Ja jos mirujem a proslo je 11 dana ili 12. Dobro mi doslo.
Si radila test?
Pozitivan je vec nekoliko dana, ali su mi se pogorsali grcevi pa cekam betu u ponedjeljak da vidim sto ce biti
Pozitivan je vec nekoliko dana, ali su mi se pogorsali grcevi pa cekam betu u ponedjeljak da vidim sto ce biti
Ajme super ma bit ce sve ok 🤞❤evo meni danad 10 dan isto imam grceve neke i glava me boli neznam sta je to a razmisljam si kad bi mogla napravit testic🤔
Ajme super ma bit ce sve ok 🤞❤evo meni danad 10 dan isto imam grceve neke i glava me boli neznam sta je to a razmisljam si kad bi mogla napravit testic🤔
Kakvo je stanje 🙈 kod mene i dalje samo bol kao kad trebam dobit
Kakvo je stanje 🙈 kod mene i dalje samo bol kao kad trebam dobit
I kod mene🙄😪
Kad vadis betu ili ces prije test radit? Meni beta tek 07.🙈
Meni je beta 10.danas mi je 12 dan ali trodnevnih u cetvrtak bim napravila test ti si radila?
Ej Cure,
Nova sam na forumu, ali ne i u ovoj priči IVF-a. Pregledala sam sve vaše postove.... i naravno, nema se šta tu dodati osim da je lijepo što su žene jedne drugima podrška.....
uglavnom, krajem mjeseca sam imala FET (2x blastociste, 5-o dnevne), nikad me nije bolio transfer do ovog puta, i nikad nisam bila ovako nervozna, nemoguća sam, pijem estrofem 2x1 i crinon gel vaginalno. Beta je naravno tek 11.10.... do tada ću si propucati glavu... pitanje, ima li koga da je imao takve simptome od crinone gela? .... i dajte mi neke dobre vijesti 😇😇😇😇😇😇😇
Uz nervozu, pika me u jajnicima i imam bolove u grudima.... ali to su sve simptomi od ovih nesretnih hormona
Sortiraj odgovore
Najstariji