi je 14 dan od punkcije i 9 od transfera. :((
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Ja sam danas dobila,sutra idem na ultrazvuk i krecem opet u prirodni ciklus ,ali dogovorila sam sa doktorom malo dublje u nalaze uci pregledati,i dodatne pretrage raditi 💪🏻💪🏻
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Pozz cure. Ja sam skroz nova u svemu ovome. Prosli pon su me stavili na Decapeptyl, pa su mi od petka uveli i Gonal. Danas sam bila na folikulometriji i imam 2 folikula. Inekcije se nastavljaju jos 2 dana pa u petak opet folikulomerija. Ima li netko da ima slicna iskustva i stvore li se ti folikuli... Dal da se nadam necemu🤔... Hvala unaprijed
Vekyca ja sam na prvoj imala tri folikula, pa pet, pa na kraju deset! Sretno! 🤞
Tratinčica
Kako vec rekla Mala,da to brljavenje Moze biti trudnoca i Moze biti i menstruacija,meni prvi put nakon punkcije i transfera kako je krenula smedje tako je i dosla menga.a znam puno cura koje imale trudnocu,evo sad ovaj put mi krenulo smedje ali jedan dan,i stalo ali na kraju biomemiska
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Pozz cure. Ja sam skroz nova u svemu ovome. Prosli pon su me stavili na Decapeptyl, pa su mi od petka uveli i Gonal. Danas sam bila na folikulometriji i imam 2 folikula. Inekcije se nastavljaju jos 2 dana pa u petak opet folikulomerija. Ima li netko da ima slicna iskustva i stvore li se ti folikuli… Dal da se nadam necemu🤔… Hvala unaprijed
Ne brigaj se. Sigurno ih ima i više, i uzgoji ćeš ih sigurno još do punkcije. Samo pozitivno, bez stresa, opušteno, vitamini, bez kofeina i alkohola.
Sortiraj odgovore
Najstariji