Ajde misli pozotivno nemoj mislit da ces dobiti a za test se ipak strpi bar jos 7 dana🤞❤🤗
Meni je danas 12 dan od transfera a u ponedeljak imam betu, odlucila sam da necu ipak radit testic. Juce sam trebala dobit vjesticu al je sa srecom nema :D
Pozdrav, nova sam ovdje i zanimaju me simptomi nakon transfera? U srijedu su mi vraćena 2 blastice i jedino od simptoma sto imam su bolne grudi i to najviše preko noći (jako velike bradavice sto inače nemam prije nego trebam dobiti), probadanje u jajnicima i napetost ko da ću svaki čas procuriti. Sad me zanima da li je to normalno 🙈 Beta je tek 7.10.do tad ću sve nokte izgristi 😅
Cure nocas sam imala sexualne snove i svrsila sam u snu,a danas mi je 14 dan od transfera i bojim se da mi se nesto ne desi
Izvinite na sta sam to napisala ali morala sam sam pitat nekog za savjet
Andy nece ti se nista dogoditi, neki ljudi prakticiraju i odnose pa bude sve ok.
Anya normalno je, vise manje svi imamo grceve, ipak su jajnici svasta prosli.
Cure koliko digo ste mirovale nakon transfera. Ja sam imala u utorak i nisam radila jos nista specialno, malo glacanje i tak sitnice, danas sam malo pretjerala. Nista tesko nisam radila samo ovako po kuci, pekla kolace za giate i tako uglavnom letanje vise. Malo me samo probada u jajnicima i to povremeno, i neki ko blagi umor, nista drugo.
Cure koliko digo ste mirovale nakon transfera. Ja sam imala u utorak i nisam radila jos nista specialno, malo glacanje i tak sitnice, danas sam malo pretjerala. Nista tesko nisam radila samo ovako po kuci, pekla kolace za giate i tako uglavnom letanje vise. Malo me samo probada u jajnicima i to povremeno, i neki ko blagi umor, nista drugo.
Ja sve radim, osim što ne dižem tesko i tako to, iako je bolje pomalo, ali tko će nas zene smiriti 😀🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji