Meni je isto 5dan ali dvodnevnog, primila sam i jucer i jutros inekciju pa imam i propadanja i grcenja, ali moguće da je sve zbog njih!
Yyette cestitam na plusicu 🤗
Pozdrav cure, i ja sam jucer bila na transferu. Vraćena 1 blastocista. Skroz samo lagano probadanje u jajnicima ali jučer na UZV doktorica veli da su jajnici još dosta natečeni od aspiracije. Transfer je rađen 5.dan. Test moram napraviti 3.10.posto je prvi put ne mogu dočekati nadam se da će brzo proći ovih 8 dana. Sretno svima vama
Evo cure da prijavim i svoje tegobe… Od jucer imam menstrualne bolove, danas jos jace. Kad bi se kretala pojacavaju se, osjetim bockanje u oba jajnika, i bol mi cak bude do kriza i kao bubrezi da me bole. Sve mi izgleda ko da cu dobiti mengu uskoro i ocito da ce biti bolna. 😬 grudi me ne bole vec par dana, malo su samo napuhane i to je to. Po rasporedu u petak bi trebala dobiti inace.
Evoo me po prvi put odee i sad kad ovo citaaam imamo sretnuu Trudnicuuuu❤😍 lijepo je znati sve ove simptomee😁
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Eto, osim bolnih bradavica, suhih usta i bolnih leđa počelo mi trnuti stopalo. Danas sam pišnula test i imamo +
Korina, beta je stvarno visoka…
I ovee simptome je lijepo znati moje drage Trudnicee ❤🙏😍 nadam se da cu i ja tu srecu dozivjeti ubrzooo🙏🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
A sad pozdrav cure na ovom sam nova tamo negdje stara😁 u iscekivanju sam testica radjen transver dvodnevni danas mi 7 dan od transvera pisala sam tamo vec curamaa! Od dva nesupijela ☹ postupka i jedne inesminacije ovo je 3 postupak!
Od sipmtoma jedino sta me zna boliti kao da cu dobiti samo u blazem stadiju sinoc prvi put malo jace trajalo mozda po ure i prestalo preko dana sve ok nista ne boli malo se osjecam umorno , i malo osjecam pritisak tezinu oko maternice i malo jajnike ali sve normalno radim i fukcioniram i nasojim biti opustena tu i tamo uzmem magnezij! 🤗🙏❤ Nadaj mo se sinoc to sta je bas malo jace bolilo da je bilo od oplodnjee🤗🙏
Vaki nisu crne misli, ja sam ti jedna od onih koja i kad dobije mengu kaze ok super bar znam da sam ziva. Ili kako se sa curam na drugoj temi zezamo to znaci da sam 1 dan trudna kad dodje menga. Hahaha… Ako nije sudje nije sto da ja. Znam da bi me razalostilo da dodje, al boze moj ne ide na silu.
Korina ja sam isto uzasno zedna zadnje dane. Ja samo pijem, a onda stalno trcim na wc. Mokraca mi je prozirna. Mozda me zato i bole bubrezi. Ajde drzim fige da bude veeeelika beta ti. Jesi poslje radila jos kohi test? Ja planiram u petak ga pa sto bude.
I ovo kad vidim veseli me i meni mokraca skroz prozirnaa🙏🤗❤ a u prijasneim neuspijelm zuta zutaa ☹
Cure drage, ima vas ovaj mjesec dosta, sa srećom svima, neka to bude ljetne bebice 2020. 🙏🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji