Super, ja nemam smrzlica iako je bilo dosta js, nisu se dobro razvijale tako da su sve nade polozene u ove 2. Sram me reci no ja sam vec od danas krenila s testovima, lakse mi je kad vidim da je negativan onda manje razmisljam ostatak dana. Od simptoma grudi bolne i zgaravica no to mi zna biti i u pms-u
Super, ja nemam smrzlica iako je bilo dosta js, nisu se dobro razvijale tako da su sve nade polozene u ove 2. Sram me reci no ja sam vec od danas krenila s testovima, lakse mi je kad vidim da je negativan onda manje razmisljam ostatak dana. Od simptoma grudi bolne i zgaravica no to mi zna biti i u pms-u
Ja razmisljam da uradim test ali sacekacu jos koji dan sve me strah hehe..
Lala 27 betu radim 4.10 tako da ima jos vremena
Danas mi je 7 dan od transfera i malo sam napuhana i temperatura mi je vec par dana i prekjucer i jucer me je jako desni jajnik bolio i malo me peklo i to je sve
Lala 27 betu radim 4.10 tako da ima jos vremena
Danas mi je 7 dan od transfera i malo sam napuhana i temperatura mi je vec par dana i prekjucer i jucer me je jako desni jajnik bolio i malo me peklo i to je sve
Kad ces radit testic?
Hej cure evo da vam se pridruzim i ja bila juce na transferu kako ste vi ste mirovale do bete jeste li imali odnose niki nista nije rekao za to pa sta vi kazete?
Odnose ni slucajno do bete,magnezij svaki dan,lagana setnja,zbog cirkulacije..nemoj se ulijenitii,ja sam svaki dan juhu od telecu od kosti,zbog te sluzi,..kofein ne cesto,i naravno ne teze pd 2 kg nista.
Hvala …ni za magneziji niko nista nije rekao kako to pijete mislim koju dozu?
Najvise do 400mg..ja sam.bila 300 jer je prenatalu bilo.taodjer nesto.
Amber zadnji put sam u 11 danu dobila tako da necu radit do 12 dana,a trebala bi dobit u srijedu
Hej cure evo da vam se pridruzim i ja bila juce na transferu kako ste vi ste mirovale do bete jeste li imali odnose niki nista nije rekao za to pa sta vi kazete?
Odnose ni slucajno do bete,magnezij svaki dan,lagana setnja,zbog cirkulacije..nemoj se ulijenitii,ja sam svaki dan juhu od telecu od kosti,zbog te sluzi,..kofein ne cesto,i naravno ne teze pd 2 kg nista.
Hvala …ni za magneziji niko nista nije rekao kako to pijete mislim koju dozu?
Najvise do 400mg..ja sam.bila 300 jer je prenatalu bilo.taodjer nesto.
Hvala
Cure pomagajte,meni vec od 7dana transfera boli dole skroz nisko u maternici ,koda mi se grci ,sinoc je bas bila neka ostra bol koda cu dobit ali hvala Bogu prestalo i sad mi je ok
Jucer mi je malo i miris hrane smetao i neka tezina u zelucu
Danas mi je 9 dan transfera
AndyF Sve ti je to normalno, i ja sam imala takve bolove. Nemoj se sikirati. Vidjela sam da test nećeš raditi dok ne prođe 12 dana, ali ako skupiš snage slobodno uradi sutra da znaš na čemu si, naravno ako si spremna za test 😊 Ništa nemoj ni žuriti, ali gledam po sebi, lakše bi mi bilo da što prije saznam rezultat. Držim fige 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji