Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emy20
    25. Rujan 2019. 17:27

Ja cu postaviti jedno glupo pitanje mozda vi cure koje ste iskusnije mozete odgovoriti. Zasto se nakon transfera ne smije usisvati? Pitanje je skroz glupo ali sam morala pitati. Sve smijes umjereno raditi osim usisavanja, to mi nije jasno. 

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    25. Rujan 2019. 18:47

Emy20

Ja cu postaviti jedno glupo pitanje mozda vi cure koje ste iskusnije mozete odgovoriti. Zasto se nakon transfera ne smije usisvati? Pitanje je skroz glupo ali sam morala pitati. Sve smijes umjereno raditi osim usisavanja, to mi nije jasno.

Nije gupo pitanje i neznan zasto meni niko nikad nije rekao da nesmim usisavat samo je rekla oni dan transvera jos odmor i bez naprezanja ostalo sve normalnooo!

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

yvette
    25. Rujan 2019. 19:27

Emy meni su rekli da moze doci do torzicije/okretanja jajnika ukoliko radim nagle pokrete jer su uvecani. Cuvaj se naglih i ponavljajucih pokreta.

• Emy20
    25. Rujan 2019. 21:54

Hvala cure na odgovoru, znaci MM neka i dalje usisava😂😂

yvette
    25. Rujan 2019. 23:15

Emy neka radi, nece se usisati samo 😂😂
    Ja svog malo iskoristavam ili bolje receno vracam mu, stalno mi mora dodavati nesto po kuci, pa ajde zatvori prozor hladno je, ajde provjeri jesu li vrata zakljucana itd.
    Neka malo vidi kako je to.

• mmare
    25. Rujan 2019. 23:54

Pozz curke,

Nova sam ovdje na forumu. Zanima me dali netko ima iskustava sa dvostanicnim embrijima koji su smrznuti treci dan? Isla sam na stimulirani IVF ali je na kraju doslo do jace hiperstimulacije, te je naravno transfer odgodjen. Iskreno u prethodnim postupcima sto sam isla nikada nisam pitala kakvi su embriji i sve to, a ovaj puta su mi rekli da su smrznuti samo dvostanicni embriji. I sada naravno me pati dali to uopce ima kakve sanse da bi se to mozda i moglo primiti na kraju ili nazalost ne, jer ipak su to embriji stari tri dana od punkcije, a nisu se vise podijelili od dvostanicnih?! 🤔😢

• lucija2020
    26. Rujan 2019. 10:27

Meni su ovaj put vratili 1 cetverostanicni, jedan dvostanicni, isto me zanima kakve su šanse dvostanicnog, iako ja mislim da nema pravila ako oce oce 😀

• AndyF
    26. Rujan 2019. 11:33

Cure pomagajte danas mi je 12 dan od transfera imam uzasno grceve dali bi mogla kakvu tabletu popiti
    I dali se moze test napravit i popodne ,ako sam trudna moralo bi pokazat nesto i popodne

• AndyF
    26. Rujan 2019. 11:35

Yvete 3dan mi je od transfera i danas bi napravila testic 

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    26. Rujan 2019. 11:41

lucija2020

Meni su ovaj put vratili 1 cetverostanicni, jedan dvostanicni, isto me zanima kakve su šanse dvostanicnog, iako ja mislim da nema pravila ako oce oce 😀

Heej meni ti je bas prosli put moja dok mi je transver radila kazala kako su imali jenu zenu u 42 godini i bila joj dvostanicna non stop i oni je otpisali ka ono ona trudna i to blizanzci 🤗 tako da nema pravila da im je ona uzor i uvik je se sijeti jer kaze nekad ni najbolja ne uspije a ove druge uspiju tako da je sve do tijela i zelim ti svu srecu svijtaa❤🙏🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.