Amber, Bellasretno
AndyFpa mozes uraditi test, ali ukoliko rezultat nije pozitivan da znas da si moras dat jos koji dan jer nekima se beta luci kasnije. Ako napravis javi nam. Drzim fige 🤞🏻
Ja ti se stvarno divim na samodisciplini da ne radis testove, ja je nemam. Radila sam test od 3 dana nakon transfera kada sam znala da je nemoguce da pokaze, ali disciplina mi je 0 bodova.
Hvala😘
Meni su ovaj put vratili 1 cetverostanicni, jedan dvostanicni, isto me zanima kakve su šanse dvostanicnog, iako ja mislim da nema pravila ako oce oce 😀
U istom smo polozaju lucija2020 koji jr tebi danas dan imas kakve simptome?
Peti mi je dan ako se dan transfera računa kao nulti 🙈 ma sve me pomalo bolucka ali to je još od punkcije i svega toga tako da nisam relevantna! Imaš ti kakve simptome 🤗
Imala danas cili dan grceve unutra kao da cu dobit cice bole vec tjedan dana i to je to ukratko grceve ovi bolovi od punkcije oko jajnika prosli prije dan dva ajde nadajmo se da ce biti sve ok🤞❤🤗
Hej cure evo mene opet danas mi je 7 dan od transfera jedan cetverostanicni jedan 2 stanicni dali je normalno imat grceve u trbuhu onaj osjecaj kao pred menstruaciju jel to moguca implantacija sta mislite? Bel zaboravila koji je tebi dan danas?
Hejamber draga meni ti je danas 8 dan🤗😁😍🙏❤
Si radila test bella ?
Hej cure evo mene opet danas mi je 7 dan od transfera jedan cetverostanicni jedan 2 stanicni dali je normalno imat grceve u trbuhu onaj osjecaj kao pred menstruaciju jel to moguca implantacija sta mislite? Bel zaboravila koji je tebi dan danas?
Hejamber draga meni ti je danas 8 dan🤗😁😍🙏❤
Si radila test bella ?
Neee nisam jos ja tek 2.10 radim test s dobit trebam dobit 1.10 vjesticu nadam se da necu!😁🙏
A cure drage moji simptomo iz prva dva neuspijela pokusaja bolilo me odma nakon transvera , par dana poceli dole bolovi bili bi nekad uzasni i po po ure pa onda bolne sise bradavice pa nesanica pa zedje i dole grcevi kao kruljenje u jajnicima maternici i onda opet nista par dana pa opet isto i tako i zuta mokraca uzas!
A sada sada nista od toga samo malo me digo mrvicu zaboli kao da ci dobit ali skoroz lagano ni sjena onome ! I samo na jednom mjestu u materenici osjevam digo da me pika nesto! I mokraca prozirna! Radim sve normalno i imali smo i odnose i sve ok!
Ne zamaram se i bit ce sta bude!🙏🤗
Samo sam va tila reci da sve moze biti i od hormons itd a moze biti trudnoca sve dok ne vidimo plusic 😁
Svakome je tijelo drugcije i drugcije reagiraa
I da napomenit to me samo zna navecer bolit kao da ci dobit i najvise me bolilo taj 6, 7 dan sada manje !
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Mene je pocelo jako boljeti zadnja dva dana, grudi vise nisu pune i ne bole. Stalno provjeravam jesam li dobila. Bas imam osjecaj da nesto nije u redu.
Danas 7.dan od transfera, najednom samo kremasti iscjedak ide na roze boju,je li moguce da je menstruacija mogla toolikooo ranoo poceti 🙄🙄🙄
Yvete 3dan mi je od transfera i danas bi napravila testic
Zar nije prerano 3 dan? Si radila testic?
Danas 7.dan od transfera, najednom samo kremasti iscjedak ide na roze boju,je li moguce da je menstruacija mogla toolikooo ranoo poceti 🙄🙄🙄
Dragaa zelja89 mogce je i implatacijaa😁🙏navijam za to ako prodje i nestane onda je nadam se da nece jace krvarenje onda je ipak m a nekima zna kasniti nekima uraniti sve je do tijela ja navijam da je inplatacijskoo🤗🎉
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Dragaa zelja89mogce je i implatacijaa😁🙏navijam za to ako prodje i nestane onda je nadam se da nece jace krvarenje onda je ipak m a nekima zna kasniti nekima uraniti sve je do tijela ja navijam da je inplatacijskoo🤗🎉
Hvala na lijepoj zelji,ali prije ce biti da je menstr.jer me evo glava boli 2 dana,grudi nisu bolne,ma tipicno stanje pred menst.i plus razdrazljivost,mislim da bih mogla litar suza isplakato upravo ...
Amber da prerano je jer mi je bio negativan test,prekjucer i jucer ocekivala vjesticu ali nije dosla
Od jucer nemam bolove,preksinoc i jucer totalne bolove sam imala,danas nista
Samo malo neko okretanje zeluca i temp 37,5
Sad cemo vidjet do ponedeljka sta ce bit
Dali moze kasnit vjestica od crinone gela,jer meni nikad ne kasni,prosli put od utrica mi je odmah dola 11dan
Sortiraj odgovore
Najstariji