Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majic44
    19. Studeni 2019. 16:47

Bozma

Majic, ja sam se u Splitu probala upisat kod 2 doktora.prvi mi je dao kontracepciju i da dodjem svaki mjesec s novim nalazom.nakon 4-5 mjeseci mi se cinilo da me samo zavlaci i da me nikad nece ni primit jer su kasnije fsh i lh bili dobri a androstedion nije. nakon toga sam pokusala kod drugog….slicno….dobila femoston…pocela ga piti ali me to kopkalo….vrijeme ide, prosla cijela godina a ja se ne pomladjujem i jos sebi uzimam mogucnost i da prirode o ostanem trudna a ni korak blize nisam postupku. Ni jedno od njih dvoje me nije nikad pregledalo, inace uvijek imam bar 6 antralnih….svi su gledali iskljucivo taj jedan prvi nalaz hormona. Kasnije su mi i nalazi hormona bili OK, cak i AMH bolji na drugom nalazu. Cudno mi je zasto me nisu bar u prirodnjak primili, vidim po forumima da se u Ri i Zg to naveliko radi. Meni nisu ni spomenuli.
    Nadam se da će to kod tebe drugačije bit, a i godine ti idu u prilog.

Ma znam za godine, to je svima mantra.. Al u betiplus me isto tako odbila doktorica Dmitrovic bez da me pregledala. Doduse trebali smo preko hzzo. Za Split me iskreno nista to ne cudi, ja sam iz Zadra al zivila sam u Splitu dvi ipo godine i imala najgoru valjda ginekologicu🙄 njoj je sve bilo ok a nalazi losi. Mozda bi bila pokusala u Cito bar jedan postupak jer mi je tad amh bio oko 3.6 a sad je 2.5 otprilike.. Ugl pokusaj u Zagrebu, sigurno bi mogla bar prirodnjake. Nemoj odustajat! 

• Mimi9
    19. Studeni 2019. 17:05

vuky

Mimi9 u prirodnom ciklusu obično idu zenice koje imaju smrznutih embrija ili izmedu stimuliranih postupaka! S obzirom da si imala blagi postupak, ocito su odlucili da ne treba pauza! Sretno i uspješno❤️
    A što se tice suprugove obitelji, ako vam sire nezadovoljstvo, ne govorite im o postupku i isklhucite ih maksimalno, ne treba vam negativna energija….

Hvala ti puno na odgovoru.
    Najgore je sto nisam imala blagi postupak jer su doze bile bas jake ali ja nisam odreagovala na stimulaciju 😣 doktorka mi je rekla da je ocekivala hiperreakciju pre nego ovu moju situaciju. Bas sam bila srecna danas a sad vec strahujem. 💪💪💪

19. Studeni 2019. 17:10

Vita26, ja prvi put dobila isti dan kad sam prestala stavljat utrogestan. A sad nista....u subotu prestala, u ned.se probudim s grcevima i poveselila se da je to to...bar će PMS proć do poned. i još nisam dobila. Stvarno nema pravila. Ti si prosli put pod utrogestanom prokrvarila a vidi sad nista. 
    Šta se tiče menge i biokemijske, ne bi trebala bit bolnija nego inače.
    Nećemo više radit testove prije bete...ubuduće školski kako je dr. propisao 😁 
    Baš smo nekako loše počele tjedan Vuky i TraTinčica, vi ćete ga sad popravit, koliko je vjerojatno da baš sve bete ovaj tjedan budu negativne....ok Daisy je imala dobru betu jučer, ali nije joj prva pa se ne računa 😉

Amelie 1
    19. Studeni 2019. 17:16

Mala kad imas pregled? Hoce to biti prvi?
    Vita meni dosla tek dva tjedna poslije uzimanja terapije, moram priznati da je bila bolna i da su ugrusci izlazili iz mene. 

• Marina21
    19. Studeni 2019. 18:15

Ćao svima! Vidim da ste sve u istom košaru ko i ja. Meni je danas 12. Dan nakon transfera 1 blastociste. Sise su me prestale bolit prije 6 dana i otad sam zabrinuta. Noćas sam loše spavala jer me bolio drob i baš sam uvjerena da je to pms a beta mi je tek prekosutra. Sad sam imala čudnu situaciju - prilikom velike nužde sam očito se malo jače stisnula, i na papiru je bila hrpa utrogestana, bit će od 5 dana.. I kad sam se ustala na školjci par kapi krvi... Sad ne znam što je to i od čega. Al evo moram podijelit s nekim ko je u situaciji kao ja, znam da me jedino vi možete razumijet

Mala 1
    19. Studeni 2019. 18:54

Daisy100

Mala kad imas pregled? Hoce to biti prvi?
    Vitameni dosla tek dva tjedna poslije uzimanja terapije, moram priznati da je bila bolna i da su ugrusci izlazili iz mene.

Daisy bila sam u subotu, imamo 2 gestacijske vrecice. Cekam petak i pregled opet.... 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

vuky
    19. Studeni 2019. 19:15

Marina ja valjda svaki put prilikom velike nužde vidimda mi izade puno utrogestana, a imam poprilican zatvor.... cak sam se par puta uplasila dal ostane tog uopce 😊 A za krv, prati dalje sto se dogada... ja sam malo krvi imala samo dan nakon transfera, sad dalje nista...
    Meni je danas 9dt 3-dnevnih, u petak me zabolilo po noci jako i bolilo par minuta ... do tad povremeno nesto po trbuhu, u biti od transfera malo trbuh, malo jajnici, malo križa, pa nista... Sad treci dan kako cice osjetim, najprije jedan dan jednu bas probadanje, pa drugu, danas manje, prema pazusima, ali nista puno... i jucer i danas povremeno ko da sam dobila osjecaj i bolovi i sve... svjesna sam da je to sve mozda od utrogestana, mozda bi krenula M, a utric joj neda... beta u pon... 

Vita26
    19. Studeni 2019. 20:43

Bozma,nema vise testova 😂😂😂
    Evo meni vec krece smedje sad cu ja ponovo u postupak ..Hahhaha valjda hoce mi uhvatiti ..Daisy koliko si ti prije imala neuzspjeha pa sad uzspjelo?
    Mala sretno ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Amelie 1
    19. Studeni 2019. 20:51

Vita imala jednu trudnocu koja je prekinuta u 14. tjednu jer je plod bio pun anomalija i nespojiv sa zivotom i dvije biokemijske.

19. Studeni 2019. 20:54

Daisy, želim ti da ovaj put prođe uredno i mirno do kraja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.