Delfin - ne trebaš brinuti, to su čari malo uvećanih jajnika. Može biti i da se mrva gnijezdi. Koji ti je danas dan od transfera?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Delfin - ne trebaš brinuti, to su čari malo uvećanih jajnika. Može biti i da se mrva gnijezdi. Koji ti je danas dan od transfera?
Hvala na odgovoru
Danas je 6. znači jučer je bio 5. Dnt
Ja se nadam i vjerujem da se je to mrvica gnijezdila jer danas ništa ne osjećam a u noći sam imala neke čudne bolove kao kad imam stvari a nisam krvarila...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Delfin Sve je to normalno, naročito ako je bio stimulirani. Ništa ne brini, brzo će petak, čini mi se da tad radiš betu 😄
DelfinSve je to normalno, naročito ako je bio stimulirani. Ništa ne brini, brzo će petak, čini mi se da tad radiš betu 😄
Bila sam u FET-u sa estrofemom i duphastonom samo..
Da, petak je beta i odlučila sam da ovaj puta ne radim testove prije nego samo otići vaditi betu jer mi je ovo previše stresno,do sad sam sva tri puta radila testove i naravno,bili su negativni i to me još više bacilo u bed jer sam ih pre rano i radila,već od 07. dnt...
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
Beta 1.2😓😓😓😓
Ja nemam iskustva sa FET-om, ali mislim da to nije ništa čudno, a i to baš može biti dobar znak 😄 Opusti se, miruj i navijamo u petak. Nemoj raditi testove, samo slušaj sebe i svoj osjećaj. Da ovaj put bude dobitni🙏
Ja nemam iskustva sa FET-om, ali mislim da to nije ništa čudno, a i to baš može biti dobar znak 😄 Opusti se, miruj i navijamo u petak. Nemoj raditi testove, samo slušaj sebe i svoj osjećaj. Da ovaj put bude dobitni🙏
Hvala
Ja vjerujem da bude velika beta,baš nekako osjećam da smo ovaj puta uspjeli...
😍😍😍😍
Ostala nam 2 smrzlića...
Beta 1.2😓😓😓😓
Hvala
Ja vjerujem da bude velika beta,baš nekako osjećam da smo ovaj puta uspjeli…
😍😍😍😍
Daće Bog da jeste 🙏❤️ Prije nekad je bila jedna čekalica koja je isto govorila da neće raditi test, čekaće betu i osjeća da će biti visoka, tako je i bilo 😄
Hvala
Ja vjerujem da bude velika beta,baš nekako osjećam da smo ovaj puta uspjeli…
😍😍😍😍
Odlično! Navijamo i čekamo petak. 😉
🤞❤️🙏
Pozdrav cure. Imala sam fet prije 6 dana dvije izvrsne blastice. Ja nemam nikakve simptome. Popiškila sam test i jučer i danas i pojavila se jako jako blijeda, jedva vidljiva crta. Danas nije ništa tamnija. Ono što mene muči je što nemam nikakvih simptoma, nikakve bolne, osjetljive grudi, nikakva probadanja, nikakvi grčevi, bolovi, spavanje, glavobolje, znači ništa ništa. Prošle tri trudnoće isto tako nisam imala niti jedan jedini simptom i sve su završile kiretažama iako se beta predivno duplala na početku.
Moje pitanje je curama koje su trudne koje ste vi simptome imale i kada su otprilike počeli? i kako se opustiti, rekla sam sama sebi da sam spremna na sve i da se neću opterećivati, ali ne mogu, svakim danom sam sve luđa i luđa
[/url
Isabela - nisam trudna, ali ću ti reči da sam sad u zadnjem postupku bila uvjerena da sam trudna baš zbog svih mogućih simptoma. Dakle, bolne grudi i leđa, probadanja, žgaravica...ma sve... Eto, a kad sam bila trudna onda ih nisam uopće imala. Ne sekiraj se... Imaš + i to je najbitnije.
🤞❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji