Hvala ti Vaki, nadam se najboljem, ali nemrem si pomoć radi negativnih iskustava...
To čekanje ubija...
[/url
Isabela Prvo, jako mi je teško kad čujem takvo iskustvo i želim ti iz sveg srca da ovaj put uspiješ 🙏 Drugo, ja sam imala stimulirani i trudna sam, ali svi ti simptomi koje sam imala dok sam čekala su od same stimulacije, jer je zaista rano za simptome trudnoće. I ja sam sve osluškivala, pratila, to je jače od nas, ali vjeruj mi da simptomi ne znače trudnoću, a ni obrnuto. Ako te već zanimaju simptomi, ja sam imala bolne grudi, nadutost, povremene bolove u donjem dijelu stomaka, često mokrenje... Ali sve je to od stimulacije. Znam da je tako jer se sve smirilo za 6-7 dana. A za opuštanje, sve zavisi šta te inače opušta. Ja sam čitala knjige, stalno su mi dolazile prijateljice, tako su mi dani brže prolazili.
Da li si prethodnih puta radila testove? Čim ima ta linija znači da je plusić, ali kad čujem da ti je beta bila dobra, pa padala, onda vjerujem da nisi mirna dok ne vidiš da ovaj put ne pada. Kada ćeš raditi betu?
I moram ti spomenuti moju dragu Mimi.
Ona nije imala nikakve simptome dok je čekala rezultat, a trudna je 😄 I nema ni sad simptome trudnoće, reći će ti i sama. A ja sam sad u trudnoći imala jake mučnine, povraćanje, pa tako da svako reaguje na svoj način
I moram ti spomenuti moju dragu Mimi.
Ona nije imala nikakve simptome dok je čekala rezultat, a trudna je 😄 I nema ni sad simptome trudnoće, reći će ti i sama. A ja sam sad u trudnoći imala jake mučnine, povraćanje, pa tako da svako reaguje na svoj način
Tu sam i baš sam pošla da odgovorim vidim moja draga Lala me je spomenula, hvala ti😘🤗❤
Da kao što je moja draga Lala navela mene ja ti uopće nemam ništa i paničila sam da nije uspijelo što zbog siptoma što nikakve terapije nisam dobila nakon transfera samo vitamine što svaka treba da pije onu zbilja sam mislila jao propade nam transfer a najbolji embrij stavili, samo me stomak bolio na dan menge kad sam trebala dobtiti i prošlo i no sve u svemu na kraju plus ko kuća 🤗🤗
Sretno i nemoj da brineš opusti se i sretno 😘😘❤❤❤
Hvala vam cure! Ma ja sam si bila rekla kao opustit cu se, i radim sve kak i inace, nije da mirujem, al opet glava me ubija, neda mi mira. Zato kaj sam glupa 3dpt popiskila test i bila je vidljiva crta i otad svaki dan ujutro jedva jedva vidljiva sjena, a popodne na testu nista, cak niti sjena. U pon cu vadit betu, to ce bit 12 dpt. I kaj se bete tice, nije meni uopce padala prosle pute, divno se duplala, a svdjedno nije valjalo tau da i kad ce beta opet cu do uzv-a bit luda. Na koji dan ste radile testove?
[/url
Mimimimi Navela sam te baš zbog toga, ti i ja smo imale sve različito, i simptome dok smo čekale, a i sad u trudnoći, a obje smo trudne, i to u dan isto 😄 ❤️❤️❤️
Isabela Razumijem te u potpunosti što se brige tiče, jer brinem i sad kad sam trudna. Jednom sam pisala da sam saznala za trudnoću, ali nisam imala mira, pa sam govorila da hoću simptome trudnoće, mučnine i to sve, a onda mi se želja ispunila i to baš ispunila 😂 Izvini, mislila sam da je beta pala pa je došlo do kiretaže.
Ja sam radila test 10.dan, ali može se i prije kad su blastice, već 8.dan je vidljiva lijepa crtica
MimimimiNavela sam te baš zbog toga, ti i ja smo imale sve različito, i simptome dok smo čekale, a i sad u trudnoći, a obje smo trudne, i to u dan isto 😄 ❤️❤️❤️
IsabelaRazumijem te u potpunosti što se brige tiče, jer brinem i sad kad sam trudna. Jednom sam pisala da sam saznala za trudnoću, ali nisam imala mira, pa sam govorila da hoću simptome trudnoće, mučnine i to sve, a onda mi se želja ispunila i to baš ispunila 😂 Izvini, mislila sam da je beta pala pa je došlo do kiretaže.
Ja sam radila test 10.dan, ali može se i prije kad su blastice, već 8.dan je vidljiva lijepa crtica
Nadam se da bude jer ak nebu onda je opet nekaj poslo po zlu. Prije sam imala pozitivne testove na 7 dnt trodnevnog embrija, pa me ovajj put zabrinjava kaj nije na 6dnt vidljiva lijepa crta
[/url
Isabela Nekako mi je rano 7.dan za trodnevni, ali možda je baš bolje što je sad drugačije nego prethodnih puta, da bude i drugačiji ishod 😄 Jesi li možda jutros radila test?
DelfinSretno sutra 🙏🙏🙏
Hvala puno,evo čekam nalaz ,pošto mi poznanica radi na labu bude mi javila nalaz čim bude gotov...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Sortiraj odgovore
Najstariji