Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amber
    27. Rujan 2019. 14:56

Ajde misli pozotivno nemoj mislit da ces dobiti a za test se ipak strpi bar jos 7 dana🤞❤🤗

• Ivana97
    27. Rujan 2019. 15:34

Meni je danas 12 dan od transfera a u ponedeljak imam betu, odlucila sam da necu ipak radit testic. Juce sam trebala dobit vjesticu al je sa srecom nema :D 

• AndyF
    27. Rujan 2019. 16:38

Amber hvala ti na savjetu😘❤️

anya17
    27. Rujan 2019. 20:15

Pozdrav, nova sam ovdje i zanimaju me simptomi nakon transfera? U srijedu su mi vraćena 2 blastice i jedino od simptoma sto imam su bolne grudi i to najviše preko noći (jako velike bradavice sto inače nemam prije nego trebam dobiti), probadanje u jajnicima i napetost ko da ću svaki čas procuriti. Sad me zanima da li je to normalno 🙈 Beta je tek 7.10.do tad ću sve nokte izgristi 😅

• AndyF
    28. Rujan 2019. 09:38

Cure nocas sam imala sexualne snove i svrsila sam u snu,a danas mi je 14 dan od transfera  i bojim se da mi se nesto ne desi
    Izvinite na sta sam to napisala ali morala sam sam pitat nekog za savjet

• AndyF
    28. Rujan 2019. 09:38

Dali je to isto neko dozivio kao i ja

yvette
    28. Rujan 2019. 11:01

Andy nece ti se nista dogoditi, neki ljudi prakticiraju i odnose pa bude sve ok.
    Anya normalno je, vise manje svi imamo grceve, ipak su jajnici svasta prosli.

• Emy20
    28. Rujan 2019. 15:22

Cure koliko digo ste mirovale nakon transfera. Ja sam imala u utorak i nisam radila jos nista specialno, malo glacanje i tak sitnice, danas sam malo pretjerala. Nista tesko nisam radila samo ovako po kuci, pekla kolace za giate i tako uglavnom letanje vise. Malo me samo probada u jajnicima i to povremeno, i neki ko blagi umor, nista drugo. 

• lucija2020
    28. Rujan 2019. 21:22

Emy20

Cure koliko digo ste mirovale nakon transfera. Ja sam imala u utorak i nisam radila jos nista specialno, malo glacanje i tak sitnice, danas sam malo pretjerala. Nista tesko nisam radila samo ovako po kuci, pekla kolace za giate i tako uglavnom letanje vise. Malo me samo probada u jajnicima i to povremeno, i neki ko blagi umor, nista drugo.

Ja sve radim, osim što ne dižem tesko i tako to, iako je bolje pomalo, ali tko će nas zene smiriti 😀🙈

yvette
    28. Rujan 2019. 22:01

Ja jos mirujem a proslo je 11 dana ili 12. Dobro mi doslo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.