Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    24. Rujan 2019. 10:34

Ivana kod tebe je isto blastica bila? Mozes napraviti test, ali moras znati da nekom pokaze rano, a nekom test pokaze tek tamo 11 dan. 

• AndyF
    24. Rujan 2019. 17:55

Ja nemam bolne cice ,mozda malo osjetljive bradavice ali mi je veliki pritisak u trbuhu,danas me opet grcilo,mislila sam da cu dobit ali nista
    7 i 8 dan sam imala jake bolove i grcilo me kao da cu dobit
    9 dan nista i danas 10 dan me isto ujutro grcilo kao da ce mi doc jer po pravilu bi sutra trebalo doc ali nista ni danas
    Trajalo me sat vremena i prestalo 
    Nadam se da ce bit pozitivno i da mi nece od sutra doc
    Molim Boga svaki dan i nadam se da ce mi uslisit molitve

yvette
    24. Rujan 2019. 18:56

Andy koji dan je bio transfer, 3.ili 5.? Neces raditi test prije bete, bas su je kasno stavili.
    Mene ti svaki dan grci, ali jucer sam dobila sjenu, a danas svijetliju crticu
     https://imgur.com/a/God2pHG
    Grcevi su nezahvalni zato sto doslovno mogu znaciti bilo sto.  Mene isto boli kao da cu dobiti svaki cas, imam sve simptome pms-a, napuhnuta sam, gladna, bole me grudi...

• Pidoca
    24. Rujan 2019. 19:54

Pozdrav  cure, evo da vam se i ja pridruzim, danas mi je 8dnt fet 2 blastociste, imam test ali ga ne zelim napravit bojim se, imam sve tipične simptome pms-s, glava rastura, nervoza, bolovi itd, danas trebala dobiti, beta mi je u cetvrtak ako je procurim.
    Sretno cure svima

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

yvette
    24. Rujan 2019. 20:10

Pidoca sretno ti !! Svaka cast kako izdrzavas, ja sam pocela od 3 dana raditi testove. 
    Malo me brine sto mi je veceras temp.pala na 36.4, a prethodnih dana bila 37.

• Ivana97
    24. Rujan 2019. 21:50

Peti dan mi je bio vracen. Muz isto laze da sacekam jos bar do petka ili subote a ja nekako nestrpljiva hehe

Da blastica je bila. Bole me grudi i ledja, 4.dan me toliko bolio stomak al ono na 5min i popusti sto se tice toga sad je ok, cesto mi bude muka i vise sam na wcu piskim, nadam se najboljem :D

• Ivana97
    24. Rujan 2019. 21:51

Kaze*

yvette
    24. Rujan 2019. 23:18

Nadam se da je to to. 🍀

• zelja89
    25. Rujan 2019. 00:19

Da li se bilo kome od vas desilo da nakon transfera imate nesanicu,a isto tako u toku noci stalno buđenje i potreba da protezete noge? Izgleda da ja imam nrke čudne "simptome " 😏😏😏😏

• zelja89
    25. Rujan 2019. 10:37

Prijavljujem od sinoc stalno "čupanje" - ziganje podno stomaka,samo na jednom mjestu,i to svakih pola sata-sat se javi i poprilično jako. Danas je 5 det

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.