Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    26. Rujan 2019. 11:48

mmare

Pozz curke,

Nova sam ovdje na forumu. Zanima me dali netko ima iskustava sa dvostanicnim embrijima koji su smrznuti treci dan? Isla sam na stimulirani IVF ali je na kraju doslo do jace hiperstimulacije, te je naravno transfer odgodjen. Iskreno u prethodnim postupcima sto sam isla nikada nisam pitala kakvi su embriji i sve to, a ovaj puta su mi rekli da su smrznuti samo dvostanicni embriji. I sada naravno me pati dali to uopce ima kakve sanse da bi se to mozda i moglo primiti na kraju ili nazalost ne, jer ipak su to embriji stari tri dana od punkcije, a nisu se vise podijelili od dvostanicnih?! 🤔😢

Evo i tebi njoj ista prica zato samo hrabrooo🙏🤗❤
    Heej meni ti je bas prosli put moja dok mi je transver radila kazala kako su imali jenu zenu u 42 godini i bila joj dvostanicna non stop i oni je otpisali ka ono ona trudna i to blizanzci 🤗 tako da nema pravila da im je ona uzor i uvik je se sijeti jer kaze nekad ni najbolja ne uspije a ove druge uspiju tako da je sve do tijela i zelim ti svu srecu svijtaa❤🙏🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• mmare
    26. Rujan 2019. 11:54

Belaaa

Evo i tebi njoj ista prica zato samo hrabrooo🙏🤗❤
    Heej meni ti je bas prosli put moja dok mi je transver radila kazala kako su imali jenu zenu u 42 godini i bila joj dvostanicna non stop i oni je otpisali ka ono ona trudna i to blizanzci 🤗 tako da nema pravila da im je ona uzor i uvik je se sijeti jer kaze nekad ni najbolja ne uspije a ove druge uspiju tako da je sve do tijela i zelim ti svu srecu svijtaa❤🙏🤗

Hvalaa puno na lijepim rijecima. ❤️❤️ Vidjeti cemo sta ce biti na kraju. Naravno da se nadam da ce napokon uspjeti. Kada dodje do FET-a, javim. Puuuseee svim curkama, i naravno sretno svima 🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️

• amber
    26. Rujan 2019. 11:54

Hej cure evo mene opet danas mi je 7 dan od transfera jedan cetverostanicni jedan 2 stanicni dali je normalno imat grceve u trbuhu onaj osjecaj kao pred menstruaciju jel to moguca implantacija sta mislite? Bel zaboravila koji je tebi dan danas?

yvette
    26. Rujan 2019. 12:03

AndyF ja bi izbjegavala lijekove za slucaj da si trudna. Nisam shvatila jeli 3 ili 12 dan nakon transfera? 
    Koji dan nakon punkcije je transfer bio?

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    26. Rujan 2019. 13:51

amber

Hej cure evo mene opet danas mi je 7 dan od transfera jedan cetverostanicni jedan 2 stanicni dali je normalno imat grceve u trbuhu onaj osjecaj kao pred menstruaciju jel to moguca implantacija sta mislite? Bel zaboravila koji je tebi dan danas?

Hej amber draga meni ti je danas 8 dan🤗😁😍🙏❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• amber
    26. Rujan 2019. 14:08

lucija2020

Meni su ovaj put vratili 1 cetverostanicni, jedan dvostanicni, isto me zanima kakve su šanse dvostanicnog, iako ja mislim da nema pravila ako oce oce 😀

U istom smo polozaju lucija2020 koji jr tebi danas dan imas kakve simptome?

• AndyF
    26. Rujan 2019. 14:15

Yvett 3 dan su mi stavili moju mrvicu  ,a danas mi je 12 dan ,sad mi je bolje,prestali su bolovi

yvette
    26. Rujan 2019. 14:21

Amber, Bella  sretno
    AndyF pa mozes uraditi test, ali ukoliko rezultat nije pozitivan da znas da si moras dat jos koji dan jer nekima se beta luci kasnije. Ako napravis javi nam. Drzim fige 🤞🏻
    Ja ti se stvarno divim na samodisciplini da ne radis testove, ja je nemam. Radila sam test od 3 dana nakon transfera kada sam znala da je nemoguce da pokaze, ali disciplina mi je 0 bodova.

• lucija2020
    26. Rujan 2019. 14:53

amber

lucija2020

Meni su ovaj put vratili 1 cetverostanicni, jedan dvostanicni, isto me zanima kakve su šanse dvostanicnog, iako ja mislim da nema pravila ako oce oce 😀

U istom smo polozaju lucija2020 koji jr tebi danas dan imas kakve simptome?

Peti mi je dan ako se dan transfera računa kao nulti 🙈 ma sve me pomalo bolucka ali to je još od punkcije i svega toga tako da nisam relevantna! Imaš ti kakve simptome 🤗

• AndyF
    26. Rujan 2019. 18:26

Yvett meni se valjda beta ne izlucuje dovoljno danas ,a danas sam trebala dobit
    Napravila test ali nista jos ponovit cu za 3 dana mozda ce bit bolje jer sve simptome imam da jesam trudna pa me to sad iznedadilo
    Imam grceve,bole me jajnici,pocele me i cice bolit i ne podnosim miris hrane,pa sam malo sad razocarana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.