Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina21
    19. Studeni 2019. 21:04

Ovo je strašno psihički teško i moram vam priznati vi ste najnormalniji grupa cura po svim forumima koje sam prelistala do sada! Meni je beta prekosutra i s jedne strane sam izgubila sve nade jer svi simptomi koje imam su pms simptomi. A opet duboko negdje gajim malu nadicu da će bit sreće... Koliko čekate za idući postupak? Nisam željela uopće pitati doktore kako ide u slučaju neuspjeha. 

Amelie 1
    19. Studeni 2019. 21:14

Bozma hvala ti❤️
    Marina simptomi ti nista ne znace, ali stvarno! U svim tim mojim trudnocama je bilo drukcije i kad sam bila uvjerena da sam trudna i imala sve kakti simptome, nisam bila i obrnuto.

vuky
    19. Studeni 2019. 21:20

Ja sam sada nasla da ukoliko je niska temperatura ukazuje da nije uspjelo ugnjezdivanje embrija ili je stao razvoj, doduse u clanku pricaju o bazalnoj, a ja mjerila tjelesnu... ali sad vjerujem da nista od ovoga ... 

Marina sretno sa betom prekosutra... simptomi nista ne znace... jer smo pod utricima, estrogenom... 

Mala 1
    19. Studeni 2019. 21:20

Marina21 kao sto ti je Daisy napisala simptomi ne znace ništa. Ja ih ni sada nemam osim osjecaja kao da cu dobiti svami cas i vjeruj mi kad got piskim pregledavam papir....
    Sto se iduceg poatupka tice javis se svom mpo doktoru pa zajedno odlucite sto cete. 
    Sad ide Bozic, blagdani pa znam da ih većina ide na go.... Mozda preskocit ciklus oa nagodinu u nove pobjede... 

Zelim ti veliku betu ❤️😘

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Mala 1
    19. Studeni 2019. 21:22

vuky

Ja sam sada nasla da ukoliko je niska temperatura ukazuje da nije uspjelo ugnjezdivanje embrija ili je stao razvoj, doduse u clanku pricaju o bazalnoj, a ja mjerila tjelesnu… ali sad vjerujem da nista od ovoga …

Marinasretno sa betom prekosutra… simptomi nista ne znace… jer smo pod utricima, estrogenom…

Vuky nemoj se bedirat i cemu uopće mjerenje temp kad smo pod utricima
    To mi nikada nije palo na pamet... 
    Bolje ti popiski jedan test sutra pa prekosutra nego da se ovako bediras bzvz
    Meni je stalno bilo hladno, ne znam jel se sjecas da sam pisala, i sad se smrzavam, radi mi grija je a jos sam upalila klimu u sobi da grije

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Vita26
    19. Studeni 2019. 21:23

Daisy i ja tebi zelim sad nek bude sve uredno do kraja jer nakon toliko srpljenje i naravno suza svatka od nas zasluzuje da na kraju dobije svoje malo zlato ❤️Sto vrjedi vise od svega na ovom svjetu😇
    Marina ima Daisy pravo svako ima drugacije tjelo i vjeruj mi takodjer svatko postupak je drugacije,trudnički simptomi su slicni PMS-u tako da ne moj previse sikirati ,jedino sto preostaje je samo vjerovati ako ne bude sad Bice sljedeci put,Bice onda kad najmanje budes zapravo nadao.svatka od nas svaki put se nada da ce ovaj put biti i to i trebamo tako misliti .Biologinja ljepo mi objasnila-i kad sve uredu i lad prirodno pokusas ostati trudan i zna ti kasniti menstruacija i mislimo to je to ali onda ona dodje,i neznamo da je bila vjerovatno biokemijska trudnoca,E kad idemo na umjetno znamo kad je biokemijska znog bete,ali to je jako vjerovatna mogucnost da bas sljedeci ciklus Bice uzspjesan.Od srca zelim da uzspije svima❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    19. Studeni 2019. 21:26

Vuky Poslusaj sta kaze Mala ,ne moj mjeriti temperaturu ja sam do bete imala stalno 37,2 i hladno mi je bilo i opet nista.ne brini i stvarno pokusaj da se opustis ,Citaj nesto ljepo i do god Beta ne pokaze suprotno vjeruj da si trudna.i sta se testa tice hmmm znam da u budice ni to vise necu,moj je bio pozitivan i 5,6,7,8.9 dan i sta na kraju ,Beta 1,3

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Amelie 1
    19. Studeni 2019. 21:32

Vuky i ja sam pisala, meni je najvisa bila 36.5, nemoj mjeriti i bedirat se, ta temperatura bi mozda nesto znacila da ides potpuno prirodno u trudnocu, ovak natrpane hormonima od stimulacije pa u terapiji, to nikako nije pouzdan podatak.

vuky
    19. Studeni 2019. 21:57

Hvala cure, smirile ste me... svasta nadem kad trazim ... a sto je blize beta, cini mi se dalje i teze... bas svega prolazimo...
    Mala1 nekako mislim da nema smisla do subote test, dok mi ne izade brevactid... valjda necu poludjeti do tada....

yvette
    19. Studeni 2019. 22:02

vuky

Ja sam sada nasla da ukoliko je niska temperatura ukazuje da nije uspjelo ugnjezdivanje embrija ili je stao razvoj, doduse u clanku pricaju o bazalnoj, a ja mjerila tjelesnu… ali sad vjerujem da nista od ovoga …

Marinasretno sa betom prekosutra… simptomi nista ne znace… jer smo pod utricima, estrogenom…

Vuky kolika je temp i jeli stalno ista? Meni je bila do 6 ili 7 dnt 37 stupnjeva a onda je pala na 36.4. Sve je u redu. Beta je bila ko kuca.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.