Pozdrav cure,nova sam ovdje, ali već više od godinu dana u postupcima MO.
U ned sam imala punkciju, a u srijedu transfer jedne jajne 6stanične.Sve je bilo ok do jučer oko podne
Uhvatila me muka i povraćanje i isto se ponovilo navečer, sve se to desilo nakon što bi pojela. Od terapija pijem aspirin, folacin, vitamin d, decortin, estrofem i vaginalno utroges.
Znam da je još rano za ikakve simptome, ali ako je netko imao slične simptome, ... Pomagajte 😥😥😥😥😘😘
To ti je bilo na nervnoj bazi. Mislim na to sto si povratila.
Meni je danas tek 5.dan od embriotransfera. 1 osmocelijski embrion i polaku su stali simptomi koje sam imala na pocetku. Boleo me stomak na pocetku od stimulacije i jajnici su me boleli kao pred mengu.
Moj embrij ima malo fragmentacije pa se nesto i ne nadam.
Imam problem sa probavom od samog pocetka al to je od utrica.
Meni je probava uz sve ovo ok.... Malo sjemenki i jogurta i pomaže.. Sve u svemu igra živaca do bete...
Bas tako.
Definitivno najtezi deo.jel ima jos nekog sa pms simpotimima?
I kako se osecate od utrogestana?
Vita26, ja nemam iskustva, ovo mi je prva vantelesna, ali po onome sto sam se informisala do sada, cini mi se da to kod tebe moze biti bas, basss dobar znak…drzim ti fige
Koliko cekas na betu?
Posto mrljanje na ulosku idem sutra 8dan vaditi betu,tako rekao doktor.nadam se dobrom
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Pozdrav svima, citam vas vec danima ali prvi put vam pisem. Nasa borba traje 3godine., do trudnoce nazalost ne dolazi nikako, suprug je bio obolio pa smo morali zamrznut spermice radi kemoterapije. I sad kad je to sve iza nas, odlucili smo se na prvi ivf. Kod mene je vise manje sve u redu, blago policsticni jajnici ali ciklusi uredni. Na punkciji mi je aspirirano 13 stanica, ali zbog suprugovih losih spermica rekli su nam da neznaju oce se sta uspit oplodit i uspilo ih je 9.Transfer sam imala 04.10 3.dan 2 osmostanicna embrija ,ostalo nije uspijelo doci do blastice. Nikakvih simptoma nemam, osim danas 9dpt kad me zigalo u jajnicima i ledja me bole uzas, i sad primjetim na dnevnom ulosku tamni trag krvi, skroz malo, ali sam se bas zabrinula. Svaki savjet dobro dosao :) oprostite na maloo duzem postu
Bas tako.
Definitivno najtezi deo.jel ima jos nekog sa pms simpotimima?
I kako se osecate od utrogestana?
Meni je osmi dan nakon transfera, pms simptomi tri dana vec, sve izrazeniji... da vec prestajem da se nadam lepoj beti. Ja sam na.utrogestanu 3 puta dnevno, i cini mi se da jedini simptom je to da vise spavam, pored sve napetosti zaspim olako....ja primam i progesteron depo svaki treci dan, i bockam sebi.fraxiparine svakodnevno zbog trombofilije...
Vita26, ja nemam iskustva, ovo mi je prva vantelesna, ali po onome sto sam se informisala do sada, cini mi se da to kod tebe moze biti bas, basss dobar znak…drzim ti fige
Koliko cekas na betu?
Posto mrljanje na ulosku idem sutra 8dan vaditi betu,tako rekao doktor.nadam se dobrom
Vita26, zelim ti lepo iznenadjenje sa betom
Pozdrav hrabre žene 🙂
Pratim vam već duže a pišem prvi puta . U postupku sam umijetne oplodnje četvrti puta . Danas mi je 5 dana nakon transfera i svakodnevno osijcam simptome bas kao da ću dobiti mengu , bockanje jajnika...
Držim nam svima palčeve 💕😘
Isto i ja. 6 dan i bas su se od danas pojacali pms simtomi.
Jos mi nekako i temperatura tela niska. A to kao ne valja. Kazu da kad padne temperatura to znaci da stize ciklus.
Imam istu terapiji kao Mara87.
Sortiraj odgovore
Najstariji