![](/media/img/6f/66/f992ab31875ba4ef30d8.jpeg)
Lelibeli Cestitam,samo miruj i pazi na sebe i bebice i Bice to sve u redu.
Marina ,kad malo progutaš neuzspjeh snažno dalje ,jednom ce uzspjeti💪🏻💪🏻
Mimidrimi -snažne smo jel tako?
Vuky kako se ti drzis nisam pregledala sve,tebi je 9dnt?jel test bio ?pozitivan ili?
Evo ja sam opet vec krenula danas bila na pregled drugi dan ciklusa,idemo polako dalje i vjerujem ovaj ce mi biti vec treci transfer i nadam se trećoj sreci 😀😃🥰i tako i vama svu snagu ovog svjeta
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ja danas ujutro radila kucni test koji je negativan 😢 i dalje imam prljanje, nisam prokrvarila ali bez obzira mi se svijet srusio i isplakala dusu prije posla. Sutra ujutro jos moram betu vaditi i to je to 😢😢😢
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Vita26 11dt danas, betu bi mogla i subotu, nisam radila test zbog boostera, nebi se htjela zavaravati...
Malo su mi se smirili menstrualni bolovi, cice jos osjetljive, iscjedak pojacan i to je to... ko mega pms, samo zasad bez menge...
Ja danas ujutro radila kucni test koji je negativan 😢 i dalje imam prljanje, nisam prokrvarila ali bez obzira mi se svijet srusio i isplakala dusu prije posla. Sutra ujutro jos moram betu vaditi i to je to 😢😢😢
Možda nas još i iznendadiš. Moja kolegica na testovima nije imala ništa 12dnt a beta preko 100. A ja sam imala pozitivne testove na betu 6
Zdravo Cure.. Da znate da sve pratim i da svima zelim mnoogo srece srpljenja i snage!! Trenutno sam u iscekivanju novog postupka skoro sam uradila AMH po prvi put u zivotu - 21,1pmol/L. Da li je to OK za 27 god? Antralne mjerim (takodje prvi put) za 10dana. Pocela sam da treniram i da pijem CoQ10(120mg), folacin (5mg) i D3 (1000IU). Da li su ovo dovoljnr doze s obzirom da imam jedan neuspjeli ivf i da su mi dijagnostikovali fibrozne jajnike (pojacana membrana folikula)? Malo skrecem s teme ali ako neko ima komentar na ovo moje bila bih zahvalna. Ja se cekalicama pridruzujem u januar/februar..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
I ja sam jutros napravila test, negativan je...niti placem nizi nista, bilo bi predobro da je plus... betu cu vaditi ili sutra ili u pon, ne znam dal da sto govorim muzu... Najgore mi se sada vratiti na posao i prezivjeto poglede svih ljudi tamo 😞
Vuky žao mi je jako....
Što se tiče ljudi - zaboli te. Većina neće ništa ni pitati
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Mislim, nije mi to najgore, nego puno bi lakse minus probavila i sve da sad ne moram svima nesto objasnjavati i ponovo i ponovno emotivno sve prolaziti... ne znam sto cemo dalje... pustiti cu sve...
Sortiraj odgovore
Najstariji