Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simba 1989
    19. Studeni 2019. 12:35

Bozma

Evo beta je ocekivano 2. Znala sam, ali isto mi se place a vracam se na posao smjeskat ljudima koji misle da imaju problema.

Ovo mi je tako poznato.. Svijet ti se ruši, doslovno te u prsima boli, vraćaš se na posao i slušas probleme tipa nemoze si kupiti štikle, ide na živce stari auto i još pored svega pred kupcima osmjeh na lice 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

vuky
    19. Studeni 2019. 12:40

Samo loše vjesti ova dva dana 😞 nadam se da bude bolje skoro.... ja mislim da necu prolaziti to ponovo.... i sad sam upala u pms mode... cice bolne, cijelo vrijeme osjecam ko da cu dobiti... samo je ocito sve par dana prije nego da je moj prirodni ciklus...

Vita26
    19. Studeni 2019. 12:48

Mala 
    Ja sam kod Popovića sad ,a sad ko koga si bila?
    Dobar mi je Popovic.Bila sam kod Sijanovica ali on je na bolovanju

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Mimi9
    19. Studeni 2019. 14:05

Drage zene, 
    Imam pitanje za vas, posto ja nista ne razumem. 
    Sta znaci kada idete na prirodni ciklus posle vantelesne? 
    Naime, imam 34 godine, muz i ja smo zajedno 5 godina i tih 5 pokusavamo prosiriti familiju. Desava se da saznajem da imam nizak AMH (1,1 i za samo 3 meseca je pao na 0,7) i da mi jajnici ne rade bas najbolje jer su smanjeni.
    Bili smo u privatnoj klinici, i usla sam u skraceni postupak, inekcije u stomak do stop inekcije, izvadjenih 5 folikula od kojih je samo jedan imao jc. Posle dva dana su mi vratili embrio, od simptoma sam imala Sve do 6-og dana posle transfera, nakon toga sve nestalo i osecala sam da nema nicega u meni… Pustos 😥
    E sad, ocekivala sam da cu i ja uci u taj "prirodni ciklus" nakon neuspele vantelesne ali evo danas me doktorka zvala i rekla da dodjem drugi dan bakon ciklusa i krecemo sve opet isto. Sta kazete na to?
    Izvinjavam se zbog dugog teksa jer nemam nikoga da pitam osim vas, inace trpim veliko nezadovoljstvo sa strane suprugove familije 😞

Mala 1
    19. Studeni 2019. 14:38

Vita26

Mala
    Ja sam kod Popovića sad ,a sad ko koga si bila?
    Dobar mi je Popovic.Bila sam kod Sijanovica ali on je na bolovanju

Isto kod Popovica, dobar je, tako pricaju, al onda me nastimulirao da hodat nisam mogla, teska hiperstimulacija pa sam odustala od njega i prebacila se u Petrovu... 
    Onda sam imala 26godina, uredne cikluse i ovulaciju a on me ubio s hormonima. Mislim da toliko hormona nisam primila ukupno 2 puta u Petrovoj i u punoj stimulaciji kod dr L

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

Mala 1
    19. Studeni 2019. 14:40

Sad sam kod Lucingera 

5ICSI - sin

Amelie 1
    19. Studeni 2019. 15:05

Mala koliko si ti trudna po zadnjoj mengi, kak se osjecas?

Mala 1
    19. Studeni 2019. 15:13

Daisy100

Malakoliko si ti trudna po zadnjoj mengi, kak se osjecas?

5+5
    Osjecam se kao da nisam trudna i samo me stomak malo boli...... Nemam (jos) apsolutno nikakvih simptoma
    Jedva cekam pregled

5ICSI - sin

vuky
    19. Studeni 2019. 15:19

Mimi9 u prirodnom ciklusu obično idu zenice koje imaju smrznutih embrija ili izmedu stimuliranih postupaka! S obzirom da si imala blagi postupak, ocito su odlucili da ne treba pauza! Sretno i uspješno❤️ 
    A što se tice suprugove obitelji, ako vam sire nezadovoljstvo, ne govorite im o postupku i isklhucite ih maksimalno, ne treba vam negativna energija....

Vita26
    19. Studeni 2019. 15:20

Ja ne koristim nista jer idem na svoje prirodnu Ovulaciju,samo prije transfera pocinjem sa vaginaletama i estrofemom i naravno vitamine koje pijem i sad i ciklu Hahahha.
    Samo neznam koliko cu sad cekati mengu?jel ce biti bolna jer sam imala biokemijsku trudnocu

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.