Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • delfin85
    12. Srpanj 2019. 10:07

delfin85

Lala27

DelfinSretno sutra 🙏🙏🙏

Hvala puno,evo čekam nalaz ,pošto mi poznanica radi na labu bude mi javila nalaz čim bude gotov…

Evo cure,da vam javim da i ovaj puta moja beta je 1.2...
    Idemo dalje u borbu...

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• Lala27
    12. Srpanj 2019. 11:02

Joooj, tako mi je žao 😞 Baš sam vjerovala da će biti dobra ovaj put. Šta da ti kažem, izbaci sve iz sebe i dalje kreni kad budeš spremna, želim ti svu sreću da sledeći put bude dobitni

• delfin85
    12. Srpanj 2019. 14:16

Lala27

Joooj, tako mi je žao 😞 Baš sam vjerovala da će biti dobra ovaj put. Šta da ti kažem, izbaci sve iz sebe i dalje kreni kad budeš spremna, želim ti svu sreću da sledeći put bude dobitni

Hvala,ja sam ti veliki borac i pozitiva tako da nema mjesta tugovanju,nije nam ovaj puta bilo suđeno,nastavljamo borbu,već idem u 8. mj na konzultacije i idemo po našeg Eskima koji nas čeka...

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• Lala27
    12. Srpanj 2019. 14:23

Delfin Bravo! Tako treba razmišljati i biti jak. Navijamo za malog smrzlića❤️

12. Srpanj 2019. 16:16

Drage moje prije 3 dana sam bila na ultrazvuku i sve je bilo  u redu. U 6 tjednu sam. Danas vidim rozkasti iscjedak I malo krvi... Lagani pritisak mi je dole..malo laksi nego pms.. Sva sam u panici, 😭😭😭Da li je netko imao krvarenje a da je sve bilo u redu? Poslala sam Dr mail pa cekam da mi havi sto da radim.. 

• Lala27
    12. Srpanj 2019. 16:34

Nives Ja nisam imala, ali sam u grupi gdje mnoge cure jesu, kod svih je bilo sve u redu, pa nemoj da se sikiraš. Nekima je bilo tako kao i tebi nakon pregleda, jer sigurno je bio vaginalni pregled, nekima onako od neke žilice, a jedino što je malo da kažem rizičnije je hematom, ali i tad sve bude u redu, bitno je mirovanje, terapija i povuče se. Zato ne brini, bitno je samo da nije sveža krv i prejaki bolovi. Koristiš li utrogestan? 

12. Srpanj 2019. 16:43

Koristim utrogestan 3x2 dnevno I erstofem 3x1. Javila Sam I doktoru... Draga moja tako sam se prepala, skoro sam se srusila. Znam da ne mozemo utcecati na ishod ali be moze si covjek pomoci a da ne panicari.... 

Vaki
    12. Srpanj 2019. 18:01

Nives - nama je preporuka uvijek da poduplamo dozu utrogestana ako dođe do krvarenja nakon pozitivne bete. Pitaj doktora trebaš li povećati dozu. 
    Delfin - baš mi je žao draga, ali mi je drago da si pozitivna i da odmah krećeš dalje. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

12. Srpanj 2019. 18:42

Narucio me Dr za sutra pa cemo vidjeti🙏🙏🙏🙏🙏

• Lala27
    12. Srpanj 2019. 18:59

Nives Zato i pitam koristiš li utrogestan, da ti kažem da će ti ga ubaciti ako ne koristiš ili povećati dozu. Imaš li i dalje to rozikasto ili je to bilo samo jednom? Vjerujem da si se uplašila, ali eto stvarno to krvarenje može biti nešto bezveze, zato se probaj opustiti, to je bolje i za tebe i za bebicu. Miruj, mazi trbuščić i ne misli ništa loše, bebice su pravi borci 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.